Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 80 565
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
И ние сме предвидили бутониери за всички гости, като за жените са за ръка. Даже вече съм ги направила, като единствено нашите и за кумовете се отличават като са малко по-пищни от другите.
Видях по-горе, че някои беше питал за облеклото- при нас с костюм ще са и младоженецът (който вече има костюм), и кумът (поне за сега държи да е с костюм). Аз обаче имам въпрос за родителите-бащите по-точно- при вас те с костюм(имам предвид сако) ли ще са? Вчера говорих с баща ми и го навих да е със сако, но сега се замислих каква жега ще е- сватбата ни е 21 Август.  Ще се радвам да споделите, ако изобщо сте обсъждали този въпрос :

# 616
  • София
Жега, не жега така трябва. Simple Smile
Нашата е на 27 август и двамата бащи ще са със сако, а под сакото риза с къс ръкав. Поне докато траят ритуалите. След което вратовръзката и сакото ще бъдат махнати. Де факто стоенето със сако е в рамките на макс 2 часа при нас, защото имаме само подписване с изнесен ритуал, църквата ще е друг ден.
Бутониерите всичките за жени съм избрала да са за ръка, като кумската не се отлича по нищо от другите, бутониери съм предвидила и за бабите и дядовците (т.е. майките и татковците на нашите майки и татковци), и за племенниците, освен за родители, братя, сестри. За мъжете на ревер. Лично аз смятам, че лятото доста от жените предпочитат да носят нещо на ръката си, от колкото някакви бутониери на деколтето да им боцкат по роклята Simple Smile

# 617
  • София
Привет! Simple Smile  Сватбата на дъщеря ми е на 16 юли и наближава, а доста неща не са отметнати и ми е  притеснено... Бихте ли ми казали аксесоари за косата на булката от къде и обувките не сме избрали... Sick

# 618
  • София
Здравейте! Да пиша и тук. Моята сватба мина. Относно децата - бяха 6 между 1-11г. Всяко при родителите си, така им беше най-добре. юза мъжете и костюмите - някои бяха със сака, други-не.
Ние бяхме в София и се доверихме на :
Хотел Експо
грим и прическа - Анелия Кошарска
фото - Ники Митев с асисистент Ники - мн организиран, усмихнат, професионалист
видео - Зани от Пловдив - и следсватбена видеосесия си направихме, днес ще видя част от резултатите
фолклорна програма + оркестър + гълъби - Зевзеците - мн яки и усмихнати
рокля, воал и колан - Принцес фешън - мн нерви, но красива рокля
костюм, обувки, колан, папионка - Мони - супер стилни и качествени неща
водеща Бояна за тържеството и изнесен ритуал- ууникалнаа, разплака всички на изнесения ритуал с речта си, друго си е с водеща
Dj Живко Микс - сладур, професионалист, всички мн му се радваха и казаха,ч е толкова не са танцували от много отдавна
Декорация за ресторант, изнесен ритуал, кола, букет, бутониери, покани, менюта, всчико - Wedding Styles - най-търпеливите и готини хора, всичко беше мн красиво
маникюр и педикюр - Йълдъз Топалова - бързо почна да се бели, но цветята бяха като истински
халки - Сара Трейд - още след сватбата отдолу халката ми е като излющена, на младоженецът си е ок
заря - от Водещата Бояна от Пловдив
църква - Семинарията - красота и природа, уникално за фотосесия
автобус за гостите - Евридика  - гостите бяха мн доволни
обувки - един магазин на ул. Екзарх Йосиф
обеци и колие - Bokacha - на външен вид са супер, като качествено не са кой знае какво
кола - Speedycars - мн доволни бял джип Х6

# 619
  • София
Здравейте! Да пиша и тук. Моята сватба мина. Относно децата - бяха 6 между 1-11г. Всяко при родителите си, така им беше най-добре. юза мъжете и костюмите - някои бяха със сака, други-не.
Ние бяхме в София и се доверихме на :
Хотел Експо
грим и прическа - Анелия Кошарска
фото - Ники Митев с асисистент Ники - мн организиран, усмихнат, професионалист
видео - Зани от Пловдив - и следсватбена видеосесия си направихме, днес ще видя част от резултатите
фолклорна програма + оркестър + гълъби - Зевзеците - мн яки и усмихнати
рокля, воал и колан - Принцес фешън - мн нерви, но красива рокля
костюм, обувки, колан, папионка - Мони - супер стилни и качествени неща
водеща Бояна за тържеството и изнесен ритуал- ууникалнаа, разплака всички на изнесения ритуал с речта си, друго си е с водеща
Dj Живко Микс - сладур, професионалист, всички мн му се радваха и казаха,ч е толкова не са танцували от много отдавна
Декорация за ресторант, изнесен ритуал, кола, букет, бутониери, покани, менюта, всчико - Wedding Styles - най-търпеливите и готини хора, всичко беше мн красиво
маникюр и педикюр - Йълдъз Топалова - бързо почна да се бели, но цветята бяха като истински
халки - Сара Трейд - още след сватбата отдолу халката ми е като излющена, на младоженецът си е ок
заря - от Водещата Бояна от Пловдив
църква - Семинарията - красота и природа, уникално за фотосесия
автобус за гостите - Евридика  - гостите бяха мн доволни
обувки - един магазин на ул. Екзарх Йосиф
обеци и колие - Bokacha - на външен вид са супер, като качествено не са кой знае какво
кола - Speedycars - мн доволни бял джип Х6

Честито siiv! Много щастлив семеен живот ви желая!

Ние също сме си избрали хотел Експо и ще имаме изнесен ритуал в градината, а самото тържество ще е в зала Сити Хол. В коя зала беше твоята сватба или използвахме изцяло градината?

Спряла съм се и аз на агенция Wedding Styles за декорация, покани и т.н. Даже тази седмица ще проведем отново среща, за да коментираме сватбата.

За колко часа наехте автомобила и колко ви излезе? Мислехме нещо за ретро автомобил, но цените са доста високи.

Зарята къде се състоя? На нас ни казаха, че трябва да е откъм централния вход. Съчетахте ли я с музика или разрязване на тортата?

# 620
  • София
Здравей, Plezla ! Благодаря за пожеланието! В зала Панорама бяхме. Според мен няма как да не харесате Wedding Syles, надявам се, че знаете какво точно искате. Simple Smile За 6 часа 150 евро. Зарята беше на паркинга. Не я съчетахме с нищо. Нямаше нужда, тя си е шумна. Просто водещата помоли гостите да излязат за празничната заря. Simple Smile

# 621
И ние сме предвидили бутониери за всички гости, като за жените са за ръка. Даже вече съм ги направила, като единствено нашите и за кумовете се отличават като са малко по-пищни от другите.
Видях по-горе, че някои беше питал за облеклото- при нас с костюм ще са и младоженецът (който вече има костюм), и кумът (поне за сега държи да е с костюм). Аз обаче имам въпрос за родителите-бащите по-точно- при вас те с костюм(имам предвид сако) ли ще са? Вчера говорих с баща ми и го навих да е със сако, но сега се замислих каква жега ще е- сватбата ни е 21 Август.  Ще се радвам да споделите, ако изобщо сте обсъждали този въпрос :

Здравей, моята сватба мина в събота - със сака бяха единствено мъжът ми и кумът ми (и то само докато мина официалната част) - не виждам защо да е задължително в тези жеги да се варят и татковците......

# 622
Благодаря за мненията, момичета! Ще го обмисли още малко, така де за моя баща, за бъдещия свекър- едва ли някой ще ме пита.

# 623
Здравейте, имам един въпрос относно медицинските. Понеже имаме големи проблеми с взимането на ден или дори свободен час от работа, приемливо ли ще е да си извадим медицинските на 29.07 ако сватбата ни е на 28.08 или е прекалено рано?

# 624
Здравейте, имам един въпрос относно медицинските. Понеже имаме големи проблеми с взимането на ден или дори свободен час от работа, приемливо ли ще е да си извадим медицинските на 29.07 ако сватбата ни е на 28.08 или е прекалено рано?

От гражданското изрично предупредиха, че трябва медицинските да са извадени не по-рано от месец преди самата сватба. В смисъл - те трябва да са валидни в рамките на месеца, в който ще се проведе сватбата. (ама и аз как го обясних, дано ме разбра Simple Smile )

# 625
  • гр. София

Здравей,
Току що се връщам от поликлиниката, на самата бланка на медицинското за брак пише - валидно 30 дни от датата на издаване, така че си пресметни дните и ако са до 30 е ок. Иначе протакването е голямо: кръв за васерман и спин, невролог, пък чакаш изследванията да излязат, пък с тях на кожен лекар, после чакаш и смяната на психиатъра / изрично ни предопредиха в общината за психиатър / и накрая специалист вътрешни болести. Цялото удоволствие 58лв на човек / и още 12 лв по наше желание да ни определят кръвната група / Ей с такива безумия започвам да разбирам хората, които така и не се женят!  Laughing

# 626
siiv, честито!!! Щастие и безоблачна любов ви пожелавам.

# 627
Привет, момичета!
Моята сватба ще е догодина. Дали да си коментирам тук с вас или да чакам нова темичка за догодина? Simple Smile bouquet bouquet bouquet

# 628
  • София
Vesi_uz, благодаря!

# 629
Скрит текст:
Привет, момичета!
Моята сватба ще е догодина. Дали да си коментирам тук с вас или да чакам нова темичка за догодина? Simple Smile bouquet bouquet bouquet

steli.vd, и ти като мен рано-рано подготвяш. Кога ще е датата?

Общи условия

Активация на акаунт