Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 81 165
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
Супер, аз мисля преди да тръгнем ( от Търново) да звънна и до двата магазина hahaha Мерси за споделената информация, мноого ми е полезна Hug

За нищо. bouquet
И аз много се чудех,но като бях в Раковски ми казаха,че и на двете места имат много модели,въпреки че май основният им магазин се води в гр.Раковски:)))
Което ви е по-близо вижте първо:))

# 406
  • Благоевград
Момичета, направо съм в ужас... Годежът ни е след 10 дни, а аз още нямам рокля  #Cussing out Всички са едни разкроени, ужасни. Аз искам прав модел, ама няма  #Cussing out Всичко е внос от Китай и няма за пищни жени като мен  #Cussing out Ще обиколя булчинските магазини, може пък там да намеря нещо. Казвам ви, в ужас съм и ми се реве  #2gunfire

# 407
Скрит текст:
Момичета, направо съм в ужас... Годежът ни е след 10 дни, а аз още нямам рокля  #Cussing out Всички са едни разкроени, ужасни. Аз искам прав модел, ама няма  #Cussing out Всичко е внос от Китай и няма за пищни жени като мен  #Cussing out Ще обиколя булчинските магазини, може пък там да намеря нещо. Казвам ви, в ужас съм и ми се реве  #2gunfire

signora_tina, бъди спокойна, ще намериш хай-хубавата рокля и всичко ще се подреди по най-добрия възможен начин  Hug Hug Hug

# 408
  • У дома
Сигнора, незнам за колко големи размери говориш, но виж в H&M, тук съм виждала доста модели за пищтни дами Hug Не го мисли излишно и не се притеснявай за глупости, и нещо старо да облечеш, пак ще сияеш, важен е повода, нали Hug
Магинс, вчера прегледах сайта им, това няма оглеждане, но аз така или иначе съм харесала модел да видим дано да има, че нашето е….  Blush ooooh!

# 409
Скрит текст:
Супер, аз мисля преди да тръгнем ( от Търново) да звънна и до двата магазина hahaha Мерси за споделената информация, мноого ми е полезна Hug

За нищо. bouquet
И аз много се чудех,но като бях в Раковски ми казаха,че и на двете места имат много модели,въпреки че май основният им магазин се води в гр.Раковски:)))
Което ви е по-близо вижте първо:))

И в Раковски и в Пловдив имат налични всички модели. Обаче в Раковски им е работилницата и, ако се наложат промени" може на място да ги направят, а в Пловдив, ще се наложи да се чака. Аз мисля в Раковски да ида (мойте ще трябва да се изработват със сигурност по поръчка, защото аз иска 18к бяло злато, а наличните са 14к)

# 410
  • Благоевград
Не съм чааак толкова пищна, но не съм слаба, размер L съм, фигура тип "Пясъчен часовник". Тези модели, които има основно по магазините са разкроени като тикви, а на мен ми трябва прав модел. Масово са такива http://roklite.bg/data/products/original/1439905526D6129.99lv.jpg, а аз искам нещо такова http://s.rozali.com/p/r/o/rokli-pronovias-bal-(15)-67560-500x0.jpg  Heart Eyes Ами няма Sad

# 411
  • У дома
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0381813002.html
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0381813002.html
Виж и дамите в "модни консултации", много са отзивчиви и ще ти помогнат, нямам идея за други магазини, от много години не живея в БГ Hug

# 412
signora_tina, аз ти предлагам да разгледаш в "скучните" магазини, в които продават костюми. Тъй като си от Благоевград - провери в магазин Карина.

# 413
signora_tina, съветвам те да разгледаш в сайта на Andrews Ladies. От там си взех за кумуването рокля, повечето не са разкроени и имат много красива линия, толкова красива, че от един и същи модел си взех два цвята Joy И искам да си взема от всичките цветове Grinning Платовете им не са никак лоши и имат всякакви разцветки, другото хубаво е, че не са много скъпи, а сега гледах - утре имат намаление от 40%, ако успея да се измъкна от зоркия поглед на мм, ще взема да скокна до там.
Взех си ей тази в този цвят и в черно:

# 414
  • Благоевград
signora_tina, съветвам те да разгледаш в сайта на Andrews Ladies. От там си взех за кумуването рокля, повечето не са разкроени и имат много красива линия, толкова красива, че от един и същи модел си взех два цвята Joy И искам да си взема от всичките цветове Grinning Платовете им не са никак лоши и имат всякакви разцветки, другото хубаво е, че не са много скъпи, а сега гледах - утре имат намаление от 40%, ако успея да се измъкна от зоркия поглед на мм, ще взема да скокна до там.
Взех си ей тази в този цвят и в черно:

Много благодаря! Аз вчера пробвах ето тази в магазин "Юнона" http://andrews-ladies.com/shop/index.php?route=product/product&a … p;product_id=1476 Стоеше много красиво, но нямаше моят размер. Пробвах ХХL, а трябваше XL, но нямаше. Сутринта минах покрай един булчински магазин и на витрината видях една рокля, която е горе-долу това, което търся. Мисля довечера след работа да мина и да пробвам  Heart Eyes

# 415
Как мога да се добавя в списъка с дати на сватбите?  Heart Eyes

# 416
И аз това се чудя, тъй като писах да ме добавят, но не са... Thinking

# 417
Запълнил се е списъка Mr. Green
Много булки, много нещо  Heart Eyes

# 418
И аз писах, но не са ме добавили... Rolling Eyes

# 419
Здрваейте, мили дами!  Grinning

За мен е голямо удоволствие да Ви чета и се вдъхновявам от Вас!
Ще се омъжвам през септември тази година и вече започнахме с подготовката- имаме дата, ресторант, църковен и граждански брак и диджей. Смятам да изчакам още малко за роклята, но исках да Ви попитам как процедирате с тези за шаферките- вие ли ги купувате или оставяте те сами да си ги вземат?
Ще имам 6 шаферки и съм в голяма чуденка. Освен, че са коренно различни по вид и телосложение, което изключва факта една и съща рокля да им стои еднакво добре, не знам дали и те самите ще се чувстват комфортно. От друга страна мисля, че е прекалено сложно да се намерят 6 еднакви рокли от точно определена цветова гама. Шивач за мен не е опция, тъй като времето ни е ценно и с момичетата нямаме време да ходим по проби. Много ще ви бъда благодарна за съвети и предложения.

Идеи за тема за есенна сватба? Имам чувството, че само слънчогледи и пеперуди около мен.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт