"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 876
  • 788
  •   1
Отговори
# 420
Филмът не се снима в болница. Преустроили някакво старо триетажно студио.

# 421
  • густо майна Филибето
"Клапата на терен обаче така и не щракнала, защото екшънът в спешната помощ е денонощен и продуцентите бързо осъзнали, че не могат да работят в среда, която не подлежи на контрол. Ето защо в продължение на три месеца префасонират изоставена сграда от бившите лаборатории на „Кодак“ в МБАЛ „Свети Кирил“. Първите два етажа са отредени за кабинети, а на последния са апартаментите на част от главните герои – семейство Генадиеви (Стоян Алексиев и Мария Каварджикова) и мансардата на сина им Калин (Димо Алексиев) и приятелката му Биляна (Радина Думаян)."

От тук: http://www.monitor.bg/a/view/23966-%D0%9B%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%9E%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%8F%D1%82-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5

Подобна е обстановката в частната клиника на д-р Енчев. Тя се помещава в стара сграда, коридорите са тесни и тъмни,  но пък изглежда луксозно.

# 422
  • София
трети епизод ли е последния

# 423
Да, засега.
На 15-ти, 16-ти и 17-ти март трябва да са следващите три епизода.

И аз си мисля, че статията за спирането на сериала е силно преувеличена  Simple Smile.

Длъжността ПР е необходима, друг е въпросът какво представлява съответната ПР-ка и кой й позволява да се държи така с персонала. Тя е "лицето" на болницата пред обществото и би трябвало да отговаря за добрия им имидж. Но с такова "лице"... посланието не е много добро, мисля. Но пък предвид нрава на някои работещи в болницата, тя изглежда направо добродетелна  Grinning.

Не знам защо, но все си мисля, че тя е бивша на някого - я на Калин, я на Захариев. Предстои да разберем.

# 424
  • в 1001-та нощ
То ако така се спирт филми ... трябваше да спрат и "Четвърта власт" и "Под прикритие" ... и да правят само филми за ангелски души ... Sick

# 425
Това за спирането е някакво свободно съчинение. Все пак, това е филм, фикция, не е документалистика, това че някой се чувствал обиден (в което се съмнявам, честно казано) си е негов личен проблем. Да, да спрат и Под прикритие, той показва далеч по-кофти неща, не стига това, ами ги и героизира, но да не задълбавам, че спам...

# 426
Интересен ми е сюжета и ще гледам филма. Първа серия хванах в края, втора гледах на пресекулки, а трета съвсем изтървах, но ще се поправя Simple Smile Изчетох всички коментари по темата и в тази връзка искам да кажа - хора, живота е много шарен. Завиждам на всички, които се учудват, че една санитарка може да си позволи на нарежда на хирург и др. такива. Явно не познавате такива личности. Е, аз пък имам ежедневни контактни с подобна личност, затова Ви казвам - съществуват си съвсем реално такива персони. И друго, имам осиновено дете и поради тази причина контактувам с много осиновени деца и осиновители. Та и там е много сложно и цветно Simple Smile. Ето ви един пример от пресата: http://www.manager.bg/%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82/%D1%81%D0%BB%D1%8 … D0%B8%D0%BD%D0%B8

# 427
И аз се записвам при вас.
Гледах някакви реклами и ми стана интересно, пуснах 1-ви епизод и ми хареса. След това изгледах и другите 2. Определено ми харесва за сега сериала. Актьорите също. Беше ми дотегнало от едни и същи физиономии в българските сериали и филми. Глътка свеж въздух има тук.

# 428
Все още не се знае кога д-р Генадиев ще разбере кой е синът му  Wink

http://www.vesti.bg/bulgaria/medii/shte-razbere-li-skoro-d-r-gen … -sinyt-mu-6051238

# 429
  • София
Хубав е филма...аз съм зверски фен на медицински сериали,намирам доста прилики с американските такива,но става,наистина...
И да кажа,че работя в сградата,която се вижда при катастрофата на спирката и така да се каже,бях свидетел на мелето...По-интересното е,че,когато слагаха спирката привечер,хората от фирмата ни бяхме много щастливи,че ни слагат спирка точно до офиса...уви,рейс не дойде... Crazy Laughing

# 430
Изгледах днес в нова плей трите серии, хареса ми за сега. Както каза някой по-горе - глътка свеж въздух и най-после няма да гледаме до болка познатите лица от бг. сериалите.
Изненадах се приятно на участието на Янина Кашева, не бях я виждала отдавна. А каква звезда беше някога с Иван Иванов във "Всичко е любов"!  Laughing Peace
Чакам с нетърпение следващите три серии.

# 431
От чужбина къде може да се гледа? Нова плей не тръгва.

# 432
... Да питам тези, които работят в болница и имат пряк поглед, имате ли назначена пр-ка, която снове из болницата с чаша кафе и "важни задачи"? Неуместен ми е персонажът....

Де да беше само този персонаж от филма неуместен. ЦЕЛИЯТ ФИЛМ Е НЕУМЕСТЕН! Ако човек хал хабер си няма от медицина, гледайки този сериал, ще остане с впечатление, че по болниците работят мошеници, психопати, лица с "ампутирана" съвест, боклуци и прочие...... до пълни простафели. Политиците сринаха здравеопазването с цяла поредица безумия. Работещите в здравеопазването гледат в посока извън България. Голяма част се изнесоха, а останалите /по някакви причини/ блъскат дежурства до откат, защото НЯМА достатъчно персонал, а като няма достатъчно персонал, работата куца. Това се усеща и от пациентите и от работещите в медицината. Сега и имиджа на лекарите и сестрите да сринат, та поне мизерията да е пълна. "Черни овце" има във всяко стадо. В медицината също. Но пък акцента на филма да бъде поставян точно върху тях, принизявайки ТРУДА на всички останали е прекалено!!!!.

А пък коментари, като този :
Здравейте! И аз гледам сериала с интерес, и с лек професионален хумор. Бях впечатлена от истинността на пресъздаването на обстановката, на разговорите, на манталитета. Малко се подразних от картинката със сестрите, но може би и това е истина....
.... направо са ..... Sick Sick Sick Егати лекия професионален хумор.  ooooh! И създателите на филма с "лек професионален хумор" са се изгаврили със съсловието, но може би и това е истина.  ooooh! ooooh! ooooh! Човек, който САМ не уважава себе си, не може да иска уважение от другите.

А анонса на филма много ми хареса. После, обаче, филмът ме отблъсна.

# 433
... Да питам тези, които работят в болница и имат пряк поглед, имате ли назначена пр-ка, която снове из болницата с чаша кафе и "важни задачи"? Неуместен ми е персонажът....

Де да беше само този персонаж от филма неуместен. ЦЕЛИЯТ ФИЛМ Е НЕУМЕСТЕН! Ако човек хал хабер си няма от медицина, гледайки този сериал, ще остане с впечатление, че по болниците работят мошеници, психопати, лица с "ампутирана" съвест, боклуци и прочие...... до пълни простафели. Политиците сринаха здравеопазването с цяла поредица безумия. Работещите в здравеопазването гледат в посока извън България. Голяма част се изнесоха, а останалите /по някакви причини/ блъскат дежурства до откат, защото НЯМА достатъчно персонал, а като няма достатъчно персонал, работата куца. Това се усеща и от пациентите и от работещите в медицината. Сега и имиджа на лекарите и сестрите да сринат, та поне мизерията да е пълна. "Черни овце" има във всяко стадо. В медицината също. Но пък акцента на филма да бъде поставян точно върху тях, принизявайки ТРУДА на всички останали е прекалено!!!!.

А пък коментари, като този :
Здравейте! И аз гледам сериала с интерес, и с лек професионален хумор. Бях впечатлена от истинността на пресъздаването на обстановката, на разговорите, на манталитета. Малко се подразних от картинката със сестрите, но може би и това е истина....
.... направо са ..... Sick Sick Sick Егати лекия професионален хумор.  ooooh! И създателите на филма с "лек професионален хумор" са се изгаврили със съсловието, но може би и това е истина.  ooooh! ooooh! ooooh! Човек, който САМ не уважава себе си, не може да иска уважение от другите.

А анонса на филма много ми хареса. После, обаче, филмът ме отблъсна.

Интересно е човек да прочете повече гледни точки. Мой познат, хирург, се изказа доста ласкаво за филма.

# 434
  • Sofia
Чак такава драма...това е просто сериал Rolling Eyes Много ясно, че ще се наблегне на интриги и драми, нали не очаквате да дават монотонно, спокойно ежедневие? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт