Избор на телефон

• 430 949
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 460
  • BG-DE
На мен ми се е случвало да губи обхват телефона и като изтрия сим картата с гумичка за молив нещата се оправят 😊

# 5 461
А като започне да се рестартира сам👀?

# 5 462
Сервиз?

# 5 463
  • Somewhere far away
този телефон изобщо не се намира в Бг... и цената му е доста над 600лв, така че ...сори не ме устройва.

Това са пълни глупости!

https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/oneplus/nor … -dual-p809322933/
Отново казвам дори и да се намира, цената му не ме устройва.

# 5 464
Сервиз?
Абсурд😂😂😂😂. Телефона е на 3 години ,Xiaomi redmi 8 pro...За кога сервиз😁

# 5 465
Ами, ако телефонът те устройва и не искаш да сменяш, може да е нещо дребно. В противен случай просто сменяш с нов.

# 5 466
  • Мадрид / София
В интерес на истината само с Андроидни телефони ми се е случвало да не влиза обаждане. С Айфоните, не.

# 5 467
В интерес на истината само с Андроидни телефони ми се е случвало да не влиза обаждане. С Айфоните, не.
"да не влиза обаждане" за първи път го чувам като израз. Не са за теб андроидите. Стой си на айфон, за да нямаш проблеми.

На мен не ми се е е случвал такъв проблем, като твоя с андроида.

# 5 468
  • Варна
И с айфон, и с андроид ми се е случвало. Броени пъти, 1-2 годишно.

# 5 469
Здравейте. Ненадейно се сдобих с Ipad 9 и имам питане дали има вариант с някакъв адаптер (преходник) да го свързвам с кабелен принтер? И ако да, с какъв?

# 5 470
Не може да свържеш Ipad към принтер с кабел, Ipad-a няма нужните драйвери. Може да принтираш чрез AirPrint, ако принтера и телефона са свързани към един и същи Интернет (и поддържа функцията).

# 5 471
  • до най-прекрасния мъж
Аз идвам отново с проблем. Докато разговарям, изведнъж спирам да чувам отсрещната страна. Те ме чуват, аз не. Ръчно превключвам на високоговорител или на телефон, зависи как съм говорила до момента, защото и в двата случая се случва това прекъсване и отново чувам отсрещната страна. Какво може да е това чудо? Обвинявах часовника, който бях свързала чрез Bluetooth, но временно ги раздвоих и имам същия проблем. Телефонът е нова Моторола G23 на една седмица.
Сервиз или друг трик? Досега бях все със Самсунг. Реших да сменя и греда. Умирам от яд, защото си го харесвам, но това ужасно ме дразни.

# 5 472
Аз идвам отново с проблем. Докато разговарям, изведнъж спирам да чувам отсрещната страна. Те ме чуват, аз не. Ръчно превключвам на високоговорител или на телефон, зависи как съм говорила до момента, защото и в двата случая се случва това прекъсване и отново чувам отсрещната страна. Какво може да е това чудо? Обвинявах часовника, който бях свързала чрез Bluetooth, но временно ги раздвоих и имам същия проблем. Телефонът е нова Моторола G23 на една седмица.
Сервиз или друг трик? Досега бях все със Самсунг. Реших да сменя и греда. Умирам от яд, защото си го харесвам, но това ужасно ме дразни.
Може да е проблем с VoLTE. Изключи го за пробата.

# 5 473
  • до най-прекрасния мъж
Коя е тази настройка? Виждала съм на телефона на ММ да изписва подобен надпис, но при мен няма такъв.
Обаждане през 4G. Това ли трябва да изключа? Както е на снимката? До сега беше включено.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 00:14 от blue.angel

# 5 474
  • Мадрид / София
Пробвай да рестартираш само настройките, не целия телефон. Понякога се задават настройки, които пречат на другите опции.

Общи условия

Активация на акаунт