Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 794
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Цитат
посегна на Генджо
Само на него ли? - Кенан, сестра си, Емир, реда беше на Генджо. Беше подминал Исо в гаража.

# 706
Цитат
посегна на Генджо
Само на него ли? - Кенан, сестра си, Емир, реда беше на Генджо. Беше подминал Исо в гаража.
Имах предвид, че това му посегателство бе черешката на тъпомера щом и на Генджо, уж неговия брат посегна и защо, защото Генджо му го каза в прав текст за парите, но истината не му се понрави!?!
Айде с Кенан не са си близки въпреки, че посегателството върху него ми дойде в повечко, за Емре много ме беше яд, че го нарита а той ми е толкова симпатичен, а за сестра му не си спомням кога е било. newsm78

# 707
Цитат
а за сестра му не си спомням кога е било
Същата вечер, когато нарита Емре. Тя се размина с една плесница.

# 708
Цитат
а за сестра му не си спомням кога е било
Същата вечер, когато нарита Емре. Тя се размина с една плесница.
Пропуснала съм плесницата.
Заслужава да бъде сам самичък и, ще бъде особено след като остане и без работа, че и това ми намирисва, че, ще стане.
Имам чувството както някои от Вас казаха, че двамата нови в сериала са комбина за да доведат до крах Али Нежат използвайки като оръжие слабоумника Умут, обаче, Али е достатъчно силен и умен, и ще се изправи на крака с помощта на Наз, и обичта на Каан, а Умут, ще затъне с двата крака в калта, помнете ми думата.
Както някои от Вас предполагат може би наистина лично отмъщение от миналото търси Мурат, а другия може би е поставено лице на Енвер, но и двата пътя водят към гибел на бизнеса на Али, но това няма да стане.

# 709
Катрина, мерси за трейлъра!  Hug Hug

Готви ни се хубав епизод - Наз предпочита да отиде в дома на Али Н.  Peace

Само не знам Мурат какво е приготвил... #Crazy #Crazy

# 710
mnogo vragove , mnogo, i blizkite mu i te

# 711
" У меня к тебе злость, которуя я не могу преодолеть" Мурат пред Али и Айхан  почти застинал израз на лицето и очите му  ........особено Айхан гледаше  изумен и последва едно  " Я шучу" и изкуствен смях...
/ 1:27:05–1:30:23 /

# 712
" У меня к тебе злость, которуя я не могу преодолеть" Мурат пред Али и Айхан  почти застинал израз на лицето и очите му  ........особено Айхан гледаше  изумен и последва едно  " Я шучу" и изкуствен смях...
/ 1:27:05–1:30:23 /

Софи, това беше много важен момент, си мисля и аз
Мурат беше абсолютно сериозен и каза истината в този момент. Айхан се вдърви  като го чу и дано да го е запомнил.

Кати, благодаря за фрага!

Изгледах серията с превода - Умут е абсолютно леке, мисли, че с едно извинявай ще оправи всичко. Този идиот нарани всички близки за него хора и ако не беше новината за бебето, щеше да си стои сам и никой нямаше да го приеме. Дори майка му беше възмутена от случката с Емре.

Може би Наз се е обадила на Али Неджат  след някоя друга случка с Умут и той е отишъл да я прибере....
Интересен фраг! Дано не залитнат сценаристите в тежките сценки на турските сериали..

# 713
Честита Първа пролет! Grinning Hug bouquet

20 МАРТ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЩАСТИЕТО!

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 09:31 от rprmРали

# 714
След изгледания епизод имам чувството, че Мурат е бил влюбен в майката на Каан..., но не може еднозначно да се каже дали работи за себе си или за мъжа на Фейза...  Има някакви подводни камъни в цялата история и на повърхността е едно, а от долу ще изскочи друго...

# 715
  • Бургас

Честита Първа пролет!

Мисля, че Мурат и другия от яхтата работят за един и същи човек.

# 716
# 717
# 718

Честита първа пролет, момичета!

# 719
  • Плевен / София
smile3501 love001БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО

Общи условия

Активация на акаунт