Изкъсо ви следя, но нямам време да пиша

Първо да ви поздравя с нещо свежо

А относно дискусията за гледането на сериали и телевизия изобщо - може би голяма роля има освен повтарящите се сюжети и желанието на продуцентите да изцедят всичко, което може, от хитови сериали, накрая отказва зрителя. Друг е момента, че чрез телевизията се налага определен модел на поведение. Да не споменавам и рекламите, които ти промиват мозъците. И непрекъснатото желание за сензации, ровенето в личния живот на всички - известни и неизвестни... Вече сте споменали за желанието и мераците на феновете с кой да бъде двойка любимеца им... И журналистите все се опитват да изкарат някоя кирлива риза или да "навържат" събитията... Как да не те откажат от Тв-то
Изобщо гледането на ТВ ми е болна тема и няма да навлизам в подробности. Като цяло предпочитам да гледам това, което на мен ми харесва, когато на мен ми харесва и без реклами
Мога да гледам само момент от нещо или да повторя сцена, колкото искам. Може и нищо да не гледам, а да чета книга
или да си упражнявам музикално
не е по темата ви но аз моля за помощ и тълкуване на тази статия,защото има различни мнения