В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 206

• 34 161
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug

Стели, Гале Hug Hug Hug

Една усмивка и от мен Laughing

Скрит текст:

smile3503 smile3503

# 421
Добро утрооооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug

вече сме спокойни за Лео  Joy Joy Joy ади, честито  Party Party Party Joy Joy Joy

# 422

hahaha свърши се    hahaha hahaha

Гюнайдъъъъъъъъъъъъън Party Party Heart Eyes Heart Eyes

# 423
джадъъ, направо се свърши бе. Даже свършиха световните проблеми  hahaha hahaha hahaha

И нещо на което се натъкнах в Т.  Peace
Накратко - турските звезди от сериалите НЕ гледат сериали, нито собствените си, нито други. Някои дори нямат телевизор вкъщи.  Peace Това e световна тенденция всъщност.  Party Party
В статията пише, че са питали Кадир от ФХ дали гледа сериала на любимата си Неслихан и той казал, че не гледа дори собствения си сериал. НЕгледането на ТВ се превърнало в епидемия. Бергюзар и Халит също отдавна казали, че не гледат сериали. Туба и още някакви са споменати. А една казала, че си е изхвърлила телевизора.  Peace
Заглавието на статията е: Зрителю, още колко ще се унижаваш?  Mr. Green
аз бих казала: Зрителю, още колко ще се караш и спориш с фенове на сериали, които не харесваш, след като самите участници в тях и създателите им НЕ ги гледат и за тях са само източник на приходи.  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 10:21 от Ани (Aniska)

# 424
Зрителю, още колко ще се караш и спориш с фенове на сериали, които не харесваш, след като самите участници в тях и създателите им НЕ ги гледат и за тях са само източник на приходи.  Joy Joy Joy Joy

именно  Joy Joy Joy Joy   доста е комично като тръгнат да критикуват неща, които НЕ следят, НЕ гледат, НЕ харесват, НЕ еднократно  Mr. Green Joy Joy

Party Party Party

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 10:40 от ivva

# 425
  • близо до брега на морето
Добро утрооооо Hug Hug Hug
Белла HugЛили Hug-благодаря ви от името на моя Трайков Laughing
Вай бе-те не гледат,а абла е откачила Thinking-повредата е в моя телевизор явно Joy Joy Joy Joy-луд умора няма и при мен е в стихията си hahaha hahaha hahaha
Аз ако им кажа колко гледам Embarassed Embarassed Embarassed-сраааам newsm43 Mr. Green
Хубав ден ви желая,милички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug-бъдете здрави и щастливи Hug Hug Hug

# 426
Добро, усмихнато утрооо! Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

https://vine.co/v/i6WdQIUXArr/embed

Ма този Валерио мнооого взе да се ровка бе Crazy Joy Joy Joy

# 427
  • Яко в Матрицата...
Ани, не им вярвам на тези жълтите... Кадир казва в репортажа, че не гледа собствения си сериал, камо ли този на Неслихан, но когато има време ще го гледа. И направили новина от това ooooh! Да не говорим, че целта на онзи репортер, бе да разбере дали ревнува от сцените с Бурак... Все едно кадир щеше да му каже Joy
Аз лично не им се сърдя, че не гледат сериали, даже обратното щеше да ме изненада Peace
За да се подготвят за всяка серия, за да са в топ форма и да не им виси някое издайническо месце оттук, оттам, за да се наспят дори, им е необходимо много време. Работят по 6 дни в седмицата по незнам си колко часа, ами и аз да съм и аз нямаше да използвам свободното си време, за да зяпам сериали. Да не говорим, ако искат да се развиват, учат и т.н., колко още време ще им е необходимо. На много ниско ниво са тези журналисти, много ниско ooooh!

# 428
Ани, не им вярвам на тези жълтите... Кадир казва в репортажа, че не гледа собствения си сериал, камо ли този на Неслихан, но когато има време ще го гледа. И направили новина от това ooooh! Да не говорим, че целта на онзи репортер, бе да разбере дали ревнува от сцените с Бурак... Все едно кадир щеше да му каже Joy
Аз лично не им се сърдя, че не гледат сериали, даже обратното щеше да ме изненада Peace
За да се подготвят за всяка серия, за да са в топ форма и да не им виси някое издайническо месце оттук, оттам, за да се наспят дори, им е необходимо много време. Работят по 6 дни в седмицата по незнам си колко часа, ами и аз да съм и аз нямаше да използвам свободното си време, за да зяпам сериали. Да не говорим, ако искат да се развиват, учат и т.н., колко още време ще им е необходимо. На много ниско ниво са тези журналисти, много ниско ooooh!

Hug Hug Hug Hug абе и е така и не е  Joy Joy Joy Joy всички работим, някои имат много работа, други по-малко. Ако искаш нещо, винаги намираш време  Peace Рабоатат е там, че се гледа все по-малко и по-малко телевизия изобщо  Peace

Бату в Преселението  Peace

# 429
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Hug Hug Hug Hug абе и е така и не е  Joy Joy Joy Joy всички работим, някои имат много работа, други по-малко. Ако искаш нещо, винаги намираш време  Peace Рабоатат е там, че се гледа все по-малко и по-малко телевизия изобщо  Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

То и аз гледам много малко телевизия - ползвам компа Joy Joy Joy Joy И то само за сериали...  Crazy Но е истина, че започнах няколко след ПО и само 2 оцеляха. Другите, ако някога имам време и желание Rolling Eyes Много се повтарят историите, актьорите, а на мен ми се иска да гледам нещо невиждано Laughing Напоследък и тези истерии около главните - заедно ли са в живота, защо не са, как може да са с тези, с който са... Измества се вниманието от сериала и работата на актьорите ooooh!

# 430
Ренка,  Hug аз пък съм захващала няколко и нито един не гледам. Не остана неразказана история.  Joy Joy Joy Само лицата се сменят и задължително главните трябва да са заедно, ако не са  Joy Joy Joy тежко и горко на реалните им половинки  Joy Joy Joy Joy

# 431
Напоследък и тези истерии около главните - заедно ли са в живота, защо не са, как може да са с тези, с който са... Измества се вниманието от сериала и работата на актьорите ooooh!

пък големи ценители станахте на актьорския талант бе  hahaha hahaha hahaha
Важно е с кой спи Чачо, другото бош лаф   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 432
Напоследък и тези истерии около главните - заедно ли са в живота, защо не са, как може да са с тези, с който са... Измества се вниманието от сериала и работата на актьорите ooooh!

hahaha hahaha hahaha hahaha че кой говори за Чачо бе?  Joy Joy Joy Joy
като иде в Холивуд за постоянно, ще има да чакаш да разбереш с кого спи  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 433

като иде в Холивуд за постоянно, ще има да чакаш да разбереш с кого спи  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

тогава се изнасям от тук и готово  Joy Joy Joy

# 434

тогава се изнасям от тук и готово  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

стой си тук бе, ще ти кажа с кого спи  Stop Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт