"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 832
  • 788
  •   1
Отговори
# 510
  • ГО
Аз още не мога да науча имената на бащата и двете "бебета". Обяснете ми като за идиоти - кои в живота са баща и син? Бащата ясно, но истинския му син кой е - този, дето няма къде да спи и пиарката го сваля, или другия?
Този, дето спи в болницата, е биологичният син на доктора. Другият, който също е лекар е синът, който е отгледал, като собствен.  Crazy

# 511
Аз още не мога да науча имената на бащата и двете "бебета". Обяснете ми като за идиоти - кои в живота са баща и син? Бащата ясно, но истинския му син кой е - този, дето няма къде да спи и пиарката го сваля, или другия?

И във филма, и в живота истинският син е един и същ  Mr. Green

# 512
Те и визуално много си приличат, така че сме улеснени да възприемем близката връзка между тях.

# 513
Ясно, така като ми го обяснихте няколко човека го разбрах.  Joy Joy Mr. Green

# 514
  • София
И аз питам като идиот, защото изпуснах началото - новият лекар е порасналото бебе със сърдечния проблем, и все пак е оживял? Защото бях с идеята, че още като новородено беше близо до смъртта...
А небиологичният син на Генадиев откъде е взет  - осиновен или нещо друго?

Интересно ми е в реалността дали и как би оживял - по соцвреме материалната база беше трагична, но поне повечето хора ставаха лекари не заради, а въпреки заплащането. След 10 ноември и здравната система се срина, освен това бащата беше някакъв обикновен човечец, не някакво медицинско светило.

# 515
И аз питам като идиот, защото изпуснах началото - новият лекар е порасналото бебе със сърдечния проблем, и все пак е оживял? Защото бях с идеята, че още като новородено беше близо до смъртта...
А небиологичният син на Генадиев откъде е взет  - осиновен или нещо друго?

Интересно ми е в реалността дали и как би оживял - по соцвреме материалната база беше трагична, но поне повечето хора ставаха лекари не заради, а въпреки заплащането. След 10 ноември и здравната система се срина, освен това бащата беше някакъв обикновен човечец, не някакво медицинско светило.

Генадиев размени сина си за здравото бебе на починалата родилка. А навремето може да нямаше база, но имаше добри специалисти, а не като сега - свръх модерна техника, а зад нея - кръгла нула.

# 516
Небиологичният и биологичният син са разменени (взели здраво бебе и на негово място сложили болното), аз така разбрах. Peace

Скрит текст:
В днешно време човешкият фактор е зле във всяка една сфера, медицината не е изключение, но там го усещаме най-болезнено, преносно и най-вече буквално.

# 517
  • в 1001-та нощ
Едновременно имаше 2 раждания. При едното майката умира, но се ражда здраво дете. А при другото ражда съпругата на Генадиев и детето им е с малък шанс да оцелее. Затова той ги размени - взе здравото дете, а проблемното остави на другия баща и без майка.

# 518
Аз не разбрах само- другия баща сега дава акъли по телефона ли, и е той някакъв лекар също?

# 519
Тоя дет дава акъли е някакъв доктор/професор/, с чиято помощ той е нает на работа във въпросната МБАЛ.

# 520
  • София
Да де, аз се досетих още от филма, нищо че съм руса
но как бащата без майка се е оправил със сърдечно болно дете...И след като този сърдечен проблем е фатален, как детето е доживяло до тези години?
Но си е гадно да отнемеш И детето на човек, загубил вече жена си... Това, че е оживяло, не е заслуга на Генадиев. Ебати лекаря - да прехвърли своя проблем на друг

# 521
И аз от неразбралите, но нали по телефона разговаря с баща си? С този, който е проиграл парите за парно ли, за каквото там беше и мяза на алкохолик. И му каза, че цял живот е бил пациент по болници, значи знае какво трябва да даде сега на неговите пациенти.

# 522
Значи 35 страници и никой нищо не е разбрал.  Joy

# 523
Двама различни хора са бащата и професорът (Васил Банов го играе).

Бщата е този, който проигра парите, но този, който го съветва и гласът зад кадър е неговият професор/ментор.
Поне моят спомен е такъв, че професорът ги казва тези надъхващите реплики, той му помогна за порфирията също.

Аз сега научих, че се казвал проф. Камбуров.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 16:47 от Бона

# 524
Ауу, три серии изгледах и сега разбрах, че имало и професор.  Embarassed Днес ще се постарая да го изгледам без странични дейности -  1ironing food002 1dishes

Общи условия

Активация на акаунт