Избор на телефон

• 430 655
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 700

Не се надявайте на MIUI, защото скоро умира. Xiaomi разработиха "HyperOS", това е бъдещето.

Скрит текст:
С най-продължителна софтуерна поддръжка са Google Pixel сред Андроид телефоните - 7 години, примерно моделът им 6а е близо по цена до А54, но с по-производителен SoC. Софтуерната оптимизация на камерите и при двата бранда е на ниво. За жалост и двата модела нямат 3,5мм жак.
OnePlus Nord CE 2 има 3,5мм жак, софтуерната поддръжка също им е на ниво - 5 години, но като производителност леко отстъпва на А54.
Какво означава, че MIUI скоро умира? Колко скоро? И аз съм с редми нот 8. Имам го от пълни 4 години Ако искрено не мразех  този телефон още от самото начало имено заради miui-то, не бих го сменила. Изпускан е многократно, плувал е в тоалетната чиния, високоговорителите вече не се чуват добре и батерията естествено не държи особено.

# 5 701
А, не съм писала че "се надявам" на miuiа просто споменах че не ме дразни, т.е. не бих изключила такъв телефон само заради това. Както се вижда и в поста над този, не всеки е така.

7 години поддръжка звучи много добре, макар че за толкова време се съмнявам да не съм поискала да го сменя с по-нов. Ще погледна и този модел, техните пък съвсем не ми говорят нищо.

# 5 702
  • София
Аз съм с Айфон 14+. Батерията ми държи поне 3 дни. Осъзнавам, че хората използват телефоните си с различна интензивност.
След 3 часа гледане на телевизия онлайн от 100% падна малко под 80%.

# 5 703
  • Мадрид / София
Аз съм с Айфон 14+. Батерията ми държи поне 3 дни. Осъзнавам, че хората използват телефоните си с различна интензивност.
След 3 часа гледане на телевизия онлайн от 100% падна малко под 80%.
Аз първо гледах този телефон, но надделя лекотата на 15+ и 1г. повече поддръжка. Също и USB-C,  който от 15 нагоре ще бъде постоянно присъствие, докато не измислят друго.

# 5 704
Какво означава, че MIUI скоро умира? Колко скоро? И аз съм с редми нот 8. Имам го от пълни 4 години Ако искрено не мразех  този телефон още от самото начало имено заради miui-то, не бих го сменила. Изпускан е многократно, плувал е в тоалетната чиния, високоговорителите вече не се чуват добре и батерията естествено не държи особено.

Означава, че повече няма да развиват MIUI, защото са разработили нов потребителски интерфейс. Не сте само Вие, хората които не понасяме MIUI явно сме доста и Xiaomi са го усетили.

На Redmi Note 8 софтуерната поддръжка отдавна е спряна и няма да получи HyperOS. При Redmi доколкото си спомням нови версии на ОС получаваха 2 години, а пакети за сигурност 3.

# 5 705
# 5 706
Излезе че трябва да получи:

# 5 707
Какво означава, че MIUI скоро умира? Колко скоро? И аз съм с редми нот 8.
Скрит текст:
Имам го от пълни 4 години Ако искрено не мразех  този телефон още от самото начало имено заради miui-то, не бих го сменила. Изпускан е многократно, плувал е в тоалетната чиния, високоговорителите вече не се чуват добре и батерията естествено не държи особено
.

Означава, че повече няма да развиват MIUI, защото са разработили нов потребителски интерфейс. Не сте само Вие, хората които не понасяме MIUI явно сме доста и Xiaomi са го усетили.

На Redmi Note 8 софтуерната поддръжка отдавна е спряна и няма да получи HyperOS. При Redmi доколкото си спомням нови версии на ОС получаваха 2 години, а пакети за сигурност 3.

Много Ви благодаря! Повече не бих си взела Xiaomi, независимо с какъв интерфейс идва. Както се казва: "парен каша духа". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 708
А между Xiaomi 12 lite  и  Samsung galaxy A54 кой е по добрият избор?🤔. Четох за разни проблеми при 12-ките със говорителите-"не ме чуват,само на високоговорител да"

# 5 709
Купете си Самсунг да Ви е мирна главата.
Чиста 12-ка на няма и година вече се зарежда 2 пъти на ден, без много ръчкане. ММ е крайно недоволен от този телефон.

# 5 710
Дочаках и си взех Motorola Edge 40 Neo, цвят caneel bay. за сега ми харесва телефончето

# 5 711
  • FMSTEREO
Моля кажете някой читав телефон ,до 200 лева ако има де,но да има поне 4 джи а може и 5 джи,искам да имам вайбър и телеграм на компа а без телефон не се получава разбира се ? ама и телефона да е нов тоя до 200 лева , и да е с андроид и да му работи плей сторе магазина.защото някой телефони им беше спрян достъпа .мерси

# 5 712
Моторола Е22 или G13...
Първият е под 200 в емаг, вторият се намира за 219 лева.....

# 5 713
  • София
Дочаках и си взех Motorola Edge 40 Neo, цвят caneel bay. за сега ми харесва телефончето

Привет, и аз го заглеждам. Моторолите за мен са железарки, нямам оплаквания. Колко държи батерията? Нещо, с което те е изненадало приятно или пък не?

# 5 714
bulgari_bs, ако може да дадеш мнение за батерия, камера, звук на новият ти iphone 15
Също и от теб би ми било интересно да споделиш дали динамичния остров е удобен и дали пречи когато се гледа видео или филм от youtube

Общи условия

Активация на акаунт