iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 73-та тема

• 71 821
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Едновременно дали могат да се пият ХК ,Колаген, Омега 3, СоQ10, Омега 7?
и евентуално Astaxanthin
Могат да се пият, но е по-добре на отделни приеми:
ХК - на гладно, поне 40 мин преди хранене.
Колаген - на гладно, с повече вода
Омега 3, Омега 7, СоQ10 и Астаксантин - след хранене, може на един прием, много добре се допълват
СоQ10 - ако се приема сутрин, дава енергия

Благодаря много ! bouquet

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 721
..Нещо не се получи с цитата ми.. Embarassed

# 722
  • Europe
i-off т.е. тази пудра е трансперантна, само изравнява тена и матира лекичко. Другия път може да я пробвам.

А ти защо търсиш покривен ФДТ? Те доста запушват порите и кожата не може да "диша". Няма ли да ти свърши работа една по-покривна минерална пудра нпр., от която може с водичка да си правиш ФДТ със същия цвят само когато ти потрябва за определени петънца/дефекти по кожата.

Код за 5 $ отстъпка при първа поръчка от iherb.com - DJT139

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 17:57 от aleina

# 723
aleina, да именно за кафеникавите петна по кожата ми е необходим по- покривен ФДТ. Благодаря за препоръката ти, ще опитам  Hug

# 724
  • София
Denis искам да те попитам нещо, ако е удобно.

В поръчката, когато цъкна на Airmail — €0.00 Free! ми изписва, че поръчки до 71.70 Евро са с тази безплатна доставка, но моята в момента е 75.70 и също ми я дава - безплатна. Това грешка ли е на сайта, да не ме изненада на следващата стъпка, тъй като количката ми е пълна и седи така от няколко часа вече, да не би да не се е ъпдейтнала нещо newsm78 или и в момента и за по-високи суми дава безплатна доставка  newsm78 newsm78
За Airmail условието е:
тегло до 1,814кг
сума до 80$ , но понякога сайта пуска и при по-голяма сума и трябва да пробваш, ако те пуска - няма проблем, поръчвай смело.
Поръчвала съм и до 93$ - това е най-високата сума, при която сайта ми е позволявал да поръчам и не ми сменя метода на доставка.
/ аз поръчвам в $, но ти си го провери в €/
Не ти ли е по-изгодно сега да поръчваш в $?

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 725
Въпрос към Денис:
Пристигна ми този колаген и хиалуронова киселина.Имам автоимунно заболяване - саркоидоза и възли в щитовидната жлеза,може ли да ми навредят по някакъв начин?
Подходящи ли са за възстановяване на хрущяла в колената,майка ми има доста напреднала гонартроза?

http://eu.m.iherb.com/Solgar-Hyaluronic-Acid-120-mg-30-Tablets/12491

# 726
  • София
Ernestina
Според мен няма проблем да се приемат, но ти се консултирай с лекар - така е редно Peace

НОВА ТЕМА

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 19:27 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт