"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 892
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
Мненията на Критикаря ме карат да тръгна по темите за турски и индийски сериали и да обяснявам вижданията си за тях.  costumed034
Точно това си помислих и аз.  hahaha Joy hahaha

# 466
Мненията на Критикаря ме карат да тръгна по темите за турски и индийски сериали и да обяснявам вижданията си за тях.  costumed034

Индийските са боклук, но турските са изключително добре направени за жанра си - сапунка! Там всичко е ясно и зрителят не се чуди какво гледа и защо! Проблемите на героите са ясни от първата минута! И не се чудим какво гледаме, нито се представят за нещо, което не са! С една дума - професионализъм!

# 467
Е, Критикар, гледай си турските сериали тогава, хубавите и професионално направени, що се занимаваш с българските. Hug

# 468
По-добре гадни български, отколкото прекрасни турски. Лично за мен.
Обаче, въпреки "любофта", аз пак си ги критикувам нашите, всеки си има право на мнение. Wink

# 469
Е, Критикар, гледай си турските сериали тогава, хубавите и професионално направени, що се занимаваш с българските. Hug

Това че са добре направени, не значи, че ги харесвам и гледам!

Пък вие си гледайте българските буламачи и после се чудете, що няма добро българско кино и сериали! Wink  #Crazy  newsm78

# 470
Боне, да критикуваш е едно, друго е да обясняваш, че това е толкоз тъпо, видиш ли, че и гледащите го са тъпаци hahaha .
Аз си казвам, че много недомислици има, много, но съм решила да го гледам пък Laughing .
Най-малкото - в тази двуетажна сградичка се помещава многопрофилна болница hahaha . Със сигурност е коментирано вече, не съм чела цялата тема.

# 471
Кому е нужно всичко това не разбирам?
Като не ти харесва не гледаш, важи за всички сериали.

# 472
  • София
Зсега гледах само 1-ва серия и малко от тази с порфирията, не знам изтървала ли съм много.
Но в първата - тези диалози с Добре ли си и Всичко ще бъде наред ме подразниха. Тези хора у тях така ли приказват? Човекът ще умира, ти го питаш дали е добре... Ясно че е повлияно от английския, но нямаме ли си наши изразни средства?
Наистина беше силна сцената с Дунавското и отчаяния баща.. Животът си върви

# 473
Кому е нужно всичко това не разбирам?
Като не ти харесва не гледаш, важи за всички сериали.

Като няма какво друго да гледаш в този час, се примиряваш с това, което дават  Peace

Идеята на сериала е добра, но изпълнението е много зле, откъдето и да го погледнеш. Ще го гледам докато издържа  Mr. Green

# 474
Съгласна съм, идеята е добра.
И на мен не ми харесва изпълнението и мрънкането под носа, но и аз ще го гледам докато ми писне.  Mr. Green

# 475
  • Бургас
Това е поредният лошо озвучен наш филм. Неприятно ми е и, ми е мъчно. Играят артистите, стараят се, преди тях е написан сценария - други хора са се трепали, и ние сега изписваме 3 страници да се питаме за урината/ сок -кой я изпика и къде я остави. Всичко беше казано, но с това дуднене ....ами не се разбират репликите им. И като че ли точно когато стане съвсем неразбираемо, тогава ни пускат и музика. Като че ли са събрали накрая артистите в съседната кръчма , сложили са микрофон дори не на масата, а на тезгяха и.."хайде сега-четете си репликите".

# 476
Аз пък чувам и разбирам всичко, което казват. Shocked

# 477
Толкова ли са ни некадърни звукорежисьорите, че повечето ни филми са така?

# 478
  • Някъде там
Записче.Харесва ми филма.Няма как да няма грешки и да е перфектен си мисля аз,за това си го гледам с интерес.Единствено озвучаването ме дразни много и трудно чувам репликите но това няма да ме спре да го гледам.
На критикар все пак ника му е такъв..едва ли можем да очакваме положителни коментари от него. Grinning

# 479
Аз пък чувам и разбирам всичко, което казват. Shocked
Ти  (и още 1-2 момичета от темата) си феномен, Ензиме! Simple Smile Хай сега, кажи на баба си, какво каза Василев на Биляна на излизане от асансьора, когато тя му каза "ама ти наистина си бил много... арогантен/самовлюбен" или каквото беше там, той избоботи нещо, но за мен си остана пълнъ мистерийъ.

Майтапът настрана, много се старая аз, гледам ги в устата, но на Василев устните едва се отварят като говори, много мразя такова мързеливо говорене. Ако не съм пред телевизора, не разбирам ясно диалога, старост-нерадост. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт