В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 206

• 34 161
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia, Bulgaria
Тази усмивка Heart Eyes People Angel ама си е пилнал малко зъбките, не знам що!?.  newsm78 Simple Smile

# 91
Хелоуууу Party

Laughing:...от босненка и българин голям турчин се пръкна Sunglasses Laughing Laughing Laughing Някоя от Анадола с фередже все едно е описвал Laughing Laughing На мен са ми любопитни и забавни - приликите и разликите през тия 5 години  Grinning Grinning

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ели Hug Hug, много добре си го написала, ама хич не му вярвам, честно Rolling Eyes Ей го и Ивето се търкаля ли търкаля hahaha hahaha

Ооооо, и аз не му вярвам, но много ми е забавно / смешно/  да ги чета Peace Laughing Laughing На няколко пъти се хваща как сам си противоречи... Crazy Crazy...заучено е било положението Peace...обаче аз и в последните му интервюта не му вярвам на всичко  Peace Joy Joy
Сигурна съм, че ако можеше и тези интервюта щеше да изтрие...  Joy Joy Joy

МноУ се забави тази реклама  Rolling Eyes Нямам търпение да скивам с каква визия е Crazy Crazy

Киво и Башак са много сладки Crazy Crazy Да им е честито и щастливо семейното 'пътуване' и ай дано скоро се пръкнат кивчета  Crazy Crazy

# 92
  • София
Привет, ято  Hug Hug Hug

# 93
Laughing:...от босненка и българин голям турчин се пръкна Sunglasses Laughing Laughing Laughing

+1 Peace Peace  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте  Hug Hug Hug 

Ооооо, и аз не му вярвам, но много ми е забавно / смешно/  да ги чета Peace Laughing Laughing На няколко пъти се хваща как сам си противоречи... Crazy Crazy...заучено е било положението Peace
Сигурна съм, че ако можеше и тези интервюта щеше да изтрие...  Joy Joy Joy

Peace Grinning Grinning

И аз не му вярвам, но важното е, дано!, той да си вярва...  Crazy Crazy

Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 94
покрай лудостта с меда, забравих да радвам Ани с Чикоооо   ooooh! ooooh!   Party Party Party Party

Crazy Crazy

# 95
  • близо до брега на морето
ДжадЪ Joy Joy Joy..гледам фотките и прихнаф със глас бе...явно е модерно да са на голо дънките...открийте разликите (белото дупце на Чико hahaha hahaha hahaha)-ох, мисля глупости посред бял ден бе hahaha hahaha hahaha

# 96
  • София
Пък аз ще се радвам с барабанистчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 97
ДжадЪ Joy Joy Joy..гледам фотките и прихнаф със глас бе...явно е модерно да са на голо дънките...открийте разликите (белото дупце на Чико hahaha hahaha hahaha)-ох, мисля глупости посред бял ден бе hahaha hahaha hahaha

това беше за Ани бе, ей ти разлика на теб  Joy Joy  Crazy Crazy

# 98
 Shocked Shocked Shocked Shocked

Вай! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А трябваше да съм свикнала вече с часовете, в които в темата настъпва напрежение...  Party Party

Хубава разлика, бравос!  Flutter Flutter  Да не сА прискрипе с ципа само...  ooooh! ooooh!

Crazy Crazy Crazy

# 99
  • Sofia, Bulgaria

това беше за Ани бе, ей ти разлика на теб  Joy Joy  Crazy Crazy

newsm62 smile3501

# 100
# 101
 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Останах без думи и се подхлъзнах чак от толкова лепкави индивиди  Sick Sick Sick Sick Sick Sick

ама щом ще слагаме партньорите на Сера от Мави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
специално за джадъъъъ  Party Party никой да не пипа  Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha

и да си оправим вкуса, че ми се догади  Sick Sick от лепкавия, не от Ушко  Peace Joy Joy

добър ден  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 16:13 от Ани (Aniska)

# 102
специално за джадъъъъ  Party Party никой да не пипа  Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly  още малко ако наредиш, моЖ и да го харесам и тогава му мисли  rotfImbo rotfImbo

# 103
  • Яко в Матрицата...
 #Crazy #Crazy #Crazy

Май обърках темата...

# 104
#Crazy #Crazy #Crazy

Май обърках темата...

hahaha hahaha hahaha hahaha не си, яяяяяяяяяя  Naughty Naughty Naughty Naughty
Просто с джадъ си разменяме поздрави  Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly  още малко ако наредиш, моЖ и да го харесам и тогава му мисли  rotfImbo rotfImbo

вай бе, ей това ако стане и нИ знааааааааааааам  Crazy Crazy Crazy Crazy да станеш фенка на Ушко  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 19:04 от Ани (Aniska)

Общи условия

Активация на акаунт