Избор на телефон

• 430 918
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 475
Коя е тази настройка? Виждала съм на телефона на ММ да изписва подобен надпис, но при мен няма такъв.
Обаждане през 4G. Това ли трябва да изключа? Както е на снимката? До сега беше включено.
Скрит текст:
Да, това.

# 5 476
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря много, оправи се. Днес вече не губя отсрещната страна. Вече мислех да го нося на сервиз.

# 5 477
  • Пловдив
Здравейте, пред дилема съм. От 4год вече съм с Хуауей Р20, доволна съм но вече два пъти сменям батерия, и мисля, че вече е за смяна. Насочила съм се към Самсунг А54, моля за коментари. Опцията ми е до около 800лв, с издържлива батерия, бърз и с хубава камера за снимки. До тук добре, но имам и следващ въпрос - имам смарт часовник Хуауей елеганс, който много си харесвам и безжични слушалки Хуауей Huawei Stereo Bluetooth Headset . Та въпросът ми е ако взема Самсунг ще се наложи ли да се сбогувам с тях? Благодаря за помоща ви

# 5 478
  • На изток от Ада
Имах 2 хуауея и после Самсунг. Ми не успях да му свикна. Той и на бързо се радвали. За 1г . Сега съм с Xiaomi redmi.
Теглиш хуауей здраве и си свързваш часовник и слушалки. Аз като смених Хуауей със Самсунг изтеглих приложение и си следих. Но сега не мога да изтегля хуауей здраве...

# 5 479
  • Пловдив
Имах 2 хуауея и после Самсунг. Ми не успях да му свикна. Той и на бързо се радвали. За 1г . Сега съм с Xiaomi redmi.
Теглиш хуауей здраве и си свързваш часовник и слушалки. Аз като смених Хуауей със Самсунг изтеглих приложение и си следих. Но сега не мога да изтегля хуауей здраве...

Благодаря, а четох и отзиви за Xiaomi  LITE 12, при него как е - батерия, снимки??? Дали ще мога да свържа часовника и слушалките?

# 5 480
Изтеглете го директно от тук
https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/health/
 И няма да имате проблем на никой телефон. Е,иска разрешение за инсталация(особено Xiaomi😁), но работи перфектно

# 5 481
  • до най-прекрасния мъж
Huawei часовник работи добре както със Самсунг, така и с Моторола. Смених два Самсунга откакто имам часовника, с двата работи прекрасно. Нямам проблем и с тегленето на приложението Huawei Health.

# 5 482
По-назад бях писала за същият проблем при същия модел. Телефонът е на мъжът ми. Замениха му го с нов.
Аз идвам отново с проблем. Докато разговарям, изведнъж спирам да чувам отсрещната страна. Те ме чуват, аз не. Ръчно превключвам на високоговорител или на телефон, зависи как съм говорила до момента, защото и в двата случая се случва това прекъсване и отново чувам отсрещната страна. Какво може да е това чудо? Обвинявах часовника, който бях свързала чрез Bluetooth, но временно ги раздвоих и имам същия проблем. Телефонът е нова Моторола G23 на една седмица.
Сервиз или друг трик? Досега бях все със Самсунг. Реших да сменя и греда. Умирам от яд, защото си го харесвам, но това ужасно ме дразни.

# 5 483
Здравейте, пред дилема съм. От 4год вече съм с Хуауей Р20, доволна съм но вече два пъти сменям батерия, и мисля, че вече е за смяна. Насочила съм се към Самсунг А54, моля за коментари. Опцията ми е до около 800лв, с издържлива батерия, бърз и с хубава камера за снимки. До тук добре, но имам и следващ въпрос - имам смарт часовник Хуауей елеганс, който много си харесвам и безжични слушалки Хуауей Huawei Stereo Bluetooth Headset . Та въпросът ми е ако взема Самсунг ще се наложи ли да се сбогувам с тях? Благодаря за помоща ви

Добър е А54, свеж модел с дълга софтуерна поддръжка. Като издръжливост на батерията също би трябвало да Ви устройва, 5000mah и съвременен SoC изпълнен по 5нм тех.процес.
Що се отнася до производителност, има значително по-бодри апарати в диапазона до 800лв. като realme GT2 - пак SoC изпълнен по 5нм. тех.процес, пак с батерия 5000mah ,но и се зарежда значително по-бързо 65W срещу 25W при A54. Пълното зареждане при GT2 ще Ви отнема около половин час.

# 5 484
  • до най-прекрасния мъж
По-назад бях писала за същият проблем при същия модел. Телефонът е на мъжът ми. Замениха му го с нов.
Аз идвам отново с проблем. Докато разговарям, изведнъж спирам да чувам отсрещната страна. Те ме чуват, аз не. Ръчно превключвам на високоговорител или на телефон, зависи как съм говорила до момента, защото и в двата случая се случва това прекъсване и отново чувам отсрещната страна. Какво може да е това чудо? Обвинявах часовника, който бях свързала чрез Bluetooth, но временно ги раздвоих и имам същия проблем. Телефонът е нова Моторола G23 на една седмица.
Сервиз или друг трик? Досега бях все със Самсунг. Реших да сменя и греда. Умирам от яд, защото си го харесвам, но това ужасно ме дразни.
О, благодаря от сърце. Отивам директно да пускам рекламация. При него в какъв срок се появи проблема? И веднага ли го смениха или отне време? Задавам така въпроса, защото в Технополис са ми заменяли телефон на момента с нов, без да ходи в сервиз. Сега отново е закупен от там.

# 5 485
Февруари и март  три пъти носих гаранционен телефон закупен през декември и трите пъти влиза в сервиз, но не замениха. Казаха, че замяна на четвъртия път.

# 5 486
Проблемът се появи почти веднага след закупуването. Забави се малко с оставянето на апарата, защото сменя сим карта, в настройките на телефона правеше нещо, но оправяне нямаше.
Телефона явно е влязъл в сервиз за да установят какво му има, защото в Технополис бяха страшно учудени, че носим Моторола с проблем. След около 2 седмици му се обадиха за да му кажат да отиде, т.к телефона не могат да го оправят и ще го заменят с нов.

# 5 487
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, при мен също се появи веднага. И аз пробвам варианти, но не става. Временно се оправя и после отново същото. Може да прекъсне след 5 мин, може и след 50, няма закономерност. Аз го купих преди 10 дни. Днес ще го нося да го оставя да го видят.

# 5 488
Почти на всеки разговор между 2-рата и 5-тата минута, той спираше да чува, но него си го чуват.
Може би има някакъв дефект самия модел.

# 5 489
Аз също се колебая какъв телефон да си взема. Чудех се за Самсунга А54, но последно се спрях на Motorola Edge 40, който в момента се продава за 699 лева в технополис и други магазини (цена без договор, така или иначе това ми трябва) .
Само дето като гледам, май нямат наличности по магазините...

Общи условия

Активация на акаунт