Модни консултации - 22

• 86 195
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Австрия
Алиена  на мен повече на яке ми прилича.

Ами, то това си е междусезонно яке. Според моите представи не е сако. Харесва ми! Чудесно е с дънки за ежедневието  Peace

Лак не харесвам. Пък за кецове.. ъъъъ  ooooh!

Животински принт - само като акцент в облеклото (обувки, чанта). С рептилиите.. по същия начин, но една степен по-малко ми допадат. но... зависи много от модела, качеството/изработката и.. останалото (като облекло, фигура, стил, излъчване... )  Wink

# 62
В събота бях малко на пазар и купих ботите, 39 размер с по-дебел 4орап ми бяха добре, днес ги носих с по-тънък и ми се струват големи (разликата между размерите е 0,5 см).
Забързах и тоз пуловер (XL, да ми покрива д-то), ще го комбинирам с 4ино панталони...

# 63
  • по пътя
Благодаря ви момичета, щях да хвърля доста пари на вятъра, прегледах си гардероба, намерих няколко черни молив поли, под коляното,мисля че са делови, няколко прави рокли около коляното също имам-зимни, по-пролетни,оказа се че доста дрехи подходящи ми се намират. От сега моля ако някой хареса някъде дълга пола или рокля, която става за ежедневието да свирка Grinning

# 64
  • по пътя
Скрит текст:
Ana, на тази снимка ханшът ти не изглежда нещо фрапиращо, но щом казваш, че ти е широк, според мен това е начин да го прикриеш:

както и такива рокли:

мисля, че и нещо подобно, което отвлича вниманието:

както и разкроените поли, но там е малко условно, защото с някои положението е страшно. Съчетани със сако от този модел (само него показвам, не съчетанието):

между другото е по-приятно според мен когато ръба на ръкава на ризата се подава леко под ръба на ръкава на сакото. Вече са ти казали, че тези обувки не ти правят комплимент - не само каишката, но и може да помислиш за друга форма на тока, която да отива по-добре на краката ти.

това ми попадна за Lunno momiche, ако съм я преценила добре:

Скрит текст:
а това са си някои мои лични предпочитания за из офисите (от онези, в които не може по пижама) и по работа:

http://cdn2.sortra.com/wp-content/uploads/2014/10/interview-office-outfit14.jpg

за тържество в офиса
Беки, много точно си ме улучила, да не кажа че дъщеря ми реши, че това е моя снимка Simple Smile по-млада разбира се Heart Eyes Даже мисля да си я взема за аватар, ако момичетата от темата за " облекла" ми измайсторят нещо.

# 65
Не мисля, че този пуловер е подходящ за чинос панталон.  Peace
Днес за пореден път меря чинос, но този път се въздържах, след като знам че последните 3, които купих отидоха при една приятелка... Не знам защо но ми се струват прекалено мъжки, или поне на мен ми седят така. Пробвала съм и с гуменки и с сандали и все нещо не ми допадат.

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 19:11 от kikamora

# 66
Дове4ера като заспи детето ще пробвам и ще пусна снимки

# 67
Скрит текст:
Ana, на тази снимка ханшът ти не изглежда нещо фрапиращо, но щом казваш, че ти е широк, според мен това е начин да го прикриеш:

както и такива рокли:

мисля, че и нещо подобно, което отвлича вниманието:

както и разкроените поли, но там е малко условно, защото с някои положението е страшно. Съчетани със сако от този модел (само него показвам, не съчетанието):

между другото е по-приятно според мен когато ръба на ръкава на ризата се подава леко под ръба на ръкава на сакото. Вече са ти казали, че тези обувки не ти правят комплимент - не само каишката, но и може да помислиш за друга форма на тока, която да отива по-добре на краката ти.

това ми попадна за Lunno momiche, ако съм я преценила добре:

Скрит текст:
а това са си някои мои лични предпочитания за из офисите (от онези, в които не може по пижама) и по работа:

http://cdn2.sortra.com/wp-content/uploads/2014/10/interview-office-outfit14.jpg

за тържество в офиса
Беки, много точно си ме улучила, да не кажа че дъщеря ми реши, че това е моя снимка Simple Smile по-млада разбира се Heart Eyes
Много те моля, не се "издокарвай" по този начин  Peace Wink

# 68
  • по пътя
 Grinning ама аз така си ходя понякога, наистина ли не е ок newsm78

# 69
Не разбирам, защо жена която няма какво да крие, се покрива и загрозява с такива бабешки дрехи?

# 70
  • Somewhere far away
Бабешки ? какво му е бабешкото на риза и пуловер или панталон с риза ?
И изобщо как може да наричате дрехи бабешки.?  няма значение какви са дрехите - човека е важен. Ако жената си е красива и добре сложена - това ще си личи независимо от дрехите и това , че е с по -прибрани и неразголени  дрехи не я прави "бабичка" !

# 71
Не говоря за разголени дрехи! За мен модела, който е показала Беки е потресаващ и подходящ за жена над 55!
И аз нося ризи и пуловери/жилетки, но по никакъв начин не напомня на показаното от Беки Wink.

# 72
Има жени, като които по никой начин не бих се облякла, но въпреки че носят някакъв за мен непривичен стил, те го носят толкова добре, че наистина върху тях ми харесва.

За мен горното е такова нещо. Не е бабешко, но по някакъв начин излъчва доста целомъдрен шик. На някои хора такъв стил им харесва и аз уважавам това.

Така че, lunno momiche, ти ще прецниш дали да се носиш така. Естествено аз бих поощрила еволюция на стила, защото е здравословно, но само с нещо, което ти е удобно. Затова ако си решила да си променяш стила, просто намираш време и почваш да пробваш, премисляш внимателно и така. Аз лично, като превключвам между стилове, имам един период, в който не ми е много комфортно.

# 73
Беки, говоря за конкретна снимка, а за другите нямам забележки, макар да не са ми по вкуса. Цялата визия крещи провинциална стара мома...
Като почнеш от модела и дължината на полата, безформените ботуши и бабешката чанта от лак на формички, герданчето, гривната, яката и изобщо целият тоалет е едно голямо недоразумение и лъха на каталожна конфекция, в която млади жени рекламират дрехи за застаряващи провинциални учителки Wink.
За да изглежда една жена добре, не е необходимо да е облечена по последна мода, но показаното от теб е направо от друга епоха  Peace.
Много пъти съм казвала, че съм консерва и не се влияя от модни течения, но това наистина ми идва в повече.

# 74
Колко много сте изписали,до сега ви четох.
Благодаря на всички за мнението,ценни са снимките,защото се черпят идеи.
Всъщност пола много,много рядко обличам и то тази дължина,ежедневието ми е с панталони.
И да кажа ,че е много лесно на тези ,които са в големя град, и с големи финансови възможностти,но стандартния чиновник е с ниска запрата Wink и въпреки това мисля,че българката в администрациите се облича добре,е винаги има изключение,както за всяко нещо.
Още веднъж благодаря за съветите.
Темата много е хубава и като има повече снимки ,още по хубава става.
На мен животинския принт ми харесва като акцент,като закачка и то в определени случай.

Общи условия

Активация на акаунт