Избор на телефон

• 430 881
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 640
  • София
Недей се притеснява, че Хуавей нямат Гугъл Плей.
В тяхната АПП Галерия се намират всички по-масови и не чак толкова масови приложения. Просто Хуавей след санкциите наеха страшно много разработчици, които прехвърлиха приложенията за тяхната платформа.

Все пак погледни Motorola Edge 40 Neo, в момента е в технополис за 649 лева. Аз чакам да си купя синият модел, който все още не е пуснат на пазара в БГ.

Има ли четвърти цвят?
Защото цвят Caneel Bay Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256GB  го има в Плесио:
https://plesio.bg/smartfoni-c-69978016/motorola-edge-40-neo-5g-1 … bay-p-367528.html

# 5 641
Търся телефон около 600-700 лв. Фенове сме на Huawei, но не знам как се работи с тях без google play. Не ми трябва за игри и филми, само разговори, фейс, вайбър, банкиране., добра камера и батерия.

По същия начин в общи линии, като в Гугъл Плуй, просто магазинът за приложения е друг. App Gallery има всичко необходимо, а каквото го няма там, може да се изтегли като apk файл, или от сайта на разработчика, или от apkpure.com.

Ако все пак държите на Google Play, вземете телефон от дъщерната компания на Huawei - Honor. Даже ако сравняваме в този ценови диапазон Honor 70 с Huawei nova 10, дъщерната компания е с по-добро предложение. По-голяма батерия, по-производителен SoC, хардуерен сензор за приближение, по-добър заден ултраширок модул на камерата.

# 5 642
Другата ни опция е Самсунг А54, но ще видя е препоръчаните от вас модели

# 5 643
Той вместо Гугъл Плей има Апп Галерия от която можеш да си теглиш приложения, даже някой съм си ги теглила от Браузър.
Обаче със сигурност не могат да се изтеглят приложенията на Google. https://play.google.com/store/apps/dev?id=5700313618786177705

# 5 644
Той вместо Гугъл Плей има Апп Галерия от която можеш да си теглиш приложения, даже някой съм си ги теглила от Браузър.
Обаче със сигурност не могат да се изтеглят приложенията на Google. https://play.google.com/store/apps/dev?id=5700313618786177705

Имам изтеглени Гугъл хром и Ю туб . Нямам проблеми . Пък и си търся всичко от браузъра, където на мен ми е по лесно . Даже преди време си изтеглих Гугъл Плей , за който адски много си играх и търсих да го изтегля ,  но ти го дава като отделен екран , което мен много ме дразнеше и го изтрих. Не е чак такава болка за умиране. Имам най - важните приложения така ,че не виждам никакъв проблем.

# 5 645
Фейс, waze, viber, банкиране, ютуб...нищо особено няма да се ползва.

# 5 646

appgallery.huawei.com/app/C107473825

appgallery.huawei.com/app/C107459089

appgallery.huawei.com/app/C107498867

appgallery.huawei.com/app/C107175611

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 14:37 от BM21

# 5 647

Имам изтеглени Гугъл хром и Ю туб . Нямам проблеми . Пък и си търся всичко от браузъра, където на мен ми е по лесно . Даже преди време си изтеглих Гугъл Плей , за който адски много си играх и търсих да го изтегля ,  но ти го дава като отделен екран , което мен много ме дразнеше и го изтрих. Не е чак такава болка за умиране. Имам най - важните приложения така ,че не виждам никакъв проблем.
Преди не можеше. Сега видях, че са интегрирали GBox, за да могат приложенията изискващи Google Services да работят.

# 5 648
В тяхната АПП Галерия се намират всички по-масови и не чак толкова масови приложения. Просто Хуавей след санкциите наеха страшно много разработчици, които прехвърлиха приложенията за тяхната платформа.

Все пак погледни Motorola Edge 40 Neo, в момента е в технополис за 649 лева. Аз чакам да си купя синият модел, който все още не е пуснат на пазара в БГ.

Има ли четвърти цвят?
https://plesio.bg/smartfoni-c-69978016/motorola-edge-40-neo-5g-1 … bay-p-367528.html

Няма четвърти цвят, за Caneel Bay става дума. Но питах тези в Плесио, чакат доставка до седмица-две. И тези от моторола така казаха. Ами ще си чакам, все някой ден ще го получат.

# 5 649
Гледах едно ревю за този модел, заоблените краища отчитаха като минус, иначе е много симпатичен

# 5 650
  • София
Скрит текст:

Има ли четвърти цвят?
Няма четвърти цвят,
  за Caneel Bay става дума. Но питах тези в Плесио, чакат доставка до седмица-две. И тези от моторола така казаха. Ами ще си чакам, все някой ден ще го получат.

В онлайн магазина може да се поръча. Физическите магазини и електронните не са с еднаква наличност.

# 5 651
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също бях фен на Huawei, пробвах и такъв без Гугъл плей, но нещо не можахме да се разберем. Не получава известия от Школо, приложенията за локация на детето не ми показваха картата и това много ме изнерви. Опитах се да издържа 7-8месеца,но уви-смених го със Самсунг А 14.

# 5 652
Здравейте, някой от Вас да е със Самсунг флип 5 или поне да има преки наблюдения над него ???

# 5 653
И аз да се включа със запитване за мнение за iphone 15 (базов).

Смятах да взимам базов 14 или 14про, но сега много се замислям и за базова 15

# 5 654
  • Мадрид / София
Аз бих взела 14 про. 15 все още има кусури за дооправяне. Или просто изчакай да ги оправят ако искаш да е 15.

Общи условия

Активация на акаунт