Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 81 164
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
здравейте, нахлувам за малко... някой знаели колко горе долу излиза наемането на красимир ламбов? работи ли той с фотограф заедно? все още сме в предподготовка, но много харесваме клипчетата му, но се опасяваме, че може би е по-скъпо

# 571
  • Варна
здравейте, нахлувам за малко... някой знаели колко горе долу излиза наемането на красимир ламбов? работи ли той с фотограф заедно? все още сме в предподготовка, но много харесваме клипчетата му, но се опасяваме, че може би е по-скъпо

popai_00, страхотен е наистина Краси Ламбов и на нас много ни харесаха всичките му клипове, които сме виждали Simple Smile
За 2016та офертата му включва заснемане от 2ма видеооператора за 10 часа и цената е 2700лв (за град Варна). Сигурно може да ви препоръча и фотограф Simple Smile
Ние в крайна сметка си сформирахме друг екип, но с веселите му клипове се забавлявахме с дни, а и като човек чухме, че е много готин и свеж Simple Smile

dadinka,  страхотно звучи всичко  Peace За шаферките може да погледнеш Megz, имат приятни модели Simple Smile А роклите на Стоян Радичев са повече от прекрасни, мен лично много ми харесаха няколко модела, но доколкото разбрах има магазин само в Асеновград Sad Нашата дата е 26ти август, а аз все още съм в търсене на перфектната рокля във Варна...

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 21:27 от little_beauty

# 572
  • София
Ритуалната зала Красно село си работи, даже съм на сватба там други ден, въпросът е че си оправят фасадата и затова се води в ремонт, вътре всичко си е ок. Питайте на място  Wink
Сигурна ли си, че става въпрос за Красно село в парк Хиподрума, защото цялата ритуална е заградена с ограда с бодлива тел, отделно ми казаха, че не им стига бюджета и няма да успеят да отворят и следващата година.

# 573
Здравейте, дами!

И аз като вас се женя тази година. Дойде времето да мисля покани, и тъй като живея в чужбина ми беше доста трудно да взема решение по въпроса. Имах късмета да избера компания Амор (http://pokaniamor.com/) исках да ги похваля т.к лично бях много впечетлена. След като оточнихме текста и модела всичко беше готово до 2-3 работни дни. Поканите изглеждат супер! Просто съм без думи, колко съм щастлива с избора!

Тук да кажа - никой не ми е плащал да правя реклама! Не! Просто моето мнение е, че когато един бизнес върши отлична работа, той трябва да бъде възнагреден! И затова реших да кажа добра дума за тях тук!

Желая на всички успех и много радост около сватбите Ви и техните приготовления.   Hug

П.П.: Ще гледам да пиша и като мине цялостаната сватба за услугите на видеото, фотограва, ди джей, агентция и т.н.

# 574
  • Sofia, Bulgaria
Ритуалната зала Красно село си работи, даже съм на сватба там други ден, въпросът е че си оправят фасадата и затова се води в ремонт, вътре всичко си е ок. Питайте на място  Wink
Сигурна ли си, че става въпрос за Красно село в парк Хиподрума, защото цялата ритуална е заградена с ограда с бодлива тел, отделно ми казаха, че не им стига бюджета и няма да успеят да отворят и следващата година.

Убедена съм че става дума за Красно село. Оженихме едни познати вчера там Simple Smile

# 575
Когато ходих зимата , залата беше затворена и не работеше. Казах ми обаче ,че за лятото може и да успеят с вътрешният ремонт и да отворят , но за фасадата освен ,че нямат пари имат и конструктивни проблеми и не се знае кога ще е готова. Явно са успели с вътрешният ремонт , но онзи ден минах покрай нея и от вън е катастрофа. Всичко е изтърбушено и оградено.

# 576
Здравейте, имам малко странен въпрос. Ще имате ли деца на сватбата и ако да,мислите ли да ги слагате на отделна маса или при родителите им? В голяма дилема съм,понеже вероятно ще има около 10 деца на възраст между 4 и 15 години и се чудех кое би било по-добре. Някои от тях са малко бурни и не съм сигурна дали ще е ок да са без надзор. Какво мислите по въпроса?
Също исках да ви попитам, от къде си взехте халките? До момента обиколихме няколко магазина,но не си харесахме нищо Sad

# 577
Здравейте, имам малко странен въпрос. Ще имате ли деца на сватбата и ако да,мислите ли да ги слагате на отделна маса или при родителите им? В голяма дилема съм,понеже вероятно ще има около 10 деца на възраст между 4 и 15 години и се чудех кое би било по-добре. Някои от тях са малко бурни и не съм сигурна дали ще е ок да са без надзор. Какво мислите по въпроса?
Също исках да ви попитам, от къде си взехте халките? До момента обиколихме няколко магазина,но не си харесахме нищо Sad
Нашите деца са при родителите. Както каза друго си е да има надзор. Така де деца са все пак и конфликти се получават Simple Smile

# 578

Здравей, ние нашите ги купихме от Сара Трейд - имат магазини в Пловдив и Раковски, както и сайт. Магазините са много заредени, а персонала супер любезен Simple Smile

# 579
  • Благоевград
Честито на всички, които вече са семейни! Много щастие ви желая от сърце!  Hug

Ние ще имаме доста дечица на сватбата, поне 15-20, които са в диапазон от 1 г. до 13 годишни, но те 13-годишните са по-наясно с нещата и от нас  Mr. Green
Обмисляме всеки да си стои при родителя и ще помоля да си ги контролират и да не ми търчат из дансинга, че това много ме изнервя и съответно пречи и на другите гости.
Аз друго се чудя - дали да са с детски куверт или както на възрастните  newsm78 При нас детския куверт излиза към 20 лева и има по-малко неща, отколкото на възрастните. Май няма предястие, а само основно, което мисля, че е скара с картофки и домати и краставички, десерт и сокчета. Но за мен е излишно да се поръчва голям куверт от 35 лева, като те няма да изядат и 1/5 от това  newsm78 Иначе избрах играчките - големи чаши със сламка и капаче и вътре пълни с лакомства.
За подаръчетата за гостите още се чудим. Искахме да е бонбон "Рафаело" в кутийка, обаче май много почнаха да го правят и не ми се иска. Кумовете ни на кръщенето на тяхното детенце също се бяха подготвили с подаръчета за гостите "Рафаело" в кутийка. Разни гугутки, костенурки, такива щуротии изобщо не желая да подаряваме, прахосъбирачки. Обмислям от тези бисквитките, които правят, поне може да се изяде. И си харесахме мъфини за десерт, но още се чудим, защото децата ще искат торта най-вероятно.
А, горе-долу се ориентирах и за тортата - ще бъде малка, към 20 парчета.
Оказа се, че управителката е напуснала и това ми отваря път към друга агенция, което е направо чудесно, защото нищо не ми харесваше от тази агенция, която преди украсяваше. Имам роднина, която има сватбена агенция и ще ми направи всичко, каквото поискам и на доста по-прилични цени.
Майка ми ходи на сватба на моя братовчедка и са раздавали иконки на гостите за подарък, но ние не можем да рискуваме, защото имаме гости, които са приятели на мъжа ми и не ги познавам, не знам каква вяра изповядват и не искам да обидя никой.

# 580
Имахме 10-ина деца до 10-годишна възраст на сватбата - бяха в отделно сепаре и не бяха включени в кувертите, поръчваха си каквото искат - пици, хапки, картофки, сокчета, прекарваха си супер - подарихме на всяко едно шишенце за сапунени мехурчета и си се занимаваха цял ден, както и събраха балоните в ресторанта и им изсмукаха хелия Grinning родителите им си ги наблюдаваха, но все пак мисля, че им беше по-добре отделени да си играят Simple Smile

# 581
  • София
Така като гледам нашата дата никой не си я харесал Simple Smile 27 Август 2016
Айде и аз в отбора на тазгодишните булки Laughing

# 582
nickybd, относно децата: при нас те не са толкова много и ще си бъдат при родителите. Обаче изобщо не бях мислила, че те трябва да имат по-различни подаръци от останалите гости. Хареса ми идеята на Diddyss за сапунените мехурчета - хем се забавляват, хем могат да се получат и интересни снимки.

А по темата за халките: обикаляхме страшно много различни бижутерии, то не бяха модели, които ги оприличавам на гайки, защото точно такава им е формата - изглеждат интересни, но са страшно неудобни за носене. Нашите са от Ge Oro, които ги има в много от моловете в София. Двата пръстена излязоха около 600 и нещо и бяха готови за около 10 дни (халката на бъдещия ми съпруг е поне два и половина пъти по-голяма от моята и са комбинация матово и жълто злато).

# 583
Благодаря ви много за отговорите. Този уикенд ще падне голяма обиколка за халки,обувки,рокля...да видим какво ще се получи Simple SmileЗа децата ще го измислим като имаме финалния списък с присъстващи. От ресторанта ме посъветваха да съставим отделно меню за децата,като примерно изключим предястието, мезетата и евентуално ракията Laughing

г-ца Калина, ние сме на 28.08, така че почти на същата дата Simple Smile

# 584
Благодаря ви много за отговорите. Този уикенд ще падне голяма обиколка за халки,обувки,рокля...да видим какво ще се получи Simple SmileЗа децата ще го измислим като имаме финалния списък с присъстващи. От ресторанта ме посъветваха да съставим отделно меню за децата,като примерно изключим предястието, мезетата и евентуално ракията Laughing

г-ца Калина, ние сме на 28.08, така че почти на същата дата Simple Smile
И ние сме на 28.08 Simple Smile дано ни е на късмет датата Simple Smile
За децата и нашите са малко около 7-8, възраст от 8-15 и се чудя какви да са кувертите Simple Smile
Момичета роклите на Мегз не са това, тоето изглежда по снимките. Моите шаферки много се измъчиха. Бяха в Мегз, но там само рокли за перфектни тела. За това не го оставяйте за последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт