Модни консултации - 22

• 86 250
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • по пътя
Ще има преходен период при мен, определено, прави сте момичета, прекалявам с целомъдрения стил, тип учителка стара мома, но предполагам, че при мен това дойде от досадните мъже, които се завъждат при малко по-младежко облекло при мен,може би за това правя всичко възможно да бягат далеч Grinning. Знам,че дрехите на правят жената, но аз за няколко години се стараех максимално да се прикривам, за да не ми досаждат, но вероятно е време за промяна, идва пролет все пак. Heart Eyes

# 76
  • по пътя
 Grinning разсмяхте ме, но си е наистина досадно, когато след делови срещи започват покани за вечеря, не е никак приятно, може би страхът ми да не ме приемат насериозно е голям и прекалявам. Дамите с пищен бюст ще ме разберат, трябва да се внимава, защото границата е тънка, една уж делова и строга риза, на голям бюст изглежда доста предизвикателно.
Имам такава, тя не ми се вижда бабешка или греша newsm78
http://evizabg.com/index.php?route=product/product&path=255_ … p;product_id=1831

# 77
Хубава е, но не е за офис, нито пък за разходка из града ... Освен ако не живееш в някой замък с камина във всяка стая Simple Smile.

# 78
  • Somewhere far away
Не знам до колко въпросът ме бе безмислен, но твоят отговор ме остави безмълвна ...и за да не останеш с грешно впечатление, чудех се какво искаш да кажеш  #Crazy hahaha hahaha Mr. Green Rolling Eyes
Тогава вместо да се чудеш, време  е да  се научиш да разбираш другите,  които не винаги споделят твоето мнение. Wink

за полата - харесва ми , но не е за ежедневието. а и не ми се струва удобна, но на мен дългите поли никога не са ми били удобни.

# 79
Ако я резнеш, може и да се получи, но това според мен е трико някакво с тоя състав, който са дали , а пък да е само вълна и памук силно ме съмнява , както и да я гледаш не си заслужава

# 80
Аз пък лятото обичам дълги поли и феерични рокли и са ми много удобни.
Да ви попитам-актуални ли са удължените вталени сака.
Искам нещо връхно  за пролетта.

# 81
Аз пък лятото обичам дълги поли и феерични рокли.
Да ви попитам-актуални ли са удължените вталени сака.
Лятото и аз харесвам, макар, че в момента нямам нито една такава, а ми се иска.

# 82
Здравейте Simple Smile
Понякога чета темата, приятно ми е, влизам в крак Wink Много ми допадат чино панталоните, харесвам се с тях, но ги комбинирам успешно само с кецове. Много обичам и кецове  Grinning Някой по-назад беше писал, че всеки тази година ще има бели такива  Laughing Аз вече се оглеждам за моите, нямам търпения да си обуя чино-то  Crazy

И сега към въпроса! Не разполагам с голям бюджет! Какво мислите за тези, змийски принт  Rolling Eyes Дали ще е много зле на живо?
Скрит текст:

И дали бели или черни кецове да търся? Бели ми харесват повече, но ще стоят ли добре с черно кожено яке.. Мисля, да!

# 83
Дълги поли носех 18-20г., с груби обувки и тениски. Simple Smile
Сега някак не се виждам с такава, в друг сезон освен лятото.

Бейли, не се вижда нищо. Ако става въпрос за обувки, щом не разполагаш с голям бюджет, си купи класическа обувка в нормален цвят. А не принтове.

Търся си такова кожено яке, но по възможност не на тази цена. Simple Smile
Ако го намалят на към 150Е, бих се замислила обаче. Simple Smile

https://www.zalando.co.uk/marc-o-polo-leather-jacket-deep-teak-m … -o11.html?size=10

# 84
Кikamora, не ми се занимава да редактирам по 3 пъти Peace. По повод на бабенските поли, наскоро си купих тази:
Скрит текст:

Редактирах линка, снимка?

# 85
  • София
В прикачи може да качваш снимки,копираш линк и го пействаш тук.
Не е трудно.
И аз май ще сменям цялостно визията...
И питах, защото си взех първите изобщо кецове и то с лак  Embarassed
Но май няма да ги нося/не са ми удобни/
Беки, благодаря: )

# 86
Wind  Hug понеже на снимките съм аз (в цялта си прелест с мокра коса и т.н.) не ми се ка4ват из разни сайтове за споделяне.

Файлът, който искате да качите, е прекалено голям. Tired

# 87
Любимите ми черни кожени кецове търпят много комбинации и са едни от най-носените ми обувки. С чисто бели кецове не мога да се възприема. На снимка или обути на друг човек ми харесват, на моите крака не.  Confused

# 88
 Simple SmileНа мен пък ми се носи плисе и нещо с точки риза, блуза.

# 89
О напротив, австрийските ми колежки като ме видяха и веднага изкоментираха 4е много бабешка таз пола бе, как тъй с нея на работа Joy

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 22:52 от Zizuna

Общи условия

Активация на акаунт