Открихте ли вече Happy Младост? Детски кът и гарантирано качество на храната

• 11 719
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Ами да, ще съм до обувките.
Няма как да няма никого на масата, все някой познат на детето ще има, баща му или приятел наш.
Ако няма места близо до детския кът, просто някой ще седи до него и това е. А пък всеки си познава детето и знае дали може да разчита да го остави инструктирано.
И моля не ми поставяйте етикети. Благодаря!

Излишно е да се обиждаш за глупости, тук никой не напада някой а се коментира нова придобивка, не ние сме измислили условията на Хепи и други и естествено че всеки сам преценява дали и как ще остави детето си но в общи линии и аз се присъединявам към останалите, радвам се за детския кът, живея там наблизо и ще го посетя с удоволствие

# 16
Аз си мисля че трябва да се даде мнение за детския кът от лични впечатления, не само да се радваме че има такъв. То и аз му се радвам, но пак смятам че има недостатъци. И тук не сме да нападаме Хепи, а както те поискаха- да кажем какво ни харесва и какво не ни харесва- смятам че е нормално всеки добър ресторантьор да иска да чуе и да се съобрази със забележките.

# 17
jasmin2008  newsm10

Изпревари ме с твоя пост. Считам , че така alina_si ще разбере идеята. Преди самата тя да е посетила ресторанта с детски кът.
Ние сме от често посещаващите го основно заради добрата храна.

# 18
  • София
Ние ходим сравнително често в това Хепи, че ни е наблизо. Откакто направиха детския кът, дъщеря ми се завира всеки път, нищо че идва вече малко "дъртичка" за него. На връх Коледа подаряваха на всяко посетило го дете хубаво плюшено мече, което донесе много радост на дъщеря ми, пиша им голяма червена точка за това.
Всеки път, когато сме били там са се обаждали по телефона, когато времето на детето свърши, което е правилният начин за действие.

# 19
  • София
Много е просто - правят платено - 6 лв на час и никой няма да ви пуска децата. По-рано същият кът беше на открито, пак имаше момичето, което забавляваше децата и пак не носеше отговорност - или стоиш при детето, или го пускаш само, или да стои при теб на масата. За без пари момичето занимава децата, не се грижи за тях.

# 20
 luss - детския кът в Хепи Младост е платен : 4 лева на час; 7 лева за 2 часа.

Та много е просто - хубаво е човек да е информиран.

# 21
  • София
luss - детския кът в Хепи Младост е платен : 4 лева на час; 7 лева за 2 часа.

Та много е просто - хубаво е човек да е информиран.

Тогава се извинявам и наистина не трябва да се пускат децата, като във всички платени кътове.
Реват или не, искат ли да излязат - нямат право да пускат, а обаждат се по телефон на родител.

# 22
Вчера бяхме там. Действително, децата излизат без особен контрол и сами си търсят родителите.
Моите си ги дресирам и знаят къде да ме търсят. Знаят и телефона ми наизуст, ако се притеснят, веднага ще накарат някой да ми се обади, паники са и двамата  bouquet Та, на мен лично, това не ми е проблем.
Децата трябва да са инструктирани какво да правят ако не виждат мама, стига да не са бебета или много малки до 3 години. Такива деца не бих оставила сами вътре, предполагам, че и те имат такова изискване, не знам.
Иначе детският кът не е нещо особено, алтернатива е на лошото време, но на моите бързо им омръзва и стоят при мен и мрънкат да си ходим. Но това си е до деца, не е причината в клуба.

Що се отнася до храната, като изключим сушито, което ни харесва, другите неща за моя вкус са солени, мазни и тежки. Готви се с много полуфабрикати, глутамати, полуготови и замразени неща. Тоест, определено не е като у дома и може да е само от време на време, поне за нашето семейство.

# 23
Често с децата ходим в Хепи и се радваме че има вече детски кът в Младост. Имам обаче една забележка- помислете за проветряването и вентилацията в детския кът. Като ходихме последния път, детето не искаше да влиза, защото беше страшно задушно, даже на входа се усещаше. Въпреки всичко влезе, но бързо се наигра и каза- много мирише и е горещо. Надявам се да вземете мнението ми предвид, тъй като това е и идеално място за предаване на вируси и детето ми 2 дни след това беше с грип- не мога да твърдя че е от там, но дори и самото усещане вътре е неприятно. Желая ви успех!
Здравейте, радваме се, че сте наши клиенти и Ви благодарим за коментарите. Много е важно за нас да имаме обратна връзка, за да можем да подобрим качеството на предлаганата услуга. Бихме искали да ви уверим, че проблемът с вентилацията е отстранен и се надяваме при следващото ви посещение да няма нещо, което да ви притесни. Можете да разчитате на нашето съдействие и още веднъж Ви благодарим за коментарите!

# 24
Аз си мисля че трябва да се даде мнение за детския кът от лични впечатления, не само да се радваме че има такъв. То и аз му се радвам, но пак смятам че има недостатъци. И тук не сме да нападаме Хепи, а както те поискаха- да кажем какво ни харесва и какво не ни харесва- смятам че е нормално всеки добър ресторантьор да иска да чуе и да се съобрази със забележките.
Здравейте, благодарим Ви за коментарите. За нас наистина е много важно какво е вашето мнение, за да можем да отговорим на очакванията на клиенти ни.  Радваме се разбира се на положителните коментари, но обръщаме специално внимание на критиките, като желанието ни е, максимално бързо да реагираме в положителна посока. Благодарни сме ви за съдействието!

# 25
Да споделя и аз впечатления за Хепи Младост, тъй като ни е в квартала и сравнително често го посещаваме.
Храната ни допада в общият случай. Някой писа, че била тежка и мазна - и това е така. Но има и "нормална" храна. Както във всеки ресторант - всеки подбира.
Салатите и десертите им са страхотни! Много ми допадат и сезонните менюта с плодове. Малко от "масовите" ресторанти си правят този труд.

НО детският кът определено има да догонва доста обстановката на ресторанта, като ниво...Мноого "семпъл", особено пък щом е и платен. Освен това ние бяхме неприятно изненадани, че има ограничение за деца до 8год. Нямаме против това условие, стига да се информират клиентите за него! Аз се обадих да питам предварително за детският кът и какви са условията за посещение, и никой нищо не спомена за възрастово ограничение. Така, като отидохме с двете деца, се оказа че едното трябва да си остане на масата и беше много разочарована...

Общи условия

Активация на акаунт