Избор на телефон

• 430 586
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 635
Моите играят Майнкрафт и Броул Старс на телефоните си. Играят и доста други игри. За фортнайт не мога да кажа дали ще им върви на телефона.

# 4 636
Всяка игра си има минимални изисквания за процесор, видео карта и т.н. може да се проверят и съпоставят с параметрите на устройството.

# 4 637
  • Бургас
Благодаря на всички за предложенията! Hug  Дадох на малкия и големия мъж да гледат, да четат и да избират и в крайна сметка поръчахме Samsung M33 - това харесаха. Ще видим и колко време ще оцелее, че пазенето не му е приоритет изобщо на младежа. Сега остава като дойде, отново да сложа родителски контрол и да успея да прехвърля нещата му от стария Huawei ,  а за игрите... и да не стане Фортнайт да разцъква там, нея така или иначе си я играе на плейстейшъна, така че ще си играе другите, които харесва Wink

Благодаря ви и весели празници!

# 4 638
Ако може, направете застраховка на телефона. Но не знам откъде сте поръчали и дали предлагат това. Застраховката покрива точно счупвания от изтърване или намокряне, които не се покриват от гаранцията. Ако синът е имал профил в Гугъл, всичко, което е било съхранено или свързано към профила (игрите) трябва без проблем да се прехвърли на новия телефон със същия профил. Аз поне не съм имала проблем, ако мога да запазя профила да изгубим нещо при смяна на устройството.

# 4 639
Здравейте! Моля за мнение, търся си телефон до около 1000-1200лв., с приоритети - добър процесор, добра камера -и предна и задна, и добра батерия.
Колебая се между Samsung galaxy s22 и Xiaomi 12t pro.
Някой ако може да помогне..
Благодаря!

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 14:06 от dundy_as

# 4 640
  • Варна
Търся приложение, с което да следя локацията от мобилен телефон на смарт часовник.
Двете устройства са с различни номера, така че е нужно приложение, което да може да се инсталира на часовника (samsung galaxy watch 4 lte) или да следи посредством локацията на самия телефонен номер.

# 4 641
Location share на Гугъл

# 4 642
Здравейте! Моля за мнение, търся си телефон до около 1000-1200лв., с приоритети - добър процесор, добра камера -и предна и задна, и добра батерия.
Колебая се между Samsung galaxy s22 и Xiaomi 12t pro.
Някой ако може да помогне..
Благодаря!

А за Вас чии плюсове са по-значими? Аз лично бих Ви препоръчал да разгледате и realme GT2 pro, в случай, че държите на това батерията да има дълъг живот, защото са по-добре оптимизирани софтуерно от Xiaomi, а тази при Samusng е дост малка, едва 3700mAh, по простата причина че апаратът е компактен, срещу 5000 при гореспоменатите китайци. Иначе, компактността и ниското тегло на S22 за много хора са голям плюс.

Като производителност нямат голяма разлика трите апарата, освен ако S22 не е версия с техния Exynos. Версията с Qualcomm има малко по-висока производителност.

Що се отнася до фото възможностите, основната камера на realme при ниско осветление снима посредствено, но предната ми се струва с по-добра детайлизация, в сравнение с тая на Xiaomi. Също готин плюс е, че realme има модел миксоркоп (не го бъркайте с макро).
Като съвкупност от плюсове при фотографиране, S22 според мен има голям шанс да Ви допадне най-силно. Samsung реално в тая област са доста добри, особено флагманския им S22 Ultra лично мен ме впечатлява повече, отколкото конкурентите им от Google и Apple.
Винаги е най-добре лично да разгледате снимки и клипове от апаратите, към които проявявате интерес, съответно и да си направите лични изводи, кой най-силно Ви устройва.

# 4 643
Моля за мнение.
Вярно ли е, че Huawei не били добре с актуализирането на софтуера. Аз съм с такъв P30 lite и редовно се актуализира. Но новите модели не били така. Препоръчват ми да взема XIAOMI.
Дайте препоръка за добър и изпитан сайт за смартфони. Разглеждам аз различни, но като не им разбирам и търся съвет.
Защо съм се фиксирала в това да има и 5G не знам. Ако няма фатално ли е?

# 4 644
Новите модели Huawei са без GMS.

# 4 645
Азалия
какво ще рече това, нищо не разбирам от смартфони.

# 4 646
Няма Google services. В магазина понякога забравят да кажат това на клиентите. Приложенията се теглят от App store на Huawei, но не всички работят коректно.

# 4 647
Човека си избра направо два телефона. Сега въпросът е кой е по-добър технически.

Xiaomi Redmi Note 11S 128GB Gray - 469.00 лв.

Samsung Galaxy A23 5G 64GB Black - 391.00 лв.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 11:10 от #RAngelova

# 4 648
Предвид обичайните за Xiaomi проблеми, по-скаро Samsung-а. Но изчакай и други мнения.
Като параметри не се различават почти.

# 4 649
От самсунга, със 128 памет по-добре ...гледам има и такива.

Общи условия

Активация на акаунт