Избор на телефон

• 430 888
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 625
Ще го оправят с един ъпдейт на софтуера. Истината е че айфон от 11 pro  max нататък се наложиха като стабилни откъм софтуер и батерия.
 На 14 pro max времето с включен екран достига до 10-11 часа.
Докато s23 ultra едва достига 7 часа. В момента ползвам Fold 5 - 6 часа.
Не съм от болните фенове на марката, но просто за софтуер и батерия нямат конкуренция според мен.

# 5 626
  • до най-прекрасния мъж
Влизам само да се похваля, че Технополис ми признаха рекламацията на телефона и ми го замениха с нов. Попитах дали може да взема друг модел и ето ме с Моторола G32 256GB. Дано изкарам повече късмет с него.

# 5 627
  • Асеновград
Ще го оправят с един ъпдейт на софтуера.
Познахте

# 5 628
Влизам само да се похваля, че Технополис ми признаха рекламацията на телефона и ми го замениха с нов. Попитах дали може да взема друг модел и ето ме с Моторола G32 256GB. Дано изкарам повече късмет с него.
Браво. Телефонът на детето три пъти го пращаха на сервиз и ми обясняваха как на четвъртия път ще го заменят евентуалной но пак със същия.

# 5 629
Мнение за този сайт или препоръчайте? Държа на коректност, а не да ми се правят на интересни при проблем.

Какво да Ви кажа, не бих купила пак от тях. Едно Xiomi 3 пъти ми го държаха на ремонт по 28 дни и накрая го върнаха с документ  тест, че всичко му е ок. Телефона забива и не ме чуват отсреща . Добре са запознати и си опичат нещата.Жалвах се и до КЗП, но  и те не помогнаха, посъветваха ме за съд представете си🥺. Купих си нов телефон и тоя си седи, то ми е неудобно и да го продам...
и аз съм имала Xiomi, когато не ви чуват отсреща, проверете настройките на функцията VoLTE, намира се в Настройки - СИМ-карти и Мобилни данни

# 5 630
  • На изток от Ада
Браво. Телефонът на детето три пъти го пращаха на сервиз и ми обясняваха как на четвъртия път ще го заменят евентуалной но пак със същия.
може да се замени с др тел. При нужда се доплаща

# 5 631
  • до най-прекрасния мъж
Моят беше чисто нов. Още на втория ден показа дефекта, но понеже имам проблем и с обхвата вкъщи, исках да съм уверена, че действително е проблем с телефона. Прекъсваше и навън, и вкъщи, и на път и при всеки един разговор. И дефектът беше един и същи всеки път. Пътувахме, затова го занесох чак на десетия ден в сервиза. Явно е дефект в модела, защото тук и друг потребител писа за същия проблем и същото решение. Те като не могат да ми го ремонтират, как ще ходи 3 пъти в сервиз, при положение, че няма как да ми го върнат работещ и аз още на първия разговор ще разбера, че проблемът не е решен. Може би, ако го бях ползвала повече време, нямаше да има опция да взема друг модел.

# 5 632
  • На изток от Ада
Може за друг модел. Свекървата имаше робот прахосмукачка. Развали се пратихме я в сервиз ,не се ремонтирало и й купихме друг робот доплатихме.

# 5 633
Здравейте!
Колебая се между IPhone 13 Pro и Iphone 14.
Сравнявах ги, четох , гледах ревюта и не мога да преценя. Някой със съвет?

# 5 634
Аз съм за Про версията!

# 5 635
  • в 1001-та нощ
Про-то, разбира се 👌

# 5 636
Здравейте! От тези два модела слушалки кой е по-добре да избера? Имате ли мнение за някой от двата модела ? 😅

Тези:
https://www.technopolis.bg/bg/Audio-slushalki/Stereo-slushalki-J … 20BT-WHT/p/300775

Или тези:
https://www.technopolis.bg/bg/Audio-slushalki/Stereo-slushalki-J … 20BT-WHT/p/300779

# 5 637
Търся телефон около 600-700 лв. Фенове сме на Huawei, но не знам как се работи с тях без google play. Не ми трябва за игри и филми, само разговори, фейс, вайбър, банкиране., добра камера и батерия.

# 5 638
Търся телефон около 600-700 лв. Фенове сме на Huawei, но не знам как се работи с тях без google play. Не ми трябва за игри и филми, само разговори, фейс, вайбър, банкиране., добра камера и батерия.

С Хуавей съм почти 7 години . Сменила съм три телефона на тази марка и сега съм с Хуавей Пи 40 Лайт. Като цяло съм много доволна . Камерата е добра , телефона НЕ забива , чува се добре. Е да недостатъка е , че няма Гугък Плей , но пък това не ме притеснява . Имам си всички приложения като Вайбър , Месинджър , Фейсбук , Уатзап и т. н . Той вместо Гугъл Плей има Апп Галерия от която можеш да си теглиш приложения, даже някой съм си ги теглила от Браузър.
Няма слот за карта памет , но пък аз имам супер много ( няколко хиляди ) снимки и нямам проблем с паметта . Доволна съм от телефона не ми е правил никакви проблеми и не бих го заменила за нищо . Следващия ми телефон пак ще е на тази марка .

# 5 639
Недей се притеснява, че Хуавей нямат Гугъл Плей.
В тяхната АПП Галерия се намират всички по-масови и не чак толкова масови приложения. Просто Хуавей след санкциите наеха страшно много разработчици, които прехвърлиха приложенията за тяхната платформа.

Все пак погледни Motorola Edge 40 Neo, в момента е в технополис за 649 лева. Аз чакам да си купя синият модел, който все още не е пуснат на пазара в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт