Модни консултации - 22

• 86 193
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • в Кошера
Не харесвам каишките най-вече заради оптическото скъсяване на краката.  Peace
Иначе има доста елегантни модели, факт.

# 46
  • Варна
Алиена  на мен повече на яке ми прилича.
Не съм заглеждала сака отдавна, ще следя
предложенията ви.
Харесвам класически лачени обувки с ток,
без платформа и други кикиридки по тях.
Имам и нося.

# 47
Хубаво е да си говорим за мода, обаче както има практични въпроси, както в случая с двете момичето, които сега си сменят гардероба, все пак е добре предложенията да имат практична насоченост и неща които са налични и могат да се купят било от сайт, било тук от магазини.
А готово направените аутфити- не харесвам тази думичка- ами да ок е , ама ако реши , че и отива- почва откъде такава пола, риза , обувка, аксесоар.
 Simple SmileВ някаква степен това си е модно предизвикателство от налични по магазините неща в нисък бюджет да се постигне добра визия, подходяща за работна среда

Снимките според мен имат за цел да илюстрират модел/кройка/материя не купете си точно това. Аз не знам какво има из хилядите сайтове нито по магазините из страната. И въпреки предложенията бих посъветвала всеки да пробва различни неща преди да си купи нещо за да види какво му седи добре. Не бих си купила нещо от сайт.
 Според мен по важно е да разбереш какво ти отива и оттам да се научиш да съчетаваш различни неща така няма да има нужда от готово направени аутфити.
Поли напоследък си купувам от магазините втора употреба. Има всякакви размери и модели трябва си търсене и пробване.
Също така бейсик неща класически които се съчетават лесно и мога да нося дълго време. Общо взето съм се униформчила  Laughing

# 48
  • Варна
Това идва ли ви твърде чалгов кичMr. Green

Нещо ми се носи палто с животински принт  Embarassed

# 49
Това с разбирането какво ти отива според мен става след един определен период на експериментиране, а след това и преборване на изкушението харесва ми и си го купуваш, и после или си го носиш и не ти стои или не го носиш и само местиш от шкаф в шкаф..

Не става въпрос за всички сайтове да знаеш, всеки си следи някакви неща.
Поли и купувам и си шия, готови поли с изключение на боте рядко ми стават, правите поли обикновено са ми широки в ханша и де налага да ги стеснявам, а нещо по раздвижено рядко се случва.

Пазарувам и от сайтове и от магазини, напоследък даже повече и от сайтове, в общи линии знам какво ми седи, няколко пробвани сайта които няма проблем с връщането какъв е проблема.
даже по сайтовете бих казала, е по може да намериш нещо интересно, отколкото по магазините и на доста добри цени

# 50
Та много хубаво картинки с манекенки и постигни това и онова са приятни разговорите и дават идеи, обаче реалността по улиците и магазините  е коренно различна. Като се огледате на работните си места колко имат фигура на манекенка.
Полите са еднотипни, по евтините от лоши платове, о-скъпите, което не е задължително условие от по-добър плат, при панталоните положението е една идея по-добре, роклите пък са пълна трагедия или впити като тия от блонд зон, късички, разкроени долни части и  доста шаренко, другия вариант са дългите, средната дължина да се намери е доста трудно мероприятие.

Laughing Ясно ми е ,че всички сме модни икони, а не средностатистически работещи жени , за които бюджета не е важен, ни кройка и всичко ни стои добре , пък за практичната неща на въпроса да не говорим, дрехата удобна ли или не

zari65, в горното има ли нещо, рефериращо към моите постове?

За да онагледиш нещо, често то е на картинка с манекен, така че се придържаш към този формат, защото нямаш избор. пищните жени не умират да качват снимки, така че използвам каквото има.
Не съм казвала, че само boss става, нали? Напротив, по отношение на полите изрично казах, че всички са в бюджета на онези 2 от bote (не знаам дали някоя мина 100 лв, имаше и по 40тина, а боте май бяха 70 и 120, ако не бъркам), а не от елитарния клас. Всъщност само якето е скъпо от всичко, което съм поствала в тази тема, защото считам, че тук не е мястото да потискаме хората с елитарни неща.

Скрит текст:
Дрехите на снимчиците по никой начин не са скъпи и такива или абсолютно еквивалентни заместители се намират съвсем спокойно на нашия пазар на напълно приемливи цени. Стига разбира се да знаеш къде да търсиш когато ти потрябва нещо. Както и да знаеш кога да купуваш, ако не можеш да харчиш много.

Иначе си много права - хората влизат, въртят се в магазина и изчезват. Други влизат, поглеждат, взимат и после този, който е излязъл преди това ги пита, ама това е много хубаво, откъде е. Ами откъдето тъкмо излезе.  Wink

за да не съм голословна, пола в такъв вид & other stories есента купих за 35 лв.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/13/28/bf/1328bfac8969c … 19f0e048c7419.jpg

такива сакета от 2 месеца в манго седят на по 40 лв
http://cdn1.sortra.com/wp-content/uploads/2014/10/interview-office-outfit09.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/22/a9/f0/22a9f0926fac1 … 60d2d34750320.jpg

такава рокля, но в друг цвят, имаше в Junona за 36 лв и кройката й беше перфектна.  
http://cdn3.sortra.com/wp-content/uploads/2014/10/interview-office-outfit08.jpg

такива рокли в new yorker (амису) има, ама не знам колко пари бяха, примерно 30 лв, може и по-малко....
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/07/29/1f/07291f77fbc63 … fbff9e23bd406.jpg

кожено яке като това бежовото от по-рано, но малко по-кофти има за 140 лв в манго
http://st.mngbcn.com/rcs/pics/static/T5/fotos/S6/53083524_CG_D2.jpg

Какво е качествена материя? За мен това е да не мирише, да не те кара да се потиш излишно, да не те боде, кара да те сърби, да не й пада цвета, да не се събира и да не й стават бримки, както и да не се цепи след първото пране или да не събира всички възможни прашинки. Прекалено много неща дори и в нисък ценови диапазон отговарят на тези изсквания.

# 51
  • в Кошера
Това идва ли ви твърде чалгов кичMr. Green

Нещо ми се носи палто с животински принт  Embarassed

Да, конкретното не бих го носила.  Blush
Животински принт харесвам, но в малък детайл от облеклото (примерно  Heart Eyes). Затова и горното ми е "туу мач".
Преди разтягахме темата за тези принтове при връхните дрехи и разковничето тук е в самия модел. Т.е. ако е по-кежу такъв, съчетан правилно, ще се избегне "чалга" визията.

Скрит текст:

# 52
сериозно обмислям дали да не се украся с това  Mr. Green Joy

та понеже съм изперкала да ми минава през ума да си купя змийски тренч, съм станала пълна чалга.

# 53
  • в Кошера
Ссссссъскащ тренч.  Mr. Green Laughing

# 54
Tyra   Mr. Green wflag

кой го измисли  ooooh!  Joy Mr. Green

но си признавам, че в друга щампа, бяло-сиво-черно ми харесва и бих го взела веднага. Направо са го опропастили тренча.

не съм против на разните животински принтове, не знам обаче, не съм имала нищо такова освен одеялце от била с принт на крава.

# 55
Алиена, това за мен не е сако, а си отива към връхна дреха. Имам подобни 2бр., но не нося вече.

Аз днес си играх към 2часа да снимам разни дрехи с етикети и без, които съм купувала и така и не съм обличала. Повечето все официални рокли, които няма къде да обличам. Остава и някой да купи. Simple Smile

А за онагледяването на различни неща...ползват се снимки от нета и повечето наистина са на манекени.

# 56
becky bloomwood, абсолютно нищо лично няма към теб, или към твоите постове, поста ми беше по принцип, не само да си говорим, а и да сме си полезни в практичен план.
Напротив ти даже винаги си била доста полезна и в двата аспекта

# 57
Зари ако си знаеш размерите на марката и знаеш как ти стоят става, но така по картинка да решавам че нещо ще ми стане и ще ми отива не е за мен, пък и не ми се занимава с връщане. Иначе и аз съм си купувала неща изкушена от цената, които после решавам че не ми харесват и така си стоят в гардероба  Rolling Eyes  Embarassed И на шивачка съм носила неща.
Относно животинския принт черно -бялото по ми харесва. Предпоследното палто най- много, но да си призная не бих го носила   Embarassed 

# 58
Само за панталон или и с пола стават подобни обувки?

# 59
Аз ги нося със скини дънки.

Общи условия

Активация на акаунт