Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 80 571
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Здравейте момичета! От много време следя миналите и настоящи булки, а ето че вече и на мен ми дойде реда. Нашата сватба ще е на 28.05.16 в Добрич. Вече доста напредвам с организацията. Запазих ритуална зала, но за църковния брак ми казват, че от Митрополишта било забранено да правят изнесен ритуал. Някоя от вас сблъсквала ли се е с такъв проблем ?
Забраниха го. Не знам по какви точно причини и съображения, но вече не може да има изнесен църковен ритуал.

# 46
Здравейте момичета на мене ми остава месец и половина  Heart Eyes до датата.Утре съм на последна проба. Имаме си всичко вече само пробни прически, грим и т.н.
Успех на всички и хубави булки.

# 47
Здравейте момичета,
Честита баба Марта,желая ви здраве,успех в подготовката и една приказна сватба.
Нашата дата е 28.08.2016 в Пловдив. Вече имаме резервиран ресторант,DJ,фото и видео. Имаме само един проблем кумата ни е католичка и в едната църква казват "Няма проблем,това е ваше решение", а в другата: " Категорично НЕ" ... Всичко зависило от свещенника. Някой имал ли е подобен проблем?

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 12:35 от Mishe__

# 48
Записвам се и аз, нашата сватба сигурно ще е чак догодина юни - юли, но искам да се подготвям отсега  Blush  Нямам никаква идея кога да започвам истинските приготовления, в момента търсим жилище и ни е ангажирано вниманието там. Надявам се до есента да сме новодомци и да почваме сватбата да оправяме, късно ли ще бъде как мислите?

# 49
Добре дошла! Няма да бъде късно. Според мен поне 9месеца са нужни са спокойна организация - ще имате време  Heart Eyes Heart Eyes А и ще си насъбрала гледни точки

# 50
Чудесно! Искам да избегнем максимално суетенето и бързането за различни места, защото досега на чуждите сватби това ме е влудявало и не искам да се случи и на моята. Сватбата ще е в малък град, ресторанта ще гледаме да си запазим навреме, а ритуалът мислим да е изнесен, ако изобщо има такъв, защото другата ни идея е да подпишем предварително, да сключим и църковен преди това и да съберем приятели и семейства само да празнуваме. Но като се замисля повече смисъл би имало, ако поне сключим граждански брак пред всички...  newsm78 И другото важно, за което се сещам сега, е фотографа, но има време, както казах ще ви следя и ще трупам впечатления Simple Smile На всички желая безоблачни сватби като в мечтите ви  Heart Eyes

# 51
Искам да ти дам един съвет, ако си сигурна за датата, започни да си набелязваш фотофраф, DJ, още от тази година - много отстъпки ще ти направят. С всяка година услугите и цените нарастват и би могла да си спестиш някой лев. Аз така направих - ние сме сгодени от март 2015 - ангажирах фотограф и хотел и DJ през август 2015 мисля, сватбата е октомври 2016 - направиха ми огромни отстъпки и съм мн доволна. Хем съм сигурна, че е запазено, хем съм си спокойна.. Но аз знаех точно и ясно кога искам да стане сватбата Simple Smile bouquet

Успех

# 52
Ммм, много полезен съвет, благодаря ти много! Определено ще го имам предвид  bouquet

# 53
Здравейте бъдещи булки.Записвам се и аз през юни ще сме ние,започнали сме с подготовката и купуването малко по-малко.С мишлето решихме нашата сватба да е в по тесен кръг а и всичко се свежда до парички.Сватбата ще ни е в Плевен но изпитвам затруднение за оркестъра за извеждане на булката.Някой да даде информацийка

# 54
  • Blondeville
Здравейте момичета, може ли и мен да добавите в списъка - 25.06.2016, София. Благодаря!

И един въпрос - ние няма да ползваме координатор и все още се чудя как да направим организацията  и тайминга, както и кое след кое следва - ритуалите в ресторанта, тостовете, игрите и т.н. Вие сами ли се занимавате или имате агенция? Ние ще ползваме услугите на Мериан, но само за украсата, така че всичко осатанало ще си го организираме сами.

# 55
  • Sofia
Момичета, някой да знае къде се продават бутониери с магнити?

# 56
И аз се записвам в групата, момичета. Нашата сватба ще е на 02.07.2016 до София във Вила Екатерина. Simple Smile

# 57
Здравейте момичета,
Честита баба Марта,желая ви здраве,успех в подготовката и една приказна сватба.
Нашата дата е 28.08.2016 в Пловдив. Вече имаме резервиран ресторант,DJ,фото и видео. Имаме само един проблем кумата ни е католичка и в едната църква казват "Няма проблем,това е ваше решение", а в другата: " Категорично НЕ" ... Всичко зависило от свещеника. Някой имал ли е подобен проблем?
Здравей! Аз съм католичка и нашата сватба ще е в католическата катедрала в Пловдив /за което съм много щастлива, защото съм си и силно вярваща/, но като цяло до колкото зная православните не приемат католици да се венчават в техните църкви. ММ е православен, кумовете ни и те, и за тях няма проблем в католическата катедрала.
По отношение на кумовете- кой каквото и да ти каже, най-добре питай в църквата, която сте си избрали /и то питай отчето/, защото във всяка църква не само че е различно, но има и различни тарифи... Това е едно от нещата, който не ми харесва при православните- как разрешават венчавки на определени дати и по определени начини, иначе  "забранени" от канона, но срещу заплащане... Но това е друга дълга тема.... Ще ми бъде интересно да споделиш на коя църква сте се спрели.

# 58
Здравейте бъдещи булки.Записвам се и аз през юни ще сме ние,започнали сме с подготовката и купуването малко по-малко.С мишлето решихме нашата сватба да е в по тесен кръг а и всичко се свежда до парички.Сватбата ще ни е в Плевен но изпитвам затруднение за оркестъра за извеждане на булката.Някой да даде информацийка
Здравей,нашата сватба също ще е е в Плевен и относно оркестъра за извеждане на булката ще се обърнем към агенция, която ще  ни съдейства за това. Ако искаш може на ЛС да ти напиша коя е агенцията и какви парички са ми казали от там Simple Smile

# 59
За паунската сватба - понеже си търся варианти за поканите ни и видях тези с паунски пера и реших да ги споделя https://www.facebook.com/Svatbenstil/photos/pb.109754412435583.- … ype=3&theater
Вече нямам търпение да видя снимки от тази паунска сватба - много ще е яко и нестандартно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт