В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 206

• 34 161
  • 722
  •   1
Отговори
# 45

Чачи никога не лъже бе!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy

никога  Naughty Naughty  hahaha hahaha

hahaha hahaha  "Няма да се караме, комшо!" 

# 46
Може да е бил млад и зелен, и дори наивен, но още тогава е прозрял, че в бранша трудно се опазват връзките чисти  Peace
Стига ги вади тия нафталини бе,  Sick че ме хвана срам   ooooh! ooooh! ooooh!
Баси налягането  Mr. Green  всяка втора дума му е лъжа  Sick

hahaha hahaha hahaha и що да е лъжа бе?  Joy Joy Joy Така е мислел, така е говорил. Даже е бил много искрен, каквото си мисли, това казва.  Joy Joy Joy

тогава що лъжи, че не спи с аблата  Whistling

ами не е спал с нея бе  Naughty Naughty Naughty Joy Joy много я обича като човек  smile3534 Joy Joy не като жена  Naughty Naughty Joy Joy

Бойче, баш така си е мислел и е казвал всичко, което му мине през акъла  Peace
и като човек не я е обичал, само й е запълвал ... "празнините"  Mr. Green Mr. Green по принуда почти  ooooh! Sick  иии... лъже  Naughty
"Няма да се караме, комшо!"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
/това е един лаф на съседката, която много впечатли Малчо и редовно я използва, при това на място  Joy Joy Joy Joy Joy Joy/
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Hug Hug

Какво искате, каза си Чачи, че си знаят всичко един за друг,  Crazy Crazy Crazy че възрастта не е пречка... какво да каже още, ми те любовна връзка нямат, право е момчето hahaha hahaha hahaha даже не си е помисляло... естествено...   Лъжел бил... ми зад решетките ще го вкарате бе....  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
Няма да се караме комшо.......... Joy Joy Joy Joy Joy   Така ми се гледа филма............. Crossing Arms  Ади бе ДжадЪ................ Praynig Praynig Praynig  нали уж слушкаш.......... Joy Joy Joy

# 48
  • Яко в Матрицата...
Чета и се чудя да се изкажа ли или не... Ама сърце не трае hahaha Изглежда много искрен... Ама по-скоро е говорел наизуст, но сега ми се вижда доста нелепо и наивно. Баш са си нафталини, ама му е дошъл умът в кофата Mr. Green Joy Joy Joy

А въпросът за ролите ooooh! Още една не е бил изиграл като хората и го питат такива работи. Ми естествено, че така ще отговори - клиширано. Rolling Eyes

Виви Hug Heart Eyes, готин лаф Joy Joy Joy Joy

# 49

Четох ви, четох  Hug Hug Hug ... матрял бол ми се е насъбрал   Party Party Party края още не съм видяла, обаче на тоя завой не се стърпях  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy     Ох ,че готин лаф сте заформили ................. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  За предишните му.......... Mr. Green  много -много не ме интересе......... Blush   Ама си признавам,че ся яко ме човърка кви ги къдри у ЛА.......... Thinking Joy Joy Joy Joy Joy

Бойче, ами като нИ знаем нищо за това, какви ги върши в ЛА  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms чоплим стари работи ..  Joy Joy Joy Joy

Eти, те критериите му вероятно са се променили  Joy Joy Joy това за тип жени или мъже каквито харесва човек, може да го говори само в много млада възраст  Joy Joy Joy то като дойде лИбоФта и критерии, изисквания .. всичко отива по дяволите  Joy Joy Joy

за колежките и ашка ...  newsm53

само като си помисли и му става зле  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

Голямо агънце тука бе и акъла му чак агнешки  Laughing Laughing Laughing

... отивам пак да ви чета

# 50
Няма да се караме комшо.......... Joy Joy Joy Joy Joy   Така ми се гледа филма............. Crossing Arms  Ади бе ДжадЪ................ Praynig Praynig Praynig  нали уж слушкаш.......... Joy Joy Joy

И на мен ми се гледа и ми е много удобно другата неделя, например...  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy  или за 8-ми март в краен случай...  ooooh! Flutter Flutter Laughing Laughing Laughing

Рускините писаха вчера нейде, че Делибал вече слязъл от прожекции, верно ли?   значи ли...  newsm78 newsm78  че наближава да го изтърват ...  smile3539 smile3539

НаЩу, пък, всяка мацка го разнежва и сваля по гръб...  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 51
Цитат
или за 8-ми март в краен случай...  ooooh! Flutter Flutter Laughing Laughing Laughing
newsm09  Или таз неделя...............или чак след 8март............... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms      Лу.......... Hug  според мен- мамашите не са за вярване сега............. newsm47    още не са отрезнели от Кивовата сватба............ hahaha hahaha hahaha  Тез по-лоши и от нас бе......................... ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 52
Цитат
или за 8-ми март в краен случай...  ooooh! Flutter Flutter Laughing Laughing Laughing
newsm09  Или таз неделя...............или чак след 8март............... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms      Лу.......... Hug  според мен- мамашите не са за вярване сега............. newsm47    още не са отрезнели от Кивовата сватба............ hahaha hahaha hahaha  Тез по-лоши и от нас бе......................... ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, Бойче!  hahaha hahaha hahaha hahaha не бе, те Чачови фенки уж...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

След 8-ми март, казваш,  Laughing Laughing Laughing ... ок, става!  Hug Ако е на 9-ти март  Joy Joy Joy

# 53
  • Sofia, Bulgaria
продължаваме с аблата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy

Много отдавна търся и искам да прочета това интервю ще ми помогнете ли,аз не можах да го открия сама Praynig Simple Smile

# 54

Голямо агънце тука бе и акъла му чак агнешки  Laughing Laughing Laughing

Peace Peace  rotfImbo rotfImbo

Чета и се чудя да се изкажа ли или не... Ама сърце не трае hahaha Изглежда много искрен... Ама по-скоро е говорел наизуст, но сега ми се вижда доста нелепо и наивно. Баш са си нафталини, ама му е дошъл умът в кофата Mr. Green Joy Joy Joy

А въпросът за ролите ooooh! Още една не е бил изиграл като хората и го питат такива работи. Ми естествено, че така ще отговори - клиширано. Rolling Eyes

Peace Peace Whistling Whistling

Лу, да, прави са рускините  Peace
Бойче, слушам бе, с двете уши,  ама йОк  Whistling  Клунито след Т посегна и на торент сайтовете  Mr. Green hahaha hahaha hahaha 

# 55

Много отдавна търся и искам да прочета това интервю ще ми помогнете ли,аз не можах да го открия сама Praynig Simple Smile

Искре  Hug Hug Освен в тази тема, Ани го е подредила и в блога, линк към него...

http://medcezir-ca.blogspot.bg/2016/02/int-2011-1.html   Laughing Laughing

Бойче, слушам бе, с двете уши,  ама йОк  Whistling  Клунито след Т посегна и на торент сайтовете  Mr. Green hahaha hahaha hahaha 

Thinking Thinking  И сега? Sad Sad

# 56
  • Sofia, Bulgaria

Искре  Hug Hug Освен в тази тема, Ани го е подредила и в блога, линк към него...

http://medcezir-ca.blogspot.bg/2016/02/int-2011-1.html   Laughing Laughing
Благодаря ти Лили  сега ще го пречета  Hug Hug Hug

Thinking Thinking  И сега? Sad Sad

# 57
  • София
Вай, вай, там в близката далечина... да не би Делибала да се белее  newsm78 newsm78 newsm78

Надежди, надежди  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 58
Вай, вай, там в близката далечина... да не би Делибала да се белее  newsm78 newsm78 newsm78

Надежди, надежди  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Hug Party Party Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes newsm68 newsm68 newsm68

# 59
Искре, това са откъси от стари интервюта.  Peace Не съм го превеждала цялото, това за което говориш.  Peace

Ето всички интервюта с Чачко, които сме превели.  Peace

Къде изчезнахте бе?  Joy Joy Joy
От архива на братовчеда  Peace

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 19:26 от Ани (Aniska)

Общи условия

Активация на акаунт