"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 854
  • 788
  •   1
Отговори
# 495
Не знам дали сте обсъдили, че Йоана Буковска е млада за майка на Биляна. Все пак Буковска е само на 38г, не изглежда никак възрастна. Толкова ли няма по-възрастни актриси. Crossing Arms
В "Столичани в повече" също някои от "родителите" и "децата" са почти набори - Силвия Лулчева е с някакви си 7-8г. по-голяма от Руслан, а Любо е с 2-3г. по-голям от Васко Драганов.  hahaha

# 496
Аз се чудех на колко би следвало Захариева/Буковска да е родила Биляна, че ми се струва твърде млада, дори и визуално за майка на специализантка. Flutter
Скрит текст:
При Столичани ми се набива на очи Радко/Васил Драганов, че вече не изглежда толкова младеж, за колкото го изкарват, но Любо Нейков го възприемам като по-стар заради визията му, а Лулчева и Руслан още в началото ми се струваха по-скоро като семейна двойка, отколкото майка и син.
Но така е, като се правят кастовете за свои хора, едва ли има недостиг на по-възрастни актьори. Не стига другото, ами и играят по-добре.

# 497
Да бе, млада си е и си младее още Буковска, повече от годините й не мога да й дам в никой случай. Можеха да вземат Аня Пенчева примерно, добре ми се вписва в този образ Twisted Evil . Ама това е, ще си гледкаме "деца" и "родители" почти наборчета  Laughing .
Аз чак вчера разбрах, че Александър и Стоян Алексиеви са баща и син. А още в първи епизод обсъждахме с мъжа ми, че си приличат, подборът е добър, а то какво било. Laughing
Сигурно ли е, че Димо Алексиев няма роднинска връзка с тях? Joy Нещо братовчед/племенник? hahaha
Е, Алексиеви има много, съвпадение е сигурно. Flutter

# 498
За Димо е съвпадение. Simple Smile

# 499
  • София
Не знам дали сте обсъдили, че Йоана Буковска е млада за майка на Биляна.
Не е обсъждано преди, но щом разбрах, че Биляна не е дете на 10 годинки, да речем, а голяма магарица, ме напуши смях. Значи Йоана във филма трябва да е около 50-годишна. Е, чак пък толкова - прекалено е.

# 500
  • Пловдив
Не знам дали сте обсъдили, че Йоана Буковска е млада за майка на Биляна.
Не е обсъждано преди, но щом разбрах, че Биляна не е дете на 10 годинки, да речем, а голяма магарица, ме напуши смях. Значи Йоана във филма трябва да е около 50-годишна. Е, чак пък толкова - прекалено е.
накрая ще излезе,че е купено бебе...

# 501
Да, майка й я купила, когато тя самата е била на 10 годинки... Simple Smile

# 502
Ох, бе, Бонети, ще се напикам от смях с тебе  Joy  hahaha . Може гинекологът да ги е купил и двете, пък взел, че се оженил за по-голямата.

# 503
Днес ще гледаме ли серия?
Между другото,хирургът прави точно преглед на дебелото черво-ректално туше и операции. Wink

# 504
Днес няма, утре вечер. Simple Smile

# 505
Между другото,хирургът прави точно преглед на дебелото черво-ректално туше и операции. Wink
Точно така е. В Пирогов и други неща вадят от дебелите черва на палави пациенти.

# 506
Точно така е. В Пирогов и други неща вадят от дебелите черва на палави пациенти.

Joy Joy Joy Така си е.
Бона Hug,мерси!Тъкмо гледам ,че вървят капките по Нова. Laughing

# 507
  • София
Да, майка й я купила, когато тя самата е била на 10 годинки... Simple Smile

Joy Много сте забавни,момичета!

Вярно е, че има разминаване във видимата възраст на персонажите,но това не е само в този сериал или само у нас.Навсякъде го има,вече свикнах,но все пак наистина човек се дразни понякога... newsm78

Захариева явно е доста запазена от скъпа козметика и с пластични операции /или нещо подобно/,хихихи.

# 508
Аз още не мога да науча имената на бащата и двете "бебета". Обяснете ми като за идиоти - кои в живота са баща и син? Бащата ясно, но истинския му син кой е - този, дето няма къде да спи и пиарката го сваля, или другия?

# 509
Този, дето няма къде да спи, е истинския син в реалността на стария Генадиев. Димо Алексиев /другия, дето е шеф на спешното/ няма роднинска връзка с тях двамата, а е просто съвпадение на фамилиите.

Общи условия

Активация на акаунт