Избор на телефон

• 427 404
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 435
Да,да.. Не се заяждаш,особено с последните две изречения.  😁
Ако за теб е сложно,стой си с андроида. Аз не знам някой да ви е опрял пистолет и да ви задължава да ползвате айфони.
Закачване на комп,зор?! Флашки? Слушалки?! Е да,гроздето е кисело...
Това пък за последния модел хич не го разбрах. И като пишеш "по-кофти" и "по-лесно",се слага тире. Голям зор да прочета и разбера,а даже не схванах какви сме тези,дето ползваме айфон,но не последния?
Останете си със здраве,приключвам по темата да се обяснявам,все едно е престъпление да ми харесва телефон.
Не ми отговаряй,наистина не търся диалог и няма да отговарям повече и да се изказвам в темата. 😉

# 3 436
Grinning Grinning Grinning
Annyyyone, адмирации! Почти ме цитира Grinning
Чудя им се на някои хора. Аз за 20+ години (от зората на мобифоните) не съм срещала по-интуитивен, прост и в същото време съвършен смартфон. А не е като да не съм плюла по снобарите с айфоните
Защо, за Бога, си причиняват това зло - айфон??? Grinning

# 3 437
За съжаление вече доста модели телефони са без жак за слушалки, от тези с Андроид също... лично мен това много ме дразни, но това е положението. Докато стане време да сменям сегашния ми телефон, сигурно хептен няма да имам голям избор на модели с жак. А не харесвам безжични, не са ми удобни.
Останалото и то е въпрос на предпочитания и на навици. То ако всички харесваха едно и също, нямаше да има стотици модели телефони ами само 1-2 щяха да произвеждат.

# 3 438
  • в 1001-та нощ
Могат да се ползват слушалки с USB Type-C конектор, както и донгъл за обратния вариант, ако е нужно:

Отворът за 3,5 мм жак за слушалки първо изчезна от флагманите, а постепенно това се случва и при средния клас телефони и до няколко години ще е отживелица. Все още ще могат да се ползват слушалки с кабел, като горните, а след повече години, когато телефонти са без портове и бутони - ще останат само безжичните. Звукът и при тях става все по-добър - напр. с технологията Snapdragon Sound (на ниво чипсет).

# 3 439
Не е до звук при мен, формата на ушите ми е такава че кажи-речи всички слушалки падат много лесно, съответно гледам да са с кабел иначе ще се видя в приключение Grinning
Благодаря за споделеното обаче, срам-не срам си признавам че не бях срещала слушалки с такъв извод, определено ще го имам предвид.

# 3 440
  • Мадрид / София
Не е до звук при мен, формата на ушите ми е такава че кажи-речи всички слушалки падат много лесно, съответно гледам да са с кабел иначе ще се видя в приключение Grinning
Благодаря за споделеното обаче, срам-не срам си признавам че не бях срещала слушалки с такъв извод, определено ще го имам предвид.
Има безжични слушалки с един вид закачалка за ухото. Имах такива и ги дадох да ги ползва един приятел. Подобни са както едно време имаше едни за ползване при конференции.

# 3 441
  • Somewhere far away
И аз съм същата.
тапи не обичам и не се задържат никога  в ушите ми. Затова и не ми пука за жакове при телефони всеки си гледа от собствената камбанария- слушалки и то хед сет, ползвам само докато съм на лап топа или на playstation и те са единствените, които са ми удобни! 

# 3 442
За компютъра е друго, за телефона ми трябват да са малки и компактни, че имам навик да водя дълги разговори докато вървя пеша от едно място до друго, не се виждам да държа телефона в ръка по половин час и нагоре. Съответно не искам да ми заемат много място в чантата, че то в нея и без това са 101 неща.
Имала съм преди от тия с примка зад ухото (не бяха безжични но все пак), действително вършеше работа да не падат. Благодаря за напомнянето и за тази опция, бях забравила че я има и нея.

# 3 443
  • Мадрид / София
Ето такива са:

# 3 444
Аз не знам защо хората не се отказват от кабелните слушлки. Аз обичм да слушам я музика, я подкастове и постоянно телефона ми се оплиташе някъде или закачаше и падаше на земята. Откакто си взех блутут слушлки вече нямам този проблем и по щастлива не съм била никога. Започнах с едни евтини over the ear, в момента съм в Huawei Pro Buds и опредлено си заслужават. Има и за 60 лева хубави на Honor, бюджетни с чудесни ревюта. Просто варианти много, но трябва да има желание, не "извинения".

# 3 445
Това също е малко като по-нагоре с Айфон или телефон с Андроид - на кого кое му е по-удобно няма как да е едно и също за всички все пак. Мисълта да трябва и тях да ги мисля откъм зареждане пък също не ми допада на мен. Ако и някой друг да е по-щастлив с безжични. С тази разлика че аз не казвам на хората дето ползват безжични че трябва и те да направят моя избор...

# 3 446
  • София
Искам да се допитам до вашето компетентно мнение.
В този линк как намирате телефона, актуален ли е към 2022 г.? Търся телефон с добра камера за хубави снимки, без размазване, промяна на цветове и т.н.
Телефона няма да използвам за компютърни игри и други подобни, важното е да може да поддържа мобилното приложение на фейсбук, както и на вайбър.
Или друг модел Самсунг около този ценови клас.
https://plesio.bg/smartfoni-c-69978016/samsung-galaxy-a03-64gb-red-p-356666.html

Благодаря.

# 3 447
  • в 1001-та нощ
Като отговорите спесификациите - гледайте кога е обявен и от кога е в продажба. Примерно този е обявен през ноември 2021г и е в продажба от януари 2022 г. Но е доста слаб, сред да кажем най-слабите телефони, най-нисък клас. Да кажем подходящ за някой дядо, който трябва да чуят по телефона или дете, което няма претенции за фотошедьоври и трябва да е малко ограничено.

За това, което питаш - по-добре Galaxy A22 4G - снима добре за парите си, има и стабилизация. За Вайбър и ФБ е ОК.

# 3 448
  • София
Като отговорите спесификациите - гледайте кога е обявен и от кога е в продажба. Примерно този е обявен през ноември 2021г и е в продажба от януари 2022 г. Но е доста слаб, сред да кажем най-слабите телефони, най-нисък клас. Да кажем подходящ за някой дядо, който трябва да чуят по телефона или дете, което няма претенции за фотошедьоври и трябва да е малко ограничено.

За това, което питаш - по-добре Galaxy A22 4G - снима добре за парите си, има и стабилизация. За Вайбър и ФБ е ОК.
Благодаря, Алена , сега ще го разгледам по обстойно. А по кои характеристики  се познава дали е слаб или силен?

# 3 449
И аз съм за А22 ,имаме 4 G и 5 G,за мм и щерката.

Общи условия

Активация на акаунт