Септемврийче чака пролетта да види колко шарен е света! тема №5

• 35 824
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Оффф кво говорите...Онзи ден говоря нещо с мъжа ми и съм застанала права до сушилника и в един момент се усещам,че съм хванала сушилника и го люлям.

# 136
Оффф кво говорите...Онзи ден говоря нещо с мъжа ми и съм застанала права до сушилника и в един момент се усещам,че съм хванала сушилника и го люлям.
Момичета, много ме развеселихте!  Laughing Разказвайте такива случки малко да се посмеем!

# 137
и на мен ми се е случвало - спра да говоря с някого, и за да няма протести, го взема от количката в едната си ръка. Ама пуст навик - с другата почвам да тикам количката Wink)

# 138
Момичета, някой заместил ли е хранене с каша?Ако да моля споделете каква и как я въведохте,пак по малко или направо цяло хранене.

# 139
  • Пловдив
 Joy  Joy  Joy

Аз пък онази вечер бутам мъжа ми да пусне сешоара, че беба се събуди и след малко го чувам, че ми вика "Какво искаш? Защо ме буташ?" ... а аз съм го хванала за рамото и го клатя /люлям/ ... Simple Smile)) А количката в супермаркета  редовно също люлям, като чакам на опашка  Party  Laughing

# 140
Момичета, много ме развеселихте!  Laughing Разказвайте такива случки малко да се посмеем!

Аз люлея пазарската количка в Кауфланд.

hahaha

# 141
Ние се прибрахме от консултация. Наддала е 800 гр и 3 см. Вече е 8200гр и 67 см. Голяяяма мома. От 4-5 започваме захранване с картоф. Първо само и единствено него трябва да въвеждаме. След това щом заместим цяло хранене, тогава да прибавям към него по малко друг зеленчук. Така около месец, в който да въвеждам зеленчуци и след това да започна по същата схема относно количеството каша. Каза ми картофите да ги пасирам, разреждам с мляко или кърма, добавям 1-2 кристалчета сол и краве масло колкото лешник и да е с консистенция на боза.

Сложиха ни и двете ваксини, та се надявам сега да не вдига като на предните Т.

# 142
Момичета, някой заместил ли е хранене с каша?Ако да моля споделете каква и как я въведохте,пак по малко или направо цяло хранене.

Днес на консултацията докторката ми каза, когато започна кашата да е също по малко. Схемата с пюретата.

# 143
Ние се прибрахме от консултация. Наддала е 800 гр и 3 см. Вече е 8200гр и 67 см. Голяяяма мома. От 4-5 започваме захранване с картоф. Първо само и единствено него трябва да въвеждаме. След това щом заместим цяло хранене, тогава да прибавям към него по малко друг зеленчук. Така около месец, в който да въвеждам зеленчуци и след това да започна по същата схема относно количеството каша. Каза ми картофите да ги пасирам, разреждам с мляко или кърма, добавям 1-2 кристалчета сол и краве масло колкото лешник и да е с консистенция на боза.

PoliT, направо ме учуди с тази сол. Хората не дават до една-две годинки newsm78.
Аз да ви питам като не мога да ям прясно мляко, мога ли да ям десерт с него? Свеки е направила един превъзходен, но има вътре прясно мляко. Само си седя и си мисля за чудото в хладилника.

# 144

PoliT, направо ме учуди с тази сол. Хората не дават до една-две годинки newsm78.
Аз да ви питам като не мога да ям прясно мляко, мога ли да ям десерт с него? Свеки е направила един превъзходен, но има вътре прясно мляко. Само си седя и си мисля за чудото в хладилника.

Солта е буквално само 1-2 кристалчета, не за да й е солено,а заради съдържащите се нещица в нея.
Според мен няма проблем да си хапнеш десертче. Аз кърмя и си хапвам десертчета с мляко. Даже по едно време ядях сварено жито с прясно мляко за кърма и го спрях по-скоро заради житото и коликите.

# 145
Във връзка със захранването ни с картоф и добавянето на масло сега се чудя newsm78 какво масло да взема, за да е подходящо за нея.

# 146
  • Драгоман
 Здравейте, момичета! Аз малко се изгубих, но нещо все сме си болни и от каката не мога спокойно да вляза и да драсна 2 реда... Много хубава новата тема и заглавието!  Heart Eyes
 Да дам отчет Ема вече е 6кг и 69см  Simple Smile Захранихме се с картоф и морков дотук, домашно производство  Simple Smile След 2 дни въвеждам тиквата. Започнах на 5 м и 1седмица. Тя си ги харесва и си хапва добре дотук. Продължаваме юнашки с кърменето, но май ни мъчат зъби, диването започна да спи много лошо, буди се на всеки час и се приспива на гърда. Та това е от нас, връщам се да поизчета назад, каквото съм изпуснала!  Hug

# 147
  • Драгоман
Във връзка със захранването ни с картоф и добавянето на масло сега се чудя newsm78 какво масло да взема, за да е подходящо за нея.
Мисля, че още е рано за масло. Аз слагам или кърма, или от водата, в която са се варили зеленчуците. Май от 7ми м може масло и сирене, а може и по-късно в семейства с алергии.

# 148
PoliT, я кажи за житото. Аз мислех редовно да го почвам, че от две места чух за благоприятното му действие върху количеството кърма - аз нали затова все се боря. Стомахче ли боли от житото?
За захранването моята педиатърка така ми изстреля всичко, че половината го забравих докато се прибера. Каза да почна с 4-7-10 лъжички и до една седмица - бурканче. Това вижда ли ви се реално? За колко време замествате едно хранене и колко време се изчаква, за да сте сигурни, че от дадения зеленчук няма реакция - обрив или друго?

# 149
PoliT, я кажи за житото. Аз мислех редовно да го почвам, че от две места чух за благоприятното му действие върху количеството кърма - аз нали затова все се боря. Стомахче ли боли от житото?
За захранването моята педиатърка така ми изстреля всичко, че половината го забравих докато се прибера. Каза да почна с 4-7-10 лъжички и до една седмица - бурканче. Това вижда ли ви се реално? За колко време замествате едно хранене и колко време се изчаква, за да сте сигурни, че от дадения зеленчук няма реакция - обрив или друго?

Аз пробвах да хапна жито още, когато имаше колики и ми се струваше, че й повлиява зле и затова спрях. Сега не съм пробвала, но определено имах повече кърма. Сега ям орехови ядки, пия кис. мляко и чай на Хипп и сме само на кърма.

Общи условия

Активация на акаунт