В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 206

• 34 161
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Привет, ято  Hug Hug Hug
Изкъсо ви следя, но нямам време да пиша  ooooh!
Първо да ви поздравя с нещо свежо  Party Party Party Party

А относно дискусията за гледането на сериали и телевизия изобщо - може би голяма роля има освен повтарящите се сюжети и желанието на продуцентите да изцедят всичко, което може, от хитови сериали, накрая отказва зрителя. Друг е момента, че чрез телевизията се налага определен модел на поведение. Да не споменавам и рекламите, които ти промиват мозъците. И непрекъснатото желание за сензации, ровенето в личния живот на всички - известни и неизвестни... Вече сте споменали за желанието и мераците на феновете с кой да бъде двойка любимеца им... И журналистите все се опитват да изкарат някоя кирлива риза или да "навържат" събитията... Как да не те откажат от Тв-то
Изобщо гледането на ТВ ми е болна тема и няма да навлизам в подробности. Като цяло предпочитам да гледам това, което на мен ми харесва, когато на мен ми харесва и без реклами  Naughty Мога да гледам само момент от нещо или да повторя сцена, колкото искам. Може и нищо да не гледам, а да чета книга  hahaha hahaha hahaha hahaha или да си упражнявам музикално  Laughing Laughing Laughing Laughing И ако зависи от мен, бих изхвърлила ТВ от вкъщи. Компа ми е достатъчен за целта  Peace

# 436
  • Яко в Матрицата...
Напоследък и тези истерии около главните - заедно ли са в живота, защо не са, как може да са с тези, с който са... Измества се вниманието от сериала и работата на актьорите ooooh!

пък големи ценители станахте на актьорския талант бе  hahaha hahaha hahaha
Важно е с кой спи Чачо, другото бош лаф   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не ме дърпай за езика, ей Joy Joy Joy Joy

# 437
Напоследък и тези истерии около главните - заедно ли са в живота, защо не са, как може да са с тези, с който са... Измества се вниманието от сериала и работата на актьорите ooooh!

пък големи ценители станахте на актьорския талант бе  hahaha hahaha hahaha
Важно е с кой спи Чачо, другото бош лаф   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не ме дърпай за езика, ей Joy Joy Joy Joy

love001  Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes

Вивееее  Hug Hug   стига работи, че не моЙ се разкършим без теб  newsm68 newsm68  Laughing

# 438
Привет , Фтички ... Hug Hug Hug. И аз не гледам ТВ , всичко , което ми трябва е на компа ...ама си го ползвам за монитор , когато гледам ... Joy Joy Joy...А пък за това не ми е трябва друго ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 439
  • Sofia, Bulgaria
Привет ято byeне е по темата ви но аз моля за помощ и тълкуване на тази статия,защото има различни мнения #Crazy newsm78
Аз знаех че Чаатай е оправдан преди 2 години сега чета друго!?.
https://gecce.com/haber-cagatay-ulusoya-tazminat-maddesi

# 440
# 441
  • София
Привет , Фтички ... Hug Hug Hug. И аз не гледам ТВ , всичко , което ми трябва е на компа ...ама си го ползвам за монитор , когато гледам ... Joy Joy Joy...А пък за това не ми е трябва друго ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде по случая да вдигнем бройката  Party Party Party Party Party

Иве  Hug Heart Eyes разкършването ще го оставя за сабах-сабах  Laughing Laughing Laughing Сега вечерно лежерно  Mr. Green

# 442
 Laughing Laughing  ooooh!  Laughing

https://pbs.twimg.com/media/CcYt3IvXEAAVTAH.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CcYtaqXWwAACz4z.jpg

Привет ято byeне е по темата ви но аз моля за помощ и тълкуване на тази статия,защото има различни мнения #Crazy newsm78
Аз знаех че Чаатай е оправдан преди 2 години сега чета друго!?.
https://gecce.com/haber-cagatay-ulusoya-tazminat-maddesi

клауза в договора за рекламата  Peace

# 443
  • близо до брега на морето

Иве  Hug Heart Eyes разкършването ще го оставя за сабах-сабах  Laughing Laughing Laughing Сега вечерно лежерно  Mr. Green
Идвам точно на време-да вдигна бройката love001 newsm44 newsm44 newsm44

# 444
# 445

Иве  Hug Heart Eyes разкършването ще го оставя за сабах-сабах  Laughing Laughing Laughing Сега вечерно лежерно  Mr. Green
Идвам точно на време-да вдигна бройката love001 newsm44 newsm44 newsm44

И аз се нареждам за вдигане на бройката...  Crazy Crazy  Какво, преброяваме ли се?  newsm78 newsm78

Joy Joy Joy  Joy Joy   Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Приятни сънища!  Hug Hug Hug Hug

# 446
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!  Hug Hug Hug

Честита Баба Марта!

# 447
  • София
Честита баба Марта, ято  Hug Hug Hug

И не мога да не ви поздравя с един уникален музикант  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 448

Добро утрооооо!  Party   Честита Баба Марта!  Hug
Да сте здрави и засмени!  Heart Eyes Heart Eyes

ДаниелККеееее, Честита да ти е и на теб!  Heart Eyes Heart Eyes

Честито и на гостите!  Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes

# 449
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Честита Баба Марта!!!

Общи условия

Активация на акаунт