ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 13

• 80 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
"Несломленный"
трейлър

# 121
Привет, привет!!!

Приключих с И шарик вернётся. Хубав филм, който на фона на съдбите на главните героини показва цял спектър от човешки взимоотношения - приятелство, предателство, подлост, завист, отчуждение, сближаване, прошка.

Достойна игра на на актрисите. Особено ме впечатли  Екатерина Травова, симпатична актриса, която успя много убедително да изиграе грозновата завистлива и отмъстителна млада жена. Интересно е, че в края на филма нейната героиня успя да се промени и като характер, и външно.

Филмът, въпреки някои свои недостатъци  newsm78 че в кой ли филм ги няма,  заслужава внимание.

# 122
Привет,
аз започнах "Шарик" и веднага ме грабна. Имах съпротива и се чудех дали да го гледам, заради анонса, знаех че следват тежки събития. Но филмът ми харесва.

Лор твърдо гледа на Изток, ще я загубим май.  Joy От нейните източни мъже ми дойде идея, че можем да си направим още един подсписък, с поглед на Запад и Север, там ще влязат Владислав Резник, Петар Зекавица...

# 123
Загледах Параллельные миры (2013) филм, в който изпълнителят на главната мъжка и партньор на Алена Бабенко е  Берик Айтжанов - додтойно допълнение на  списъка на Лор от чаровни източни мъже.

Она одинока. Он случайно оказывается на ее балконе. Завязывается разговор, потом танец, потом странная перестановка в комнате – и все в Её жизни меняется.

На руски https://www.youtube.com/watch?v=5306GUqok9I

# 124

Лор твърдо гледа на Изток, ще я загубим май.  Joy От нейните източни мъже ми дойде идея, че можем да си направим още един подсписък, с поглед на Запад и Север, там ще влязат Владислав Резник, Петар Зекавица...

Joy Joy Joy

ох този Изток ...докато им мина по филмографията ...може и в Китай да стигна  Joy Joy

а нашият списък взе да конкурира основния списък даже на кинотеатр.ру  Laughing

трябва на първа страница вече да даваме и линк към списъка с 'мъже под наблюдение'  Laughing Laughing

сега вече онзи, който писахме в десета тема като го погледна ми се струва кратичък  Mr. Green Laughing

# 125
# 126
За неделния следобед предлагам един украински сериал Гражданин Никто (2016 - 20 серии) на Владимир Янковский

Излъчването му е започнало на 7 март и до момента има излезли 14 серии

Сред главните изпълнители са имената на  Иван Оганесян, Ирина Пегова, Антон Макарский, Елена Великанова, Александр Рапопорт, Мария Козакова, Александр Головин, Михаил Ефремов, Сергей Калантай, Фёдор Гуринец, Владимир Мельник, Олег Чугунов...

Максим Орлов – опытный детектив, который уже несколько лет безуспешно пытается поймать жестокого преступника по кличке Бумажный убийца. Во время одной из операций он получает сильную травму головы и впадает в состояние комы больше чем на 20 лет. Проснувшись, он оказывается уже в другой стране, с другими людьми. Вся его жизнь изменилась: постарели коллеги на работе, любимая девушка замужем за другим, но главное – Бумажный убийца все еще на свободе...

Отзивите за сериала са повече от положителни  Laughing Laughing Laughing

На руски http://bigcinema.tv/series/grazhdanin-nikto.html

# 127
Момичета, Гражданин Никто се оказва страшно интересен филм. Не мога да се откъсна от него.

# 128
Момичета, Гражданин Никто се оказва страшно интересен филм. Не мога да се откъсна от него.

натали и аз тъкмо него съм захванала  Rolling Eyes

обаче Дмитрий Миллер мнооого ме разсейва ...ах, какъв горещ мъж

# 129
милият Саша Петров...много емоционален и артистичен. така хубаво рецитира, че даже и да не танцува - пак си е подарък за публиката неговото присъствие на проекта

освен всичко - стиховете оказва се,  са негови ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 21:48 от lor

# 130
И аз съм на "Никто", което е повод да си споделяме и коментираме.

Днес много вяло ми вървеше гледането, дълго не знаех какво да започна, и постът на Натали ми реши проблема.  Simple Smile

Лор, благодаря ти за танците, удоволствието е голямо! Талантливи са нашите любимци, и се изненадвам колко са разностранни възможностите им. За нас остава радостта да сме техни зрители.  Simple Smile

# 131
Лор, не без значение за успеха на Миллер се дължи в участието му в леденото шоу.

За Сашка това е първо участие в такова мащабно шоу. Учи се...

# 132
След като сме трима, за сега, на "никто" малко Оганесян  newsm78 май и той е за "онзи" списък

# 133
олеле, натали, сега ще ме вкараш в схемата да изгледам и леденото шоу с Миллер ))) - там са големи емоции. така се надявах тази година пак да има шоу ...

по повод това, че любимците ни са с разностранни таланти  - тъкмо сега зачетох разни неща за Глафира и отново се впечатлих. оказва се, че тя има не само 3 деца, ами и три висши образования . първо е завършила оперно пеене, след това учи актьорско  майсторство в МХАТ при Райкин, а през 2008 ма завършва и психология  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Глафира със съпруга си Алексей Фадеев - щастливо женени повече от 10 години

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 22:34 от lor

# 134
олеле, натали, сега ще ме вкараш в схемата да изгледам и леденото шоу с Миллер ))) - там са големи емоции. така се надявах тази година пак да има шоу ...

Скрит текст:
по повод това, че любимците ни са с разностранни таланти  - тъкмо сега зачетох разни неща за Глафира и отново се впечатлих. оказва се, че тя има не само 3 деца, ами и три висши образования . първо е завършила оперно пеене, след това учи театрално майсторство в МХАТ при Райкин, а през 2008 ма завършва и психология  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Глафира със съпруга си Алексей Фадеев - щастливо женени повече от 10 години

По този повод да се похваля - имам билет за Парад на звездите на 28 март. Постановката е на Илья Авербух.

Общи условия

Активация на акаунт