Избор на телефон

• 426 667
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 120
Обаче случайно намерих в интернет инфо, че Р8Lite е с non-removable батерия. Какво се случва когато батерията се скапе в такъв случай. На едно Леново на другото дете батерията се беше деформирала физически и просто я сменихме, но в такъв случай какво се прави?
https://youtube.com/watch?v=mSTMIQ-wMQM

# 121
  • Мадрид / София
При батериите, които са "inmuving" когато се скапе се носи в сервиз на марката и там ти я сменят без проблем. Ако телефона е в гаранция, ти е безплатна подмяната, ако ли пък не -  се плаща и не знам колко излиза.

# 122
  • Варна
Обаче случайно намерих в интернет инфо, че Р8Lite е с non-removable батерия. Какво се случва когато батерията се скапе в такъв случай. На едно Леново на другото дете батерията се беше деформирала физически и просто я сменихме, но в такъв случай какво се прави?

А сигурно ли е, че ако се наложи ще намеря такава батерия, продават ли се свободно? Много лесно изглежда така на клипчето  Simple Smile
Благодаря Ви много за отговорите  bouquet

# 123

А сигурно ли е, че ако се наложи ще намеря такава батерия, продават ли се свободно? Много лесно изглежда така на клипчето  Simple Smile
Колкото лесно се намират​ за другите​ телефони, толкова и за този.

# 124

Батерии се намират ,лошо е ако сте свикнали да говорите много и да си носите резервна батерия в себе си .Какво да се прави нови технологии ,нови проблеми Simple Smile

# 125
E, то този проблем лесно се решава с един Power Bank.  Peace

# 126
Някой, който има Huawei p8 lite  има ли проблем при свързването към wifi? Чудя се дали да го взема, но в един чужд сайт има много лоши коментари за това wifi.

Да споделя опита си - от 2 месеца съм с Huawei P8 Lite и няма никакви проблеми, прави страхотни снимки и батерията си се държи прилично 2-3 дни с непрекъснато включени fb, messinger и viber.

# 127
Някой, който има Huawei p8 lite  има ли проблем при свързването към wifi? Чудя се дали да го взема, но в един чужд сайт има много лоши коментари за това wifi.

Да споделя опита си - от 2 месеца съм с Huawei P8 Lite и няма никакви проблеми, прави страхотни снимки и батерията си се държи прилично 2-3 дни с непрекъснато включени fb, messinger и viber.

10 месеца с телефона, без проблемен! Един път е правен хард ресет и то не защото трябваше, а защото не знаех какво е.

# 128
Искам да купя телефона LG К8 тъй като наскоро ми го откраднаха. С преподписване на договора го бях взела много изгодно, но сега ако трябва да купя само апарата много скъпо ще излезе. Някой има ли инфо какъв подобен телефон мога да си взема със същите параметри

# 129
Искам да купя телефона LG К8 тъй като наскоро ми го откраднаха.

Това е устройство от ниския клас. Каквото и да вземеш, все ще е по-добро.

# 130
Искам да купя телефона LG К8 тъй като наскоро ми го откраднаха.

Това е устройство от ниския клас. Каквото и да вземеш, все ще е по-добро.

Би ли ми предложил някакъв подобен?

# 131
Здравейте! На 25 юли ще си купувам нов смартфон,обаче не знам какъв.
Изборите ми са:
1. Moto G 16 GB (от сайта на Виваком)
2. Huawei Y5 II
3. Lenovo A2010
4. Lenovo A Plus
5. Moto C Plus
Кой от тях да избера? Най-много ми харесва Lenovo A2010, въпреки по-добрите характеристики на другите.

# 132
Изборите ми са:
2. Huawei Y5 II
3. Lenovo A2010
4. Lenovo A Plus
5. Moto C Plus
Кой от тях да избера? Най-много ми харесва Lenovo A2010, въпреки по-добрите характеристики на другите.
3 и 4 отпадат, защото имат много ниски резолюции на дисплеите и това ги  и вади от списъка.
Най-добре Huawei Y5II. Moto C, ако ти трябва голяма батерия като това е единственото предимство пред Huawei Y5II.

# 133
Изборите ми са:
2. Huawei Y5 II
3. Lenovo A2010
4. Lenovo A Plus
5. Moto C Plus
3 и 4 отпадат, защото имат много ниски резолюции на дисплеите и това ги  и вади от списъка.
Най-добре Huawei Y5II. Moto C, ако ти трябва голяма батерия като това е единственото предимство пред Huawei Y5II.
И аз си мислих за Huawei, но познати имат такъв телефон и казват, че не бил удобен заради слабата батерия. А за резолюцията ми е все едно. Такива неща не ме засягат, да не съм пенсионер?
За 1 нищо не каза, макар че има най-добри характеристики и е водоустойчив.
Искам общо взето да издържи 2 години без да се налагат гаранции и др. Стига да не сдаде багажа, ще си го търпя, пък ако ще на втория ден тържествено да заяви, че няма място.

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 22:01 от Анонимен

# 134
А за резолюцията ми е все едно. Такива неща не ме засягат, да не съм пенсионер?
Вижда се, че не разбираш от телефони.

Общи условия

Активация на акаунт