Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 81 164
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви много за отговорите. Този уикенд ще падне голяма обиколка за халки,обувки,рокля...да видим какво ще се получи Simple SmileЗа децата ще го измислим като имаме финалния списък с присъстващи. От ресторанта ме посъветваха да съставим отделно меню за децата,като примерно изключим предястието, мезетата и евентуално ракията Laughing

г-ца Калина, ние сме на 28.08, така че почти на същата дата Simple Smile
И ние сме на 28.08 Simple Smile дано ни е на късмет датата Simple Smile
За децата и нашите са малко около 7-8, възраст от 8-15 и се чудя какви да са кувертите Simple Smile
Момичета роклите на Мегз не са това, тоето изглежда по снимките. Моите шаферки много се измъчиха. Бяха в Мегз, но там само рокли за перфектни тела. За това не го оставяйте за последния момент.

Най-хубавата дата сме избрали! На късмет ще е със сигурност Simple Smile
За децата мислим да има салата и основно+ десерт,но не мога да харесам подходящо основно за тях. Ако имаше пица в ресторанта, проблемът щеше да е решен Sad
В петък потеглям за Асеновград и се надявам да намеря моята рокля, една приятелка беше ходила преди няколко седмици и веднага си беше харесала (сватбата и е следващата седмица). Надявам се и мен да ме сполети този късмет Simple Smile

# 586
  • Sofia
Момичета включвам се да споделя, че мина и нашата сватба - беше уникално.
Бяхме в Новотел София и обслужването е перфектно - препоръчвам го.
Другите, които спомогнаха да постигнем всичко:

DJ Бедрос - най-добрия е и се погрижи да води сватбата перфектно.
Симон Вартерян - уникален, направи страшни кадри.
Прическа - Маги от салон No Name - уникална и работи бързо.
Маникюр  - Kristi's Beauty
Халки - Virtuosa
Рокля - Paloma Fashion - прекрасна рокля, която всички харесаха
Грим - Оксана Николова
Обувки - Мегияс
Форклорна формация Играджии - прекрасни
Цветя - Цветна Хармония The Mall - направиха чуден букет за маса и моя букет

# 587

Халки - Virtuosa
Грим - Оксана Николова
Обувки - Мегияс
Може ли повече информация за фолклорната група? Ако може на лично да ми пратите детайлите Simple Smile мерси предварително.
Честито и щастлив семеен живот  bouquet

# 588
  • Sofia

Халки - Virtuosa
Грим - Оксана Николова
Обувки - Мегияс
Може ли повече информация за фолклорната група? Ако може на лично да ми пратите детайлите Simple Smile мерси предварително.
Честито и щастлив семеен живот  bouquet

Това е facebook страницата им: https://www.facebook.com/folkensemble.bg/?fref=ts

# 589
  • София

Халки - Virtuosa
Грим - Оксана Николова
Обувки - Мегияс

Честито vaflichka!!!
За нашия сватбен ден също сме избрали DJ Бедрос и фотограф Симон Вартерян. Надявам се да се получи страхотен купон Simple Smile

# 590
  • Sofia
Тези двамата като се съберат работят перфектно в екип - няма да съжаляваш. Нямам думи да опиша колко много помогнаха и в самия ден чисто организационно.

# 591
Момичета, имам два въпроса:
1) Може и да ви се строи странно, но имате ли представа по какъв начин и с какво се закрепват цветята върху капака на колата на младоженците?
2) Как ще процедирате с доплащанията в ресторанта? Имам предвид  дали ще покриете всичко допълнително, което си поръчат гостите - кафета, други видове алкохол, които вие не сте осигурили, енергийни напитки и други подобни?

# 592
Ние плащахме консумацията на вода, безалкохолни, кафета и бира. Имахме ракия, бяло и червено вино, уиски. Ако някой иска да си поръча нещо различно сервитьорите любезно казваха, че не е включено в куверта и трябва да се заплати. Не сме имали изцепки.

# 593
  • Sofia
Момичета, имам два въпроса:
1) Може и да ви се строи странно, но имате ли представа по какъв начин и с какво се закрепват цветята върху капака на колата на младоженците?
2) Как ще процедирате с доплащанията в ресторанта? Имам предвид  дали ще покриете всичко допълнително, което си поръчат гостите - кафета, други видове алкохол, които вие не сте осигурили, енергийни напитки и други подобни?

За цветята - има устройсво с вакуум под букета - около 15лв струва - всяко цветарско магазинче има.

Доплащане - от Новотел попитаха какво ще покрием и казахме кафета, Ред Бул, но не и алкохол.

# 594
Всичко допълнително поръчано сме платили-основно безалкохолни и кафета бяха и определено нямаше злоупотреби. Украсата за колата е върху вакуум.

# 595
Благодаря ви, момичета.
Ще потърся вакуумното устройство.
А за доплащането в ресторанта - притеснявам се, че някой може да се обиди, че на съседа по маса му е покрито кафе, пък неговия допълнителен алкохол не е. Осигурили сме бира, бяло вино, ракия и водка. Уиски няма да има, защото сватбата ще е август и водката е за предпочитане в жегите (поне по мое мнение).

# 596
  • Варна
За пръв път чувам подобна логика. Хората по принцип си имат предпочитано питие и си поръчват от него, без значение сезона. Кое му е не-лятното на едно уиски с лед? Някак си неловко ще е едни да си плащат алкохола, а други - не.
Иначе не виждам нищо лошо в това да не поемате всичко допълнително поръчано, все пак трябва да се съобразите с възможностите си. Но може би ще е добре да информирате гостите предварително за това, за да не се получат приятни изненади на самата сватба. Да могат да си преценят хората колко пари да си вземат и така...

# 597
  • Sofia
Благодаря ви, момичета.
Ще потърся вакуумното устройство.
А за доплащането в ресторанта - притеснявам се, че някой може да се обиди, че на съседа по маса му е покрито кафе, пък неговия допълнителен алкохол не е. Осигурили сме бира, бяло вино, ракия и водка. Уиски няма да има, защото сватбата ще е август и водката е за предпочитане в жегите (поне по мое мнение).

Ако можете сменете водката с уиски т.е дори и да не е скъпо - мъжете си го пият. При нас се пи много уиски, ракия и бяло вино, бирите на половина от купеното, червеното вино са пили 3-4 бутилки само. Има разлика между това да платиш кафе и да платиш алкохол - някой ако реши да си поръча 20 годишно уиски какво ще правиш? Няма място за сърдене тук - гостите трябва да са съобразителни малко.

# 598
Като се подхвана темата с алкохола, какво количество сте купили? Ще сме около 100 човека, искам да съм сигурна, че ще има, но не и пък после да се чудя какво да го правя. Живеем в чужбина и ще ми е трудно да си го взема Grinning

# 599
Можете да опитате да се договорите със склада, от който ще пазарувате да върнете неотворените бутилки. Ние така направихме  Peace

Въпросът с алкохола е лична преценка. Преди месец ходих на сватба, на която имаше само ракия и вино. Аз пия уиски. Поръчах си, платих си, не е било драма. Добре е да има все пак още един вид концентрат, освен ракия. И видът му да бъде съобразен с вкуса на мнозинството от гостите, не на младоженците или според сезона Simple Smile На нашата сватба имаше само едно момче, което пие само водка. Купихме една бутилка само за неговата маса.

Общи условия

Активация на акаунт