Избор на телефон

• 427 361
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 3 525
  • Пловдив
Може ли да кажеш кои модели да разгледам.

# 3 526
  • Karlovo
Искам да си взема нов телефон. Сега съм с Xiaomi Mi 10T Pro, но има доста недостатъци и искам да се разделим ☺️.
Мислех си за Самсунг S22 pro или Iphone 13pro,но - Самсунг взеха да се излагат напоследък с хардуера, а за Айфона прочетох, че розовеят екраните (не на всички, но го има този проблем).
Препоръчайте ми телефон. Държа на камера , батерия, памет и екран. Никога не съм имала Айфон, обичам Самсунг, но според мен S10 им беше последния хубав (това си е мое мнение, не съм специалист ☺️).

# 3 527
Искам да си взема нов телефон. Сега съм с Xiaomi Mi 10T Pro, но има доста недостатъци и искам да се разделим ☺.
Мислех си за Самсунг S22 pro или Iphone 13pro,но - Самсунг взеха да се излагат напоследък с хардуера, а за Айфона прочетох, че розовеят екраните (не на всички, но го има този проблем).
Препоръчайте ми телефон. Държа на камера , батерия, памет и екран. Никога не съм имала Айфон, обичам Самсунг, но според мен S10 им беше последния хубав (това си е мое мнение, не съм специалист ☺).
Ти с xiaomito намери 100 кусура на флагманите на Samsung и iPhone.
Нищо им няма и на двете марки, просто при Самсунг батериите са по-слаби.

# 3 528
Препоръчайте ми телефон.
Това. След като сте готова да платите 13про...

# 3 529
Здравейте. Днес смених плана и си купих този телефон, доста изгодно излезе, плюс стъклен протектор и силиконово гръбче. За сега съм доволна Simple Smile)).
https://www.vivacom.bg/online/bg/shop/devices/listing?default-pr … d53414d53554e4726

# 3 530
  • Karlovo
Искам да си взема нов телефон. Сега съм с Xiaomi Mi 10T Pro, но има доста недостатъци и искам да се разделим ☺.
Препоръчайте ми телефон. Държа на камера , батерия, памет и екран. Никога не съм имала Айфон, обичам Самсунг, но според мен S10 им беше последния хубав (това си е мое мнение, не съм специалист ☺).
Ти с xiaomito намери 100 кусура на флагманите на Samsung и iPhone.
Нищо им няма и на двете марки, просто при Самсунг батериите са по-слаби.
Хаоми беше грешка, но късно осъзната ☺️. Преди него бях на Самсунг S8 plus. Самсунг S6 plus уцелих с розовеещ дисплей. Затова сега искам хубав. Съжалявам, че не взех десятката, а се набутах с това Хаоми. Та си имам представа от флагмани

# 3 531
Искам да си взема нов телефон. Сега съм с Xiaomi Mi 10T Pro, но има доста недостатъци и искам да се разделим ☺️.
Сподели част от недостатъците, ако може.

# 3 532
  • в 1001-та нощ
Може ли да кажеш кои модели да разгледам.

Добре, да уточним първо - телефон за снимки и интернет + разговори. Коментираме по-нисък бюджет - Nova 9, като гледам е  600-700 лв. Това ли остава или нещо по-тънко?

# 3 533
  • София
Здравейте. Днес смених плана и си купих този телефон, доста изгодно излезе, плюс стъклен протектор и силиконово гръбче. За сега съм доволна Simple Smile)).
https://www.vivacom.bg/online/bg/shop/devices/listing?default-pr … d53414d53554e4726
Честито! Радвам се,че сте доволна още от първия ден! Но кой по-точно е телефонът, че се отваря цяла страница с телефони.Нямам регистрация и няма да правя, само за да видя един телефон.

# 3 534
  • Karlovo
Сподели част от недостатъците, ако може.
Няма сензор за близост или ако има, то на повечето телефони от този модел не работи. Когато ти е на ухото, при разговор, дисплея е активен. Аз имам навика да си го държа между главата и рамото, за да са ми свободни ръцете, съответно включваш и изключваш което се отвори с бузата докато говориш. Дисплея започна да пожълтява по краищата - на година и 5 месеца е. Имах проблем с пиксел на камерата, ходи на ремонт. При рестарт не иска да се включи, няколко пъти го мъча, скоро сигурно ще остане на лого. Батерията започва да държи по малко. Не получавам СМСи от някой сайтове, когато искам да си потвърдя регистрацията. Това са една част. Моя близка и го бяха подарили, но го подари. Не го препоръчвам.

# 3 535
  • Пловдив
a.l.e.n.a, да, нека таванът не подминява 700лв.

# 3 536
Честито! Радвам се,че сте доволна още от първия ден! Но кой по-точно е телефонът, че се отваря цяла страница с телефони.Нямам регистрация и няма да правя, само за да видя един телефон.

Телефонът е Самсунг галакси А53 .

# 3 537
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, да, нека таванът не подминява 700лв.

Добавям няколко - не са степенувани по приоритет:

1. Motorola Edge 20 - много тънък и лек дамски телефон, без екранът да е миниатюрен. Буквално е перце в ръката. Снима много добре - има много добра основна камера, както и телефото камера със стабилизация. Дисплеят поддържа висока честота на опресняване и то адаптивна, което е важно за батерията. Може да се стриймва към голям екран с платформата Ready For. Основен недостатък за мен е липсата на слот за карта за памет. Също, ако има значение - не е водоустойчив и няма отвор за 3,5 мм жак - може с преходник.

Камерафон - фокусиран върху снимането и много дамски телефон.

2. POCO X4 Pro - не е камерафон, но е доста балансиран. Има и слот за карта за памет и AMOLED екран, поради което е и по-тънък, затова от POCO серията ти предлагам него.

3. Xiaomi Redmi Note 10 Pro

4. OnePlus 8T - флагман, който вече е на 2 години, поради което може да се вземе толкова изгодно. Стабилен телефон, няма официално водоустойчивост, но от компанията твърдят, че телефоните са водоустойчиви, а не ги сертифицират, за да не ги оскъпяват. Поддържа висока опреснтиелна честота, но не е адаптивна, както и при POCO-то и повечето телефони среден клас. Като забележка - липсата на слот за карта за памет - заради снимките го споменавам.

5. От Samsung телефоните - миналогодишния Galaxy A52s - все още е много добра сделка. Новите телефони от A серията са вече с 5г. поддръжка, водоустойчивост и карта за памет, но само A33 ти влиза в бюджета - можеш да разгледаш и него. Те са съвсем пресни и още държат цена. Ако избереш A33 - няма зарядно в кутията, както и другите нови от А серията. Не пeечи да ползваш старото, което имаш.

6. Honor 50 - най-близо е до това, което свикнала да ползваш в момента - преходът трябва да ти е най-лесен. Основен минус е липсата на слот за карта. Не издребнявам за другите неща, но вече споменатите за екрана, водоустойчивост и т.н. и тук липсват.

Разгледай на живо, които можеш - виж как ти лягат в ръката, разцъкай малко, направи някоя снимка. Виж колко памет в момента на телефона ти е заета и гледай новия да има поне толкова. Това зависи и оt снимките, както и от приложенията - колко памет се резервира за тях и как са настроени.

Ако се колебаеш между няколко или си харесаш друг - сподели - да обсъдим.

# 3 538
Здравейте, аз с малко странен въпрос, но Simple Smile от години забелязвам, че при всяка покупка на нов телефон (Самсунг единствено ползвам) в началото камерата прави супер снимки (естествено според това колко пиксела е и тн.) и с времето, най-често година и нещо сякаш качеството рязко спада, забелязали ли сте? Вярно, че досега все купувам по-евтини модели (J1, M21). но все пак..

# 3 539
  • в 1001-та нощ
Аз не съм забелязвала, обичайно е обратното - в началото с излизането на модела правят по-лоши снимки. След това пускат фиксове на камерата и с времето нещата се подобряват.

Зависи какво е влошаването при теб, примерно ако се надира стъклото на камерата - това може да влоши снимките.

Общи условия

Активация на акаунт