ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 13

• 81 026
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Мислех, че съм последна, но съм успяла да изпреваря Натали.  Simple Smile Започвам 9та.

Андрей наистина е твърде праволинеен и това е обяснимо - млад, идеалист, вижда света в черно и бяло, но и него обстоятелствата го накараха да преглътне гордостта си и да приеме Вълците. Предполагам, че нататък ще му се наложи да стане по-гъвкав.

И Кот, и Чиж са симпатични в някаква степен, но са бандити, убийци. Поне живеят "по понятиям" и не са "беспредельщики". Което е един вид запазване на чест и благородство.
"Вълчицата " Лида ми е много неприятна като образ. Да, пази и наставлява своите, но с цената на колко лицемерие и подлост. И тя опитва да остане човек, но си е бандит реално.
Интересно, как ще потръгне сценарият. Дали ще дадат шанс на бандитите и Андрей да сближат позиции?

Чурсин е страхотен. А с Гаврилов и външно са противоположности. Андрей е с външност на мило момче заоблен овал, разрошена коса, топли очи, Кот с изрязания профил и светли очи таи опасен чар.

Както каза Лида, кто откажется от такого кайфа?  Grinning

# 586

Чурсин е страхотен. А с Гаврилов и външно са противоположности. Андрей е с външност на мило момче заоблен овал, разрошена коса, топли очи, Кот с изрязания профил и светли очи таи опасен чар.

Както каза Лида, кто откажется от такого кайфа?  Grinning

да изгледаме вълците и ви мятам страхотно  предложение с Чурсин, която отдавна чака реда си...
 smile3503

много е обаятелен. и като човек ми е много интересен, дори бих казала, че е от актьорите - загадка, за които не са ми докрай ясни нещата  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 587
още един хубавец виждаме във 'вълците' - Александр Суворов ))). какви хубави очи и мигли има )))

почти не гледаме май филми с него )))

Рост 194 см ))

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 23:13 от lor

# 588
Виждаме ние, що е хубавец, не го пропускаме.  Joy
Много знаменита фамилия носи, но нищо не знам за него, навярно наистина не съм го срещала из филмите.

Доста драматични са последните серии, с нетърпение чакам следващите. Искате ли да залагаме, как ще продължи, какво ще стане с Вълците, кой е убиецът на Сашка Нефедов?

Дядото е голяма работа  Simple Smile

Откъде тия коментари за Чурсин и Олеся, като няма нищо, почти.

Много драматичен семейния живот на Лида с началника на полицията  Laughing

намерих интересен разказ за снимките от човек, участвал в масовките
https://myslo.ru/club/blog/narodniy-zhurnalist/azfp60p7Qk-IoFD09YSY2g/

коментар на актрисата, която играе Светка: My boy)))👍 Хулиган, бандит, держит город))). По закону жанра у плохого парня всегда самая красивая девчонка в городе. Её я и играю)). Юра Чурсин - мой партнёр. Клёвый нереально)). С врагами не церемонимся))). Съёмки нового проекта "Степные волки".

Хареса ми младият актьор в ролята на Чиж. Евгений Михеев, род. 1991 г. вече и децата стават звезди, браво!

# 589
Привет, привет!!!

Гледам, гледам  #Crazy #Crazy #Crazy и не мога да ви стигна. Сега отпочвам 12. Виждам, че още 5 са качени.

Колкото до залаганията Кой е убиецът на Сашка -  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Според мен е Сергей.

Поздрав за всички, малки, големи и още по-големи деца  Grinning Grinning Grinning

# 590
и аз поизостанах, вчера не можах да видя новите качени...  Laughing

не знам какво ще стане с вълците, но отсега си мисля, че с удоволствие бих гледала и втори сезон )))

дано рейтингите са добри и дано не ги избият на финала де )))Wink

нещо отношенията  между Катя и Иван се стопираха , поне аз докъдето гледах...така че не знам дали изобщо има нататък развитие романтичната линия.

но във фб на Олеся бях видяла снимка, в която  и тя като Светка твърдеше, че Чурсин е 'неин'  hahaha hahaha, така че нищо чудно филма да завърши с това как двете героини си скубят взаимно косите в опит да си разделят Кот  Laughing Laughing

# 591

Цитат
но във фб на Олеся бях видяла снимка, в която  и тя като Светка твърдеше, че Чурсин е 'неин'  hahaha hahaha, така че нищо чудно филма да завърши с това как двете героини си скубят взаимно косите в опит да си разделят Кот

Привет,
колко ли още народ ще си скубе косите, ама нямаааааа  Joy Joy
Погледнах и аз фейса на Олеся, хубави снимки има.

Омайват ни от екрана, но ето, Ал. Балуев ни приземява:  Simple Smile

"Люди верят в то, что мы делаем: мужчины в чем-то подражают тем, кого мы играем, женщины хотят видеть такими своих мужей и отцов... А ведь на самом деле у нас, как правило, нет ничего общего с экранным образом".

Приятна вечер, зареждам новите серии на Вълците.  Grinning

# 592
много е увлекателен филма.
колкото и да са кръвожадни вълците, се улавям, че им симпатизирам даже повече отколкото трябва  Laughing Mr. Green

на моменти има страхотни лафчета, с много тънко чувство за хумор, направо с глас се смея )))

Сергей е много интересен образ, не познавам актьора, но ме впечатли с вживяването в образа. много талантлива игра,  максимално разкрива героя си.

чета - критикуват Чурсин, че акцента му не бил ростовски, а московски, с по-отворени гласни  Laughing Laughing

аз чак акцентите не им различавам, но наистина взех да се заслушвам - откъде го извади тоя маниер на говорене Юрий...много е забавен, не съм го виждала да говори така в никой друг филм....

а като каже 'даа лаадно!' просто прихвам  hahaha hahaha hahaha

# 593

за такъв поглед и аз мога да се включа в скубането на коси  Joy Joy Joy Joy

# 594
много е забавно материалчето, за което Валя даде линк - на момчето от масовката ))) симпатяги )))

забавлявам се и с коментарчета от кинотеатр.ру  Laughing Laughing

'А как они обращаются друг к другу! "Вань" - "Катюша". Вроде коротенький телефонный разговор, совершенно деловой, а такой многозначительный))'

' А сегодня Борис Миронов- ух-х-х-х волчара...Хищник. Страшный....'

'Аптекарь даёт сведения , что особо опасный киллер в этот день придёт к ней за лекарством и что делает много опытный и умный сыщик ? А ровным счётом ничего !

Он говорит аптекарше , как придёт позвони, я прибегу ? Полный маразм , дичайший не профессионализм и служебная халатность ..
Да как минимум он должен организовать засаду по месту , там же поставить наружку и организовать СОБР..
А он, как подросток тимуровец дождался звонка и как пионер играющий в казаки разбойники побежал за убийцей следить и брать.. Короче детсад... '

Joy Joy Joy

'Очень не нравится Олеся Фаттахова , ну не насвоём она месте в этом сериале..... Этакая жена-декабристка, рванула вслед за мужем в глухомань и..... дальше образ смазанно-размытый, скучный одним словом. Не один раз поймала себя на мысли, что во время семейных разборок Дымовых хочется переключить на другой канал "

'Когда волков показывают - всё живо и динамично, на сценах Дымовых хочется вздремнуть'

'если Кот к жене относится так себе, то Катя-то при каждом появлении в кадре демонстрирует страстную любовь к мужу — виснет на нем и целуется со свинячьим чмоканьем.'
 Mr. Green Laughing Mr. Green

'

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 09:56 от lor

# 595

Звезда «Физрука» и Гела Месхи сыграли любовь в новом сериале
6 июня на телеканале НТВ состоится премьера новой криминальной драмы о любви, предательстве и мести

https://afisha.mail.ru/series/articles/47330/?from=mr_news

С коментарите за Вълците съм съгласна, особено за аптеката.
Миша Григорьев в отрицателна роля е по-секси, тук е скрил чара си. Не са много убедителни с Олеся като брачни и професионални партньори.

Много съчувствам на нач. на полицията. Иде ми да викна като спортен коментатор "Каква драма, уважаеми зрители!"  Grinning Не може човекът да репетира на спокойствие, ту Димов го дърпа, ту Лида го манипулира...

# 596

Звезда «Физрука» и Гела Месхи сыграли любовь в новом сериале
6 июня на телеканале НТВ состоится премьера новой криминальной драмы о любви, предательстве и мести

Много съчувствам на нач. на полицията. Иде ми да викна като спортен коментатор "Каква драма, уважаеми зрители!"  Grinning Не може човекът да репетира на спокойствие, ту Димов го дърпа, ту Лида го манипулира...

Joy Joy Joy Joy хахах, да, много е готин полицейския шеф, голям колорит внася във филма.

Мишка Гаврилов супер сериозен наистина, само работата го вълнува...

за сметка на това Юра Чурсин само с поглед подкосява краката и на партньорките и на фенките.

Чурсин почти  никога не играе романтични роли, а в мелодрами изобщо не участва - така че това е нашият шанс да го видим да гледа 'така' . трябва да му се насладим напълно, че иначе кой знае кога пак ще имаме такова удоволстие...може и никога  Mr. Green Mr. Green

# 597
 не се сдържах да отрежа за нас малко нежност и романтика  Rolling Eyes

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 598
не се сдържах да отрежа за нас малко нежност и романтика  Rolling Eyes

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Аз не съм стигнала до тази сцена, много е искрен Иван, съчувствам му. Благодаря, Лор!

Ех, колко ли жени са готови да го утешат, само не и Катя. Не знам как ще свърши филмът, но аз такива объркани момчета като Чиж и Кот, мисля, че трябва да намерят ръка за подкрепа.

# 599

"...... Вот, и добился сериал того, что оправдывают зрители бандитов, оказывается ,они делятся на жестоких и не очень, а первые серии помните, что вытворял татуированный, как пытал людей, уж не знаю добрый он или злой, куда "болгарку" отнесть, которой он по живому резал. ((( И что, Кот не знает, что убивают ненужных свидетелей, конкурентов. Это же не кооператив по производству или продаже товаров, это ОПГ, начало которой дед положил. Кот отрицательный персонаж, но поскольку это Чурсин, то уже типа положительный.

Вообще полностью не согласна, а как же "Бригада" например. Такие же бандиты и не может быть никаких оправданий, только почему то после этого сериала каждый паренек мнил себя Сашей Белым, а все девочки разом повлюблялись в Безрукова и вообще из бандитов сделали культ. Никто не говорил "да они же бандиты, плохие, ужасные люди". И тут так же. Мне допустим Кот нравится не потому что он бандит, а потому что во-первых, ну да это Чурсин, во-вторых если сравнивать конкретно по характеру Кота и Дымова, то Кот явно лидирует. С дымовым со скуки умереть можно.."

Laughing Laughing

"Борис Миронов, конечно, замечательно играет, но герой его просто чудовище.

Если бы не Серега , то не банда, а практически, пионЭротряд на экране, осталось старушку в степи найти, которую через дорогу переводить или дрова которой наколоть))"

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 21:38 от lor

Общи условия

Активация на акаунт