В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 206

• 34 161
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
Честит Рожден Ден , Бойче ..  newsm59 newsm59 newsm59

Здраве , щастие , късмет , много усмивки и красиви неща да ти се случват ..
. newsm51 newsm51 newsm51
[/b]

П.П. Страхотни стихчета , браво на поетесите .... smile3501

Миме
, честит празник и на теб ... bigdance2 да се слушате и обичате много ... 1dating 1dating 1dating

# 376
Привет, момичета! Hug Hug Hug

ura ura ura

newsm59  Бойчее Hug Hug Hug Бъди много здрава, щастлива и все такава, даряваща ни усмивки love001 love001 love001
Весел празник! Tada Tada

Мимка Hug Hug Hug Честит празник и на момчето ти Tada Да е здрав и да не те Идосва му кажи, че ще дойдат едни птици да го накълват  Sunglasses Laughing Laughing Laughing

# 377

Party Party Heart Eyes Heart Eyes  Superman Jr.  hahaha щурчо

https://www.instagram.com/p/BCThB9QDeTO/

а сега чие било хлапето  Shocked  hahaha hahaha

Айййййй Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ето я най- новата ми най- любима снимка Heart Eyes Heart Eyes
Много искам по- често да пуска такива снимки Crazy от ежедневието си Crazy Crazy
Непринуден, сияещ, лъчезарен и забавляващ се по детски  Heart Eyes Heart Eyes Красота! Heart Eyes Heart Eyes

# 378
  • Пловдив
Честит рожден ден, Бойче! Винаги бъде така позитивна и забавна!

Прекрасна снимка от Чачи!!! Но никой не каза кой е русия му партньор по тренировки?!

# 379
 Hug Hug Hug
Цитат

Това щурче тук ни събра
един куп женки тра-ла-ла
Пред него нека има светли дни  Hug
за нас усмкивки, здраве и мечти.  Heart Eyes

..................... за Бойчето  Hug Hug Hug Hug Hug........................................................
Честит рожден ден и от мен, лудо човече!  Heart Eyes Heart Eyes Здраве, щастие, късмет, бля-бля.... и тем подобни.  Grinning Целувам те

За Мимка  Heart Eyes  и нейния човек днес  Hug Hug ... Хади наздраве! 

# 380
  • Яко в Матрицата...
Бойче Hug Heart Eyes, честит рожден ден! newsm59 Tada Tada

Много здраве, щастие и късмет ти желая! Все така забавна и усмихната бъди!

Мими Hug Heart Eyes, честит празник и на теб! newsm67 ura

# 381

newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67  Честит рожден ден, Бойче! 

Бъди здрава, весела и щастлива! Любов и късмет!   nbirthday

Хубаво, че те има! Чичек от сърце!
    nbirthday

Мимка, да ти е жив и здрав рожденика!  Party Time Party Time

И хайде, да опъваме масата  Joy Joy Joy

да викаме музиката,  Flutter Flutter Flutter  може и друга...  Party Party Party

да разлеем ракията, че стана икиндия  Joy Joy Joy

а и фотографа да не забравим...  Crazy Crazy Crazy

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 382
 Ей ма...............ида........... Party с точките.............. Joy Joy Joy Joy Joy Joy и не само..........  Виве....... Hug  Ети ...... Hug Ели.............. Hug Стели.............. Hug Сватя................ HugРенка............ Hug Hug  хади на всички ви  cheers и благодаря за хубавите пожелания............ Hug    Мимка.......... Hug Hug Hug Hug да ти е жив и здрав и твоичкия Трайков.............. Peace   И да слуша...............или........... fight Joy Joy Joy Joy    И за да не ми е 100% спам поста.............. Joy Joy Joy Joy  много ми е тука-как да го кажа.......... ........ох бе...................на сърце................ Heart Eyes

# 383

И Яманко впечатлява  Crazy  ppp

# 384
Ехоооооооо  wavey wavey wavey wavey

Бойчеееееееееее  love001 love001 love001 love001 love001

Мимкаааааа love001 love001 love001 love001 love001

# 385
  • близо до брега на морето
Вай бе-мноо красоти имаме в темата Party Party Party
Ивче Hug-ми отнесох се и забравих бе Embarassed-ма после аршей беше тамам Joy Joy Joy
Вивчо Hug Ети HugЕли HugСвате Hug Рени Hug Бойче HugЛу Hug Ани Hug-благодарности от името на моя Трайков Joy Joy Joyкакто го нарече Бойчето Joy Joy Joy
Ма той нал не е по такива нещица и абла си прибира всичко Party Party Party smile3508 smile3508 smile3508
Ама не мога да се нагледам бееееее-то красота ли бе да я опишеш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тая фотка с пушката ще му я покажа-кат ме Идоса-ще го гърмим или кълвем Joy Joy Joy Joy Joy

# 386
Цитат
Kenan İmirzalıoğlu yeni Sinema Projesinde Osmanlı Akıncısı oluyor!

Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni projesinde kiminle oynayacağı, kadroda başka hangi oyuncuların olacağı hakkında şimdilik bir açıklama yok. Bu sinema filminde bir bomba patlatılır Çağatay Ulusoy’da olur mu dersiniz? Zira Çağatay ağabeyim dediği Kenan İmirzalıoğlu’dan böyle bir teklif gelirse hayır demez. Çok da güzel olabilir!

http://balcilar-blog.com/?p=12959

Някой да преведе ????  Има ли новина или бош-лаф...  newsm78 newsm78

Crazy Crazy

Лу, чичкото просто предполага какво би станало, ако Чачо участва в проекта заедно с батЮ.  Joy Joy Той чете в Т и после преразказва клюките. Но имаше една много хубава статия, в която пишеше какво според него се е случило около делото с наркотиците. Как Чачи бил при мама и как тя му готвила и как го съветвали родителите му. Много мило беше написано.  Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 18:52 от Ани (Aniska)

# 387
Ехоооооооо  wavey wavey wavey wavey

Бойчеееееееееее  love001 love001 love001 love001 love001
[img width=600 height=510]http://105.imagebam.com/download/VzYAQxbx1SYbtM_sm7UK4A/46819/468188628/0001.jpg[/i
  Ани............... Hug Hug Hug  и аз много ви обичам ..........ваала бак........ Joy love001  Никой от домашните ми..........,колегите или приятелките ми немогат да ми разберат емоцията и връзката ми с вас и темата.......... Rolling Eyes Crossing Arms  обачИ.............всички ми завиждат/тайно-и много...../ на положителното ми душевно състояние което придобивам от пребиваването си при вас................. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Hug      Лу.................. Hug Благодаря.............по-хубаво е .......,че тебе те има.............. Hug     Феновете на Ча има на кво да се научат от всички вас които познавам............. Heart Eyes Щастливец е той.................. Crazy Crazy Crazy Crazy

# 388
Скрит текст:
Цитат
Kenan İmirzalıoğlu yeni Sinema Projesinde Osmanlı Akıncısı oluyor!

Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni projesinde kiminle oynayacağı, kadroda başka hangi oyuncuların olacağı hakkında şimdilik bir açıklama yok. Bu sinema filminde bir bomba patlatılır Çağatay Ulusoy’da olur mu dersiniz? Zira Çağatay ağabeyim dediği Kenan İmirzalıoğlu’dan böyle bir teklif gelirse hayır demez. Çok da güzel olabilir!

http://balcilar-blog.com/?p=12959

Някой да преведе ????  Има ли новина или бош-лаф...  newsm78 newsm78

Crazy Crazy

Лу, чичкото просто предполага какво би станало, ако Чачо участва в проекта заедно с батЮ.  Joy Joy Той чете в Т и после преразказва клюките. Но имаше една много хубава статия, в която пишеше какво според него се е случило около делото с наркотиците. Как Чачи бил при мама и как тя му готвила и как го съветвали родителите му. Много мило беше написано.  Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря, Ани, Peace Hug намерих я статията, прочетох... Sunglasses Sunglasses  да, миличко... явно и той много се е разтревожил и умилил от събитията тогава, верен фен...  Peace Peace Peace

Поне Кенан аби ще си поиталства...  Laughing Laughing Laughing

Хубава вечер  Hug Hug Hug

Мимка,  Hug Hug значи не точно РД, а годишнина откак си му се дала официално на Трайков било! Ехаа!   Party Party Party Наздраве  Heart Eyes

Бойче  Hug Heart Eyes

# 389
  • близо до брега на морето
Лу Hug-РД има бе-ма карай все повод за софра Wink
Бойче love001-чувствата са взаимни Hug
И мен не ме разбират-ма бана не Joy Joy Joyнал ми е гот и всички си ви обичам-умрумда диил кво мислят-валла Joy Joy Joy
И друг път съм писала,че това е моята тема-тук прописах за пръв път и всички са ми мнооого скъпи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт