В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 206

• 34 161
  • 722
  •   1
Отговори
# 405

Ако е от руса и дългокрака...  Crazy Crazy Crazy  значи е моя...   newsm47

Ма, виж, Иве, Чачи ти обяснява да оставиш таз бухалка, щото и тебе тА обичкал...  Hug Heart Eyes

# 406

newsm09 newsm09 

като ме обичкал, да ходи с косми тук там  Crossing Arms Crossing Arms Joy

Тва за братчеда,оскара и................т.н.   ще го разсъждавам ярън...........  :mrgreen:newsm78   Джадъ......... Hug Joy Joy Joy Joy Joy не съжелявай джанъм- винаги бъди така Фнимателна и мила към то Кер. и аз ще те обстрелвам со....................... love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001

това ти е до догодина  Mr. Green

# 407
Кажи под яката му бе..........убих се да го търся............. Blush hahaha hahaha hahaha hahaha Ако е бял значи е мой............ Party  Joy Joy Joy Joy Joy

# 408
Кажи под яката му бе..........убих се да го търся............. Blush hahaha hahaha hahaha hahaha Ако е бял значи е мой............ Party  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Party Party Party

# 409

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 410
hahaha hahaha   Crazy Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:
тия пък колкото смешни с тага за Оскара, братчеда и той  Mr. Green Mr. Green

очаквах да ме замерите с нещо за карнавалното човече, яяяя  Blush Blush Joy Joy

https://www.instagram.com/serkan_ayman/

учителя по барабани пак поздравява Чачи за успеха и майсторството и му пожелава понякога да взима палките в ръце и барабаните никога да не замлъкват.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 411
Страхотен.......   Crazy Crazy Crazy Crazy Благодаря на всички ви за хубавия ден.......... Hug няма да го забравИм................. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Лека ви нощ.............. Embarassed

# 412
Момичета, малко проучих нещата с брЪтчеда адвокат..Та ето как стоят нещата.. Нали тази вечер ги раздават Оскарите, самия адвокат е предложил този таг. И, разбира се, феновете веднага поели щафетата. Но едни други пък се противопоставили на това, защото според една, на която е отговорил брЪтчеда, това е най-смешния таг,  за който е чувала през четирите години, откакто е станала фенка на Чаатай.. Този таг щял да стане причина да се подиграват на Чачко.. Защото това е било много смешно.. В държава, в която нейните собствени актьори плюят кръв, за да бъдат номирани за тези награди, е било немислимо Чаатай да вземе Оскар.. Да, тя искала Чаатай да постигне много хубави неща, да играе с много добри режисьори, филмите му да тръгнат по фестивали в Европа, това не е било мечта, според нея, това е било напълно възможно.. Занапред тя е сигурна, че Чачко ще получи признание и в Европа, но тя била реалистка и знаела, че е невъзможно Чачко да получи Оскар..

Те това е..

Ама този брЪтчед хич не ми е сипматичен на мен. Мисля, че той иска да намаже и своята филия от славата на Чачко.. Прави се на интересен пред дечицата.. ще кажеш че е възрастен човек, че и адвокат, да се занимава с такива неща, хич, ама хим не му приляга. Лично мнение, само не ме бийте.. Rolling Eyes Rolling Eyes

# 413
Момичета, малко проучих нещата с брЪтчеда адвокат..Та ето как стоят нещата.. Нали тази вечер ги раздават Оскарите, самия адвокат е предложил този таг. И, разбира се, феновете веднага поели щафетата. Но едни други пък се противопоставили на това, защото според една, на която е отговорил брЪтчеда, това е най-смешния таг,  за който е чувала през четирите години, откакто е станала фенка на Чаатай.. Този таг щял да стане причина да се подиграват на Чачко.. Защото това е било много смешно.. В държава, в която нейните собствени актьори плюят кръв, за да бъдат номирани за тези награди, е било немислимо Чаатай да вземе Оскар.. Да, тя искала Чаатай да постигне много хубави неща, да играе с много добри режисьори, филмите му да тръгнат по фестивали в Европа, това не е било мечта, според нея, това е било напълно възможно.. Занапред тя е сигурна, че Чачко ще получи признание и в Европа, но тя била реалистка и знаела, че е невъзможно Чачко да получи Оскар..

Те това е..

Ама този брЪтчед хич не ми е сипматичен на мен. Мисля, че той иска да намаже и своята филия от славата на Чачко.. Прави се на интересен пред дечицата.. ще кажеш че е възрастен човек, че и адвокат, да се занимава с такива неща, хич, ама хим не му приляга. Лично мнение, само не ме бийте.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes ааа, значи той е предложил тага  Hug Hug Hug
Лилии  Hug Hug и ти ли не го харесваш?  Joy Joy Излиза, че само аз го харесвам и смятам,ч е е необходим на Чачи в Т  Joy Joy Joy Joy

# 414
  • Яко в Матрицата...
Лили Hug Heart Eyes мерси, много обидено ми звучеше, наистина като някое дете. Peace

Аз имам смесени чувства към него - от една страна ми се чини, че иска да свети и той покрай Чачо, от друга пък дава по някое полезно инфо... Не знам... Ани, нека и той си има фенове Joy Joy Joy Ето - и аз съм едиствената фенка на Брадатко, но затова пък вярна фенка Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 415
Лили Hug Heart Eyes мерси, много обидено ми звучеше, наистина като някое дете. Peace

Аз имам смесени чувства към него - от една страна ми се чини, че иска да свети и той покрай Чачо, от друга пък дава по някое полезно инфо... Не знам... Ани, нека и той си има фенове Joy Joy Joy Ето - и аз съм едиствената фенка на Брадатко, но затова пък вярна фенка Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Ама е много смешен Брадатко бе  Joy Joy Joy Joy само като го видя и почвам да се хиля  Joy Joy Joy Joy

лека ви ноооооооооощ  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 416
  • Яко в Матрицата...

Joy Joy Joy Joy Joy Ама е много смешен Брадатко бе  Joy Joy Joy Joy само като го видя и почвам да се хиля  Joy Joy Joy Joy

лека ви ноооооооооощ  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нали? Много е смешен, ама вече и усмихнат Joy Joy Joy Joy Joy

Лека, Ани Hug Hug Hug Hug

# 417

абсолютно е права
  Peace Peace Peace Peace

# 418

Joy Joy Joy Joy

Flutter Flutter Уф, хубаво е!  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Брат'чеда авукат е наивко, но меркантилен нИ е, симпатизирам му и аз, Ани  Laughing Laughing Laughing Лили  Hug

А на брат'чеда брат'чед му обожавам, а в таз фотосесия е   love001  

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ  Hug Hug Hug Hug

# 419
Добро утро!  Hug Hug Hug Hug

След кафето на Стели,  Hug водена от пожеланието й за новата седмица, да е прекасна и усмихната   Grinning

давам началото  Heart Eyes Heart Eyes Hug Grinning

Общи условия

Активация на акаунт