"София Ден и нощ " 6 Реалити сериал по Нова Тв

• 54 201
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • В царството на игрите:)
Някой има ли представа до кога Симона ще крие, че не е бременна?

# 76
  • Дубай
На мен Бранко ми се струва че е сутеньор,не изключвам и да е от меките китки
Да, нещо не му е чиста работата. Само ми е жал за Галя, защото ми е най - симпатичта, а и най - естествено си играе ролята...
Мимич и аз така Галя ми е най–сладка и естествена.Не можаха да и намерят някой свестен пичага.Не изключвам варианта и да е женен.

# 77
Бранко може да има проблем със секса, физически newsm78

# 78
Импотентен гей сутеньор, харесва ми как мислите Grinning

# 79
Хубу де, то ясно, че логика няма, ама, ако е гей Бранко, за какво му е да задява непознато момиче, което се е подпряло на колата му, с каква цел? Търси си дружка за шопинг в Милано?!

# 80
може да няма пенис newsm78

# 81
Възможно е.

# 82
Може да е девствен  Mr. Green

# 83
С нетърпение чакам момента, когато ще се разбере, че Симона не е бременна. Само да не потулят пак нещата сценаристите...трябва грандиозен скандал да има, толкова хора излъга  Mr. Green

# 84
Мисля че Бранко има някакъв проблем със самолета  Joy Галето ще му влезе в положение и ще се оправят там нещата.

Това с пора беше много гадно. Постъпката на Стела още по гадно. И то при условие че първия път я изритаха за същото, вместо да си наляга парцалите тя прави същата простотия. Вън!

# 85
  • I Love You 3000
Предположенията за Бранко къртят. Laughing И аз се присъединявам към тях. По скоро към това, че ми се вижда да е сутеньор. Гледа сега да й спечели доверието, та пак като я заведе някъде , тогава ще се покаже. Илиииии Ей сега ми хрумна - може да е изгубеният й брат Mr. Green защото само за нея не чух да има роднини или от къде е? Прекалено много на сапунка го докарах,а? Grinning : D
А пък как всички търсеха пора и си легнаха да спят най-спокойно. Еле па Коко.  Rolling Eyes И оная случка с фотографената мафия. Тая серия някак не ми беше интересна. И без нея можеше да минем. Само накрая имаше някакъв смисъл. Ама мен пък така слабо да ме интересуват Марио и неговите жени, че не е истина. С тях и без тях , все тая.
Виж в другата серия ще се вихрим. Али Реза ще мре, нечий рожден ден ще има забравен ( не чух чий). Та утре би трябвало да има повече материал.

# 86
Али Реза умрял преди 10 минути и веднага се обадили да съобщят на Веждина, ъъъ... Сабина.  Thinking

# 87
Понеже много я „харесвам” Камелия съм я сложила 2 пъти,благодаря БИЖУ  bouquet
Сложих майката на Митко,ако някой се сеща как се казваше да пише,че не помня  newsm78
Коко вече не го издържам,имам една братовчедка едно към едно с него,от 5 и повече години не съм общувала с нея,много добре ми действа на психиката  Crazy Mr. Green
Боби вместо да зачезва да се стегне и да обърне внимание на бара,който ще е поредния фалирал заради некъдарно управление и безхаберие.Ама какво ли се учудвам,те на Андрей му „подариха” толкова пари с лека ръка  ooooh!
Още един глас от мен,че Бранко има проблем със самолета.Ако беше женен или сутеньор да се е развихрил до сега,ще видим  hahaha
Предстои рождения ден на София,а Боби ще го забрави,ще има тръшкане и сополи  Sick Mr. Green
Честно казано не ми допадат коментарите за бащата на Ина,а в смъртта му не виждам нищо забавно  Crossing Arms

# 88
Горкия пор..

Много се смях с Дани, първо хукнал в ранни зори за сол хаха, после и другия фотограф как го изпъди.

И аз искам при леля ГинчИ, чушчици няма да откажа, нито палачинки.
И аз се зачудих как ги меси, от тесто ли!?

Много се смях на предположението, че Бранко няма полов орган. По - скоро не му става. Сигурно ще сваля Рая и ще има драми.

# 89
На Бранко ако не му става, защо ще задява момичетата. По скоро клоня към сутеньор нещо, печели им доверието, но не смесва личното със служебното.
Тедито освободи стая, така ли стана. На Митето много ще му пасне розовичко Simple Smile. Много ми се иска порчето да си намери пътя за вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт