Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 81 164
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • Благоевград
Signora_tina,

благодаря, че ме успокои  bouquet
Ние искаме морска сватба края на Септември, но нямаме идея къде и как.
А и ще излезе по-скъпо заради хотелското настаняване, та се колебая колкото и да ми се искаше да е на брега на морето.
Много сложно ми се вижда всичко  Blush

Момичетата тук са много отзивчиви и ще ти помогнат с идеи  bouquet

# 301
  • Sofia
аз пак да се оплача - агенцията, която избрахме за украсата се отказаха... сега вече не зная какво да правя...

допълвам - ако в темата има момиче, което срещу заплащане желае да ни помогне с поставяне на украсата, която ние имаме, нека пише на лични - сватбата е през юни (софия)

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 23:27 от vaflichka

# 302
  • Благоевград
аз пак да се оплача - агенцията, която избрахме за украсата се отказаха... сега вече не зная какво да правя...

допълвам - ако в темата има момиче, което срещу заплащане желае да ни помогне с поставяне на украсата, която ние имаме, нека пише на лични - сватбата е през юни (софия)

Имам позната, която се занимава с такива неща, организира детски рождени дни, сватби, кръщенета. Мога да я попитам дали е свободна и ще ти дам кооринати. На коя дата беше вашата?  Hug

# 303
  • Във въображаемия ми свят
Signora_tina,

А и ще излезе по-скъпо заради хотелското настаняване, та се колебая колкото и да ми се искаше да е на брега на морето.

И на мен ми се струваше много сложно, че чак невъзможно за организиране, но за два месеца и малко свършихме много неща. Всичко зависи от вас и желанията ви. Ако имате идея какво искате, нещата ще се случат много бързо. В коя част на черноморието искате да е сватбата ви?

# 304
Signora_tina,

И на мен ми се струваше много сложно, че чак невъзможно за организиране, но за два месеца и малко свършихме много неща. Всичко зависи от вас и желанията ви. Ако имате идея какво искате, нещата ще се случат много бързо. В коя част на черноморието искате да е сватбата ви?

Мислехме си на плажа на Каваци. Представям си всичко в бяло и светло розово, бяла шатра, украсена с цеетя за изнесения ритуал. Но пък там не знам къде бихме могли да настаним гостите, защото няма хотелска част.

# 305
А момичета, искам да избегна с частта с взимането на булката, кумовете, хората и т.н. - как се организира тогава церемонията, кога се срещам с младоженеца ?
Директно на изнесената церемония ?

# 306
  • Във въображаемия ми свят
Signora_tina,

Мислехме си на плажа на Каваци. Представям си всичко в бяло и светло розово, бяла шатра, украсена с цеетя за изнесения ритуал. Но пък там не знам къде бихме могли да настаним гостите, защото няма хотелска част.

Гледала съм снимки на сватби от Kite Bar, къмпинг Градина, Комплекс Анел, Созопол, както и на Свети Тома, Аркутино и Селена, Созопол. Може да разгледаш сайтовете им за повече информация и контакти. Ако искаш ми пусни на лични е-майла си, за да ти препратя ценови оферти от една агенция, които аз имам от позната Simple Smile

# 307
P4ichkata,
Пуснах го. Благодаря  bouquet

# 308
А как си представяте плажната сватба - без водеш, Dj, с музика от плажно заведение ли ?
( че и аз обмислям , а все още нямам идея )

# 309
А как си представяте плажната сватба - без водеш, Dj, с музика от плажно заведение ли ?
( че и аз обмислям , а все още нямам идея )

Аз си я представям с водещ и с музика.
И аз още нямам много идеи, но знам, че искам да е на плажа, да е в розово и бяло и да е украсено с много цветя.

# 310
Yori03 и на нашата сватба ще бъде в парк хотел Витоша, но на 21.08. Ще се радвам да обменим идеи за украса. Ние също имаме вече фото, видео и диджей, както и РОКЛЯТА.
Може ли да ми кажеш коя е сладкарницата, от която сте поръчали торта, защото ние за нея още не сме измислили нищо.

Момичета, организацията в началото наистина звучи доста плашещо, защото изглежда, че има много задачи. Но ние се справихме с основната организация за около 2 седмици. Направихме списък с точки и действахме по него. И така, малко по малко, започват да се връзват всички парчета от пъзела Wink

# 311
Аз се уплаших от сега Blush
Дали да не ползваме агенция? Колко излиза това удоволствие и според вас струва ли си?

# 312
Аз се уплаших от сега Blush
Дали да не ползваме агенция? Колко излиза това удоволствие и според вас струва ли си?

Моят съвет е да не давате толкова излишни пари. Наистина не е изобщо толкова страшно, колкото изглежда на пръв поглед. А и с улесненията на интернет - с мейли и разглеждане на сайтове се спестява много време.
Нямам представа какви са цените за агенция, но ще ти дам пример с украса за ресторант, за която на повечето места се иска около 1000 лв, така че наем на агенция ще излезе доста солено.

# 313
Оки, май ще се откажа.
Какъв бюджет грубо ще излезе сватба около 100-120 човека , нормална, без излишни изхвърляници newsm78

# 314
  • Благоевград
Оки, май ще се откажа.
Какъв бюджет грубо ще излезе сватба около 100-120 човека , нормална, без излишни изхвърляници newsm78

Още от сега ти казвам колко сме дали като сума до този момент:
Ресторант - капаро 300 лева,
Музиканти - капаро 200 лева мисля (не съм сигурна)
DJ - 200 лева крайна цена
Снимки и фото - 1250 лева крайна цена
Ритуална зала - 78 лева
Църковен брак - не е платен още
Куверт - грубо 35 лева като гостите приблизително 220 човека, не броим алкохолът, който ще се купува допълнително, ядките и мезетата
Сватбена торта, украса, рокля, костюм, обувки, букет, музиканти за младоженеца и кумовете, украса у дома, украса при мъжа ми още не сме говорили и търсили, защото това са нещата, които ще се правят последно. Мисля, че нашата ще надмине 10 000, което си е направо стресиращо. От свекърва ми имаме бюджет 5000 лева, техните гости са 50 роднини плюс на мъжа ми 40 човека приятели и колеги, общо 90, не се знае колко ще дойдат. Аз имам 38 приятели и колеги, роднини към 120 по списък, 250 общо, по 35 лева куверт... Лошо ми е  hahaha ooooh! Joy

Общи условия

Активация на акаунт