Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 80 593
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте, момичета  Simple Smile Аз съм една бременна бъдеща булка от Варна Simple Smile Ще се радвам, ако някой ме посъветва за добър шивач от Варна или някъде наблизо Simple Smile Благодаря на всички предварително Simple Smile
Мен ме посъветваха да отида при Галя от ателие "СТИЛ Г" (намира се на бул.Цар Освободител 39Б)  Peace Пиши ми на лично, ако не успееш да намериш координати Simple Smile

carapace, много държах на датата, че ние с ММ си имаме годишнина тогава, а и са стабилно 4 почивни дни и гостите извън Варна могат да са спокойни Simple Smile И аз ги гледах тези покани, ама нещо май не са ми по вкуса... Ще намеря моите де, само да не полудея дотогава Crazy

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 15:59 от MrsAlwaysRight

# 76
MrsAlwaysRight разбира се, всеки си знае вкуса и изискванията.
Дано откриеш това което търсиш Simple Smile

# 77
Здравейте,

Тази рокля харесва ли ви за шаферска: http://www.modcloth.com/shop/dresses/chantilly-sweetheart-dress-in-sage

Моите шаферки това са си харесали.. Сватбата ни е в зелено и жълто

# 78
  • Варна
Здравейте,

Тази рокля харесва ли ви за шаферска: http://www.modcloth.com/shop/dresses/chantilly-sweetheart-dress-in-sage

Моите шаферки това са си харесали.. Сватбата ни е в зелено и жълто
Малко ежедневно ми стои, но знам ли - може да е търсен ефект Wink

Скрит текст:
Момичета, изкарах си акъла тази седмица. Аз не съм планувала бременност, а сватба... Като се вкарах самичка в един турски сериал и колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че съм бременна.... ММ обаче ми оправи настеоението. Каза "Ако си бременна, поне в поканите ще пише да избират подаръци от бебе-магазините! Вместо кола, ще украсим детска количка!"  Joy Живи и здрави да сме и дете ще дочакаме, ама няма да е сега. Просто трябваше да споделя...

# 79
И аз не я харесвам тази рокля, но искат тази та тази... И парите ми се виждат много...

# 80

Скрит текст:
Момичета, изкарах си акъла тази седмица. Аз не съм планувала бременност, а сватба... Като се вкарах самичка в един турски сериал и колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че съм бременна.... ММ обаче ми оправи настеоението. Каза "Ако си бременна, поне в поканите ще пише да избират подаръци от бебе-магазините! Вместо кола, ще украсим детска количка!"  Joy Живи и здрави да сме и дете ще дочакаме, ама няма да е сега. Просто трябваше да споделя...
[/quote]

MrsAlwaysRight, преди еди два месеца и на мен нещо подобно ми се случи Simple Smile а ММ каза - сега се притесняваш, че няма да влезеш в роклята, нали  Laughing Laughing

Ама не бях бременна, живи и здрави и това ще стане. Ако не си сигурна, вземи един тест, то ще си покаже. Успех  Heart Eyes Heart Eyes

# 81
Привет, момичета!
И аз се включвам в темата. Сватбата ни се очертава да бъде на 21-ви август.
До момента организацията е почти нулева, но искаме да започнем с резервирането на ресторант и даже май вчера вече се спряхме на един подходящ. Ако на някой ще бъде полезно, мога да опиша нашите впечатления от няколко ресторанта в София за сватба с около 80 гости.
Може ли да ви попитам за предложения за подходяща църква, която да си е със старинните стенописи, а не от по-новите с голите бели стени? Wink
  Веднага ти препоръчвам храма,в който ще се венчаем ние-''Георги Победоносец''-Ротондата(в двора на Президентството) ! Цитирам ти:''Храм Свети Великомъченик Георги Победоносец е известен като Ротондата. Той е част от сграда, построена през 4 век по времето на римският император Константин Велики и е най-старият архитектурен паметник в столицата... Ротондата притежава уникални стенописи, дело на неповторимо художествено майсторство от средновековието, като част от тях са на възраст 1500 години.'' Има и един важен момент.Храмът е по-малък- идея нямам колко души би събрал!Иди,виж,попитай и така,но това е уникален храм с изключителна история,архитектурен паметник,невероятни стенописи,мисля че отговаря на това,което търсиш .Успех  bouquet

# 82
Здравейте и от мен Simple Smile По-добре късно, отколкото никога! Нашата сватба ще е на 2.7 в Райска Градина в Св. Влас. Аз съм от София, а партьорът ми от Пловдив, та решихме на неутрална територия Simple Smile Имаме уговорен ДиДжей Наско, фото-Иван Славов,аз видео не искам. Поканите ни са дости нестандартни - един шарж-карикатура, и само виртуално ги изпратихме. Ще се радвам да обменяне идеи и впечатления Simple Smile

# 83
Благодаря много, Be_Special.
Спряхме се на църквата "Света Троица", която се намира срещу зала Фестивална. Хареса ни, че е много просторна и сред красива градина, в която ще можем да направим хубави снимки (надявам се).
Иначе ето и какво е готово до момента:
18.08 подпис - той ще бъде само с родителите и през седмицата на Леге. Искахме в Красно село, но казаха, че ремонтът най-вероятно няма да е приключил до август месец.
21.08 църковен брак - с всички гости.
Запазихме ресторанта на парк хотел Витоша. Всъщност там ни хареса, че е просторен, а и бяха доста любезни.
Вече имаме запазени диджей, фото и видео.
Онзи ден отидох за пръв път да пробвам рокли в Романтика ... май не трябваше да започвам точно с тази модна къща и ми се струва, че роклята ще бъде най-трудното в цялата организация.

# 84
  • Варна
Момичета, имам проблем и бих искала съвет. Подписването ни е от 14:40ч., а църковният ритуал започва чак в 17:00ч. Какво да правя?! Sad Живот и здраве ритуалът  в залата ще приключи до 15:30ч. а след това ни трябват макс.15мин да стигнем до църквата. Та имам около час дупка.
Вариантите, които аз виждам са следните:
1-ви: само семейството да присъства на подписването, след което да отидат да пийнат по едно кафе, а ние с кумувете да си направим малка фотосесия. А останалите гости да поканя направо на църковния брак и после в рсторанта.
2-ри: след подписването всички гости да отидат в ресторанта и да пиян по едно за наше здраве докато ние дойдем след църквата! hahaha

Ох, ако някой има друга идея - моля споделете!

# 85
Ние също ще имаме дупка, за фотосесия, при това около 2ч. Според мен всеки ще си намери какво да прави. Иначе смятам, че не е редно да се лишават гостите от покана за ритуалите - мисля, че трябва да ги поканите и всеки сам да реши дали иска да присъства или не. Вариант е и "Welcome drink" в хотела, докато ви чакат да свършите със фотосесията. Heart Eyes

# 86
  • Варна
hrisa__89, ние с ММ смятаме да си направим по-голяма и пищна фотосесия след самата сватба - някой уикенд - че фотографът ни е познат. Пък и между едно и другото да правим снимки.... ще ми е притеснено на мен Confused
Ами повечето ни гости не са от Варна и много-много не познават града. От друга страна е само около час....  newsm78 Ох!! Ще го мисля, хубавото е, че имам още време до сватбата  Peace

# 87
Пристигнаха ми поканите. Много са сладки, но има 3- 4 брак, тъй като хартията е по странна, но аз си го предвидих. Като изключим, че картона е малко тънък външния вид ми харесва. http://prikachi.com/images.php?images/190/8690190X.jpg

# 88
Хриси, много са сладурски поканите Simple Smile Браво!

# 89
Хриси, много са сладурски поканите Simple Smile Браво!
Благодаря  hug

Общи условия

Активация на акаунт