iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 73-та тема

• 71 850
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!
За пръв път поръчах  НА injuv и въпросите ми са каква е дозировката, по две капсули на ден както пише на опаковката? След известно време трябва ли да увеличавам дозата? Мога ли да я пия заедно с колагена и вит.С сутрин на гладно?

По-добре е, да я пиеш на гладно и след 30-40 мин. може да приемаш колагена.
Колагенът е храна, той дори може да ти замести едно хранене. Колаген + вит.С може на един прием.
За да има видим ефект от ХК, трябва да приемаш много вода, поне 2 л. на ден.
ПП.
2х2капс. - 20 дни, след това 2х1, като тези 2 капс. може и на един прием. Аз пробвах различни комбинации и не виждам разлика. Като се вземе под внимание, че ХК има кратък полуживот - часове, по-логично е да се приема на 2 приема. Пробвай различни варианти Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Денис, аз приемам Вит.Ц + колаген + ХК на един прием без да спазвам 40 мин. разлика между тях?Противопоказно ли е и ако да за какво?
Благодаря! bouquet

КОД ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА - BBQ316

# 601
newsm78

докога беше -20% за ставите-артрити офертата?

до вчера

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 602
  • Пловдив
Денис bouquet
Не точно за стави, а за проблеми с гръбначния стълб и ишиячен нерв ще пия босвелия.
Peace
а дали става за и за дископатии Thinking

# 603
Привет Heart Eyes
Получила съм един reward Hug
Искам да попитам, ако не го използвам и получа друг, натрупват ли се?
Или по - добре е да го използвам?
Ако е от пусната поръчка /10% от сумата на поръчката - Loyalty Credit /, трябва да го използваш до посочената дата
Ако е от реферали /Rewards Credit:...../ , може да се натрупва и когато решиш, да го ползваш / до 180 дни/

А как точно да използвам Rewards Credit. Какво трябва да натисна или направя.

# 604
В момента, в който Rewards са налични (Available), ще бъдат автоматично приспаднати от следваща поръчка.  Simple Smile

# 605
Здравейте, пристигнаха таблетките
Nature's Way, Alive! Calcium, Bone Formula по какъв начин се усвояват най-добре от организма? Възможно ли е да се смучат?

По принцип това масло е скъпо. Ето едно много добро предложение, като цена-кач-во:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Salmon-Oil-1000-mg-180-50-Free-Soft-Gels/2797

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
Възможно да греша, но най-качественото рибено масло, не трябва ли да е молекулярно дестилирано?
Като примерно това на Now
http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Cardiovascular-Support-200-Softgels/323

# 606
В момента, в който Rewards са налични (Available), ще бъдат автоматично приспаднати от следваща поръчка.  Simple Smile

Миналата седмица ги виждах,но тогава нищо не съм поръчвала и тази седмица вече не ги виждам. Дали съм ги изгубила?

# 607

Миналата седмица ги виждах,но тогава нищо не съм поръчвала и тази седмица вече не ги виждам. Дали съм ги изгубила?

Влез тук https://secure.iherb.com/rewards/summary
и виж какво пише срещу:
Earnings
Available
Pending

# 608
  • София
По принцип, за да могат да се използват, трябва да се приемат Terms and Conditions.

https://secure.iherb.com/rewards/termsandconditions
Код за 5$ отстъпка при първа поръчка FQG391

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 10:45 от menyanthe

# 609
Скрит текст:
....
Моля, посъветвайте ме с цел добро усвояване трябва ли да взимам доп. Вит. С или друг мултивитаминен комплекс и ако - да, то препоръчайте такъв.

И трябва ли ХК и колаген тип. 2 да се взимат на гладно ( пише с храна  newsm78 )
Добре е да добавиш някакви МВитамини или поне вит.С / 200-300мг./
МВ
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Women-s-Energy-Multivita … -50-Tablets/24293

Благодаря denis. за препоръката  bouquet .Ще ги взема тези мултивитамини. Чуденката ми беше за Вит. С , т.к съм пила досега само на ампули, а така избягвам да ги пия повече от 10 дни. Докато ХК с МСМ- то и колаген 2 и босвелията смятам да ги пия ...ами много дълго време, май постоянно, по някаква схема на спиране и почване, заедно с витамините. Можеш ли да препоръчаш такава ?

# 610
  • Berlin
Денис bouquet
Не точно за стави, а за проблеми с гръбначния стълб и ишиячен нерв ще пия босвелия.
Peace

Става, аз изпих една опаковка бозвелия на Source Naturals, макар да не усетих някакъв ефект.

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 611
Здравейте,

Имам въпрос за куриерски доставки.
Предварително се извинявам, ако вече е обяснено някъде в темите и съм го пропуснал.

Става дума за обща поръчка с няколко човека (8 еднолитрови бутилки), те каква куриерска услуга ползват в DHL - Global Mail или Express, защото следващата е UPS с 15 долара повече.
Ако те ползват DHL Global Mail - то е един вид пощенски EMS така ли? При пристигането в Европа се преобразува в пощенски проследяващ номер с DE накрая? И освобождаването става в митнически офис на пощата, а не в самата митница без ЕОРИ номер, декларации и т.н.

Друг въпрос е, че в митницата няма ли да ми правят проблеми за пратка, като става дума за лична употреба, а не за търговска цел.

# 612
Денис bouquet
Peace

Става, аз изпих една опаковка бозвелия на Source Naturals, макар да не усетих някакъв ефект.

Аз доколкото разбрах тази босвелия е с много добра усвояемост. Може би и резултатите с нея ще са по-добри.

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 613
Правя поръчка, получавам loyality credit , но не мога да г ползвам в поръчка на същия ден, а на следващата.  Така ли е и  при вас?

# 614
Правя поръчка, получавам loyality credit , но не мога да г ползвам в поръчка на същия ден, а на следващата.  Така ли е и  при вас?

Може да го ползваш след като изпратят пратката.  И аз направих преди малко и чакам да я пратят  (в неделя обикновено тръгват същия ден, но понякога се чака) Grinning

Общи условия

Активация на акаунт