Избор на телефон

• 431 028
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 400
  • Мадрид / София
Всичките ми снимки, които са в Гугъл Фото, ги виждам и на таблет Самсунг и на телефон Андроид и на Ipad без да правя нещо друго. На всичките устройства влизам в един и същ акаунт, валиден за това приложение. Ако снимките са в Гугъл Фото те автоматично се съхраняват в облака, не са в телефона.

# 5 401
  • София
Още едно позитивно мнение за Нокия. Имах Нокия 6. Поне 5 години издържа на зверска експлоатация. Накрая батерията вече не държеше, всичко друго му бе идеално. Никога не е забивал.

# 5 402
  • до най-прекрасния мъж
Аз по принцип много си пазя телефоните. Просто не зная какъв беше този карък да го изпусна и в мивката, и в тоалетната за няма и седмица.
Отидох за Моторола G32, тръгнах си с G23. Дано е моето, засега ми допада доста. Предишният преди удавника беше Samsung J6+. Желязна машина излезе. 2 години го ползвах и като личен, и като служебен, а аз говоря много. После още 2 години покрай пролежаната ми бременност и майчинството не ми е слизал от ръцете. Накрая малката (1.8  г) го спука от хвърляне и игри и още е жив и работи, а е на над 4 г. Обаче, параметрите му са слабички и вече не се издържаше на многото ми приложения, десетките видеа и стотиците снимки на детето. Просто е адски бавен и бъгав. Отгоре на всичко губи обхват често. Като цяло съм фен на Самсунг, но реших да пробвам нещо ново.

# 5 403
Моторолите от G серията са много издържливи телефони. Ние от няколко години сме с такива и всичките сме ги сменили, щото са ни омръзнали, освен предпоследния ми, който изтървах в химическа тоалетна( и факт- докато не  блокирах картата, си седеше включен вътре- през Гугъл акаунта го проверявах, само батерията леко тръгна да пада). И да- пробавй с кабел да изтеглиш инфото. И си направи акаунт и  облак на който да си качваш снимките, контактите и изобщо информацията, както и да си следиш телефона, къде е - от опит ти го казвам( през годините и други телефони съм давила и губила, добре е да имаш резервни копия, освен това ако му се случи нещо, веднага можеш да го блокираш и да ограничиш достъпа).

# 5 404
  • до най-прекрасния мъж
Имам копия в Гугъл снимки, обаче понеже ми е свършило мястото и нямам платен абонамент, последните 3 месеца ми се губят.
С кабел вече опитах, но трябва телефонът да е отключен и да потвърдя на изскачащото известие да изтегли инфото. А това без работещ дисплей няма как да стане. Мъжът ми се е навил да го носи да го видят. Ако е само изгорял дисплей, може да го ремонтира за резервен. То зависи и какви пари ще му кажат всъщност. Ако е цената на половин телефон не си струва ремонта.
Иначе, успях да си прехвърля останалата информация като телефонни номера и приложения от стария телефон през Гугъл.

# 5 405
  • Бургас
Здравейте! След доста гледане  се спрях на три модела. Моля за мнение дали най-скъпия си заслужава, дали наистина е по-добър от другите? Кой от трите е най-добрия вариант. Не играя игри Simple Smile. Предварително благодаря!

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … G32-GOLD/p/501853
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … 72-BLACK/p/501855
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … ERY-PERY/p/501595

# 5 406
Ако се гледа камерата, вторият е с най-хубавата, май, след него третия (най-скъпият). За себе си бих пробвала втория и ако ми харесат снимките, бих избрала него. Освен това третият е с около 18-19% по-малка батерия

# 5 407
  • до най-прекрасния мъж
Аз идвам с едно такова питане. Някой ползва ли телефон Моторола в комбинация с часовник Huawei? Когато часовникът е свързан с телефона и разговарям на високоговорител, през някакво време губя отсрещната страна. Те ме чуват, аз тях не. Понеже изборът към кое устройство да се насочи разговора е на един бутон, дали може да е от това? Ръчно прехвърлям разговора към телефона, после обратно на високоговорител и отново чувам отсрещната страна, без да се налага да затварям и да набирам отново. Като изключа Bluetooth-a, няма проблем, не се получава такова прекъсване.

# 5 408
  • в 1001-та нощ
Здравейте! След доста гледане  се спрях на три модела. Моля за мнение дали най-скъпия си заслужава, дали наистина е по-добър от другите? Кой от трите е най-добрия вариант. Не играя игри Simple Smile. Предварително благодаря!

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … G32-GOLD/p/501853
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … 72-BLACK/p/501855
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … ERY-PERY/p/501595

За какво ще се ползва основно? Третият е флагман с по-добър екран, камери, зареждане , а вторият е във високия сегмент на средния  клас и съответно има слот за карта за памет и вход за 3,5 мм жак за слушалки.

# 5 409
  • Бургас
Принципно за нищо натоварващо не използвам телефона - разговори, интернет. Затова и не ми се налага често да сменям телефона си. По напред бях писала, че от пет години съм с huawei p20 lite - изключително доволна съм, но нормално след толкова години вече трябва да го заменя.

# 5 410
  • в 1001-та нощ
И двата ще Ви свършат работа, но единият е по-висок клас.

# 5 411
Здравейте! Обмислям закупуване на Iphone 14 pro. Дали обаче да не изчакам да излезе Iphone 15, с оглед цената. Но пък съм забелязала, че като излезе новият модел, pro версиите на предишния изчезват.

# 5 412
Този въпрос го задавате през две страници.....

# 5 413
  • София
Здравейте! Обмислям закупуване на Iphone 14 pro. Дали обаче да не изчакам да излезе Iphone 15, с оглед цената. Но пък съм забелязала, че като излезе новият модел, pro версиите на предишния изчезват.

Не би трябвало да изчезват про версиите. Сега, разликата ви е в цената, и разбира се, в по-добрите характеристики на новия айфон 15, който впрочем ще е се казва (вероятно) Ultima или Ultra, нещо такова. Но ще замени про версията.

Сега, ако се разровите може да намерите 14 про на 2 - 2 и нещо, зависи колко памет искате. Предполагаме, след като пуснат в продажби 15-ката, 14 про ще му падне още цената. Цената пък на 15 ултра ще бъде вероятно около 3 000 лв., в България това. В САЩ - 1 100 долара.

# 5 414
А, имате ли идея дали ще намалят цените у нас на по-старите модели, например 13 или 14?
Съмнявам се да е сериозно намалението.

Общи условия

Активация на акаунт