Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ох как искам да го изпързалят Умут и да ходи после да се моли на Али Неджат
Така ще стане

# 646
ох как искам да го изпързалят Умут и да ходи после да се моли на Али Неджат

Хайде, дано!

# 647
  • София
Къде е фрагмана???

# 648
Знаете ли къде качват сериите непосредствено след излъчването им, че изпуснах началото на тази?
Днес няма трей.

# 649
Rolling Eyes и тия ни лишиха от фраг  ooooh!

# 650
Офффф ,ще чакам превода ,че тази вечер нищо не разбрах доста ми насичаше ,останах като пусната с повреден парашут Joy Joy Joy Joy
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green..без трейййй #2gunfire #2gunfire

# 651
  • София
Другата седмица най-вероятно няма да има серия, защото не дадоха трейлър, а Ендемол винаги дават след серията трейлър.... При парчетата се е случвало, само ако няма епизод на следващата седмица.

# 652
явно не могат да насмогнат със заснемането или според рейтинга ще променят  Rolling Eyes

# 653
  • Плевен / София
аз изпуснах края, че ми засече... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
благодаря за компанията и коментарите.... Party
като гледам превода ще пиша повече....по картинки толкова мога... Joy Joy Joy Joy
 smile3524

# 654
Честно казано по-добре за мен, че няма трей след серията(дано е все така), защото сега съм развълнувана от тази, още не съм асимилирала видяното, а и обичам на час по лъжичка, а не почти всичко наведнъж и после суша с дни докато пуснат озета и снимките.
БУ, дано не си права, дано не си права, дано. Praynig

# 655
  • Бургас
Умут няма как да си покаже селянията преди защото нямаше пари ,толкова вътре ,че и кредит нямаше как да вземе...... в момента в който се опаричи се самозабрави

Съгласна! newsm10
Наз беше много объркана. Това бебе й дойде като гръм! Тя беше приела, че няма да има деца и тази новина й дойде в повече. От една страна иска да си роди детенцето. От друга-ако се разведе с баща му, само ли ще расте детето? Али-това е тръпка, вълнение....Харесва й да е около него, вярва му, добре й е, разбира, че е харесвана......... Мисля, че това е ново за нея, тя никога не е била влюбена в Умут. Той й е детската любов и един летен лагер... newsm78

# 656
Лека нощ и от мен! newsm46 newsm46 newsm46

Благодаря ви за компанията, момичета!

# 657
  • София
Охх да се надяваме, че са ни приготвили специален епизод и затова нямаме трейлър и ще имаме утре такъв, че не знам как ще издържим без епизод.
Но, ако няма, то най-вероятно е част от стратегията да успеят да имат преднина епизод-два заради снимките на филма на Белчим.

# 658
Така и не разбрах къде качват сериите.
Лека и от мен.

# 659
  • София
Така  не разбрах къде качват сериите.
Лека и от мен.
В сайта на фокс Наде.

Общи условия

Активация на акаунт