"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 830
  • 788
  •   1
Отговори
# 525
Значи 35 страници и никой нищо не е разбрал.  Joy
Направо. Върнете се изгледайте сериите отново в нета всичко се разбира.

# 526
Много харесвам Васил Банов! Но като гледам как героят му кашляше кръв, едва ли ще остане още дълго в сериала.

# 527
Много харесвам Васил Банов! Но като гледам как героят му кашляше кръв, едва ли ще остане още дълго в сериала.
И аз го харесвам.
Тук някой се изцепи, че бил нещо в турска стилистика листопад или някаква такава страшна глупост та дълго се смях, че не знае кой е Васил Банов. Heart Eyes
Това с турската стилистика е от сериала "7 часа разлика", където той беше собственик на едно кафенце- смесен магазин в Америка и беше българин с турски произход.

# 528
Е, аз съм си признала, че не съм гледала 1 епизод  Laughing

# 529
Трудно ми е да разбера някои потребители. Хем искат всичко да бъде изяснено от началото, хем не им изнася, че още в първи епизод "тайната" е обяснена.

Предполагам с времето ще бъде обяснено как се е спасил младия доктор, през какви операции и трудности е преминал и т.н. Няма да се учудя и ако Генадиев е помогнал финансово или е пуснал връзки при лечението на истинското си дете, а след това е спрял да го търси.. Има толкова много варианти и възможности, които все пак по-добре да бъдат разкривани напред във времето, за да се запази интереса на зрителя.
Стига питахте.  Mr. Green Това което гледате и знаете вие, това гледат и знаят всички. Няма как потребители във форум да знаят как се е спасил доктора, кой какво направил и т.н., при положение, че дори не е излъчвано все още.

# 530
Аз се "изцепих", на мен ми е в турската стилистика излъчването, маниера му на говорене и всичкото му. Или, хайде, не в турската, но го виждам все в ролята на патриархален глава на семейство. Това не значи, че не го знам кой е. Не го харесвам изобщо.

# 531
  • Свищов
Родена съм 1985 г. с транспозиция на големите съдове. Оперирана съм само 1 път на 1 годишна възраст от проф. Чирков. Сега съм здрава жена на 30 години с дете. Та, по това време са се лекували тези неща.

# 532
Тази вечер ще го има ли? Рекламират някакви Звездни стажанти.  Crossing Arms

# 533
Тази вечер ще го има ли? Рекламират някакви Звездни стажанти.  Crossing Arms
Ще има,пуснаха анонса.

# 534
Тези двамата що са с еднаква фамилия-Алексиев , да не са братя наистина  Mr. Green

# 535
Не са.
Съвпадение.

# 536
Абе, гледам, гледам и нещо куца на тоя сериал. Не мога да разбера какво.  Rolling Eyes

# 537
Наистина трябва да се напрягам за да чувам репликите.

# 538
  • Разпиляна във въображението
Сериалът трябва да се гледа в пълна тишина Laughing Старите актьори са радост на ушите Grinning

Като се замисля за сравняване на нашия с чуждите сериали, си мисля, че нашите трябваше да се прицелят в европейския опит, а не американския. Отдаденост щеше да е идеален. Частна болница, отново интриги и т.н., но малко по-семейно насочен и не толкова скъпарски.

# 539
Кога се сближиха тия двамцата  newsm78 За малко смених канала и....

Общи условия

Активация на акаунт