Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 820
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Наз го гледа с ебати празния поглед Умут...Имам чувството, че ся ще и стане лошо и ще стане нещо с бебето.
Айдааа Генджо и каза за всичко, което е направил Умут - аферим!!!

# 631
Най-накрая Наз реагира адекватно тази серия тръгвайки си и хвърляйки му парите в лицето.

# 632
  • София
Според мен този "приятеля" е поставено лице на Ендер.
Браво на Наз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Притесняваме обаче тоя, как гледа всички документи.... и снимка на Наз имаше и на малчо

# 633
Не ми харесва този Мурат пък не знам какъв приятел му е, Tired нещо не ми вдъхва доверие.
БУ, какво по-точно и каза Генджо за Умут? newsm78

# 634
  • Плевен / София
Според мен този "приятеля" е поставено лице на Ендер.
Браво на Наз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Притесняваме обаче тоя, как гледа всички документи.... и снимка на Наз имаше и на малчо
smile3506 smile3516
Не ми харесва този Мурат пък не знам какъв приятел му е, Tired нещо не ми вдъхва доверие.
БУ, какво по-точно и каза Генджо за Умут? newsm78
аман от такива приятели... ooooh!

# 635
  • София
Наде за това, че е взел пари от Али-Нежат и разни други неща свързани с нещата около проекта, не слушах много добре.

# 636
Наде за това, че е взел пари от Али-Нежат и разни други неща свързани с нещата около проекта, не слушах много добре.
Аха, мерси.
Да се разкара от Наз, друго свързано с него хич не ме интересува.
Обаче и друго си мисля. Преди Наз го е търпяла с години и не и е правило впечатление, но откакто контактува с Али като, че ли подсъзнателно ги сравнява двамата, тя и затова не може да издържа селянията на Умут за разлика отпреди, и различията им съвсем изпъкват.

# 637
Вие сте писали за Мурат ,наистина има нещо загадъчно в него ,или ще помага без да парадира ,или ще отмъщава за стара изгора ,предпочела Али , или нещо между семействата им  /като се знае похвата на комшийските СЦ/

# 638
  • Бургас
Този Мурат, с тази охрана?? Мафиот ли е някой? Всичко бил постигнал сам, похвали го Тарък бей. Не му е приятен на Али, стари сметки имат за уреждане, явно. И не е никакъв приятел, това досие...... newsm78

# 639
Умут няма как да си покаже селянията преди защото нямаше пари ,толкова вътре ,че и кредит нямаше как да вземе...... в момента в който се опаричи се самозабрави

# 640
  • София
Аха, мерси.
Да се разкара от Наз, друго свързано с него хич не ме интересува.
Обаче и друго си мисля. Преди Наз го е търпяла с години и не и е правило впечатление, но откакто контактува с Али като, че ли подсъзнателно ги сравнява двамата, тя и затова не може да издържа селянията на Умут за разлика отпреди, и различията им съвсем изпъкват.
И според мен това я промени Наз, контакта и с друга среда ала Али и Айхан, а и може преди когато не е имал пари, да не си е показвал селянията, не защото я е нямал, а защото не е имал с какво. Ама аферим на Наз, как му хвърли парите в лицето... Ей сега вече почва нейния трънлив път с Умут според мен, той няма да и позволи да се разведе и ще и създава проблем.
Обаче тоя Мурат и хората дето следят Али, бързо бързо са разбрали, че той е влюбен в Наз, щото тоя най-много в нейната снимка се загледа.
Тоя Мурат или има някакви свой сметки за уреждане с Али или е човек на Енвер.

# 641
Не му е чист на Мурат косъма!
Защо ми се струва, че мурат е подставеното лице на Енвер, а онзи от яхтата сякаш говореше с жена по телефона . Може ли да е вързан с Неслихан, но защо пък ще говори с нея на френски?

На Умут Наз му разписа билета, май...

# 642
ох как искам да го изпързалят Умут и да ходи после да се моли на Али Неджат

# 643
Абе да се съберат Наз и Али, да им се порадваме и на тримата пък после да се задават гадории, но да са си тримцата.
Йеее лелче това, ще е върха. Party

# 644
Този Мурат, с тази охрана?? Мафиот ли е някой? Всичко бил постигнал сам, похвали го Тарък бей. Не му е приятен на Али, стари сметки имат за уреждане, явно. И не е никакъв приятел, това досие...... newsm78

Новите персонажи супер яки ,единият с полк охрана и екскорт ауто ,другият супер яхта и охрана .Дали между двамата не е спора ?!?!?!

Общи условия

Активация на акаунт