Септемврийче чака пролетта да види колко шарен е света! тема №5

• 35 787
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
На Sunval мисля че видях в ремедиум.

# 511
  • Пловдив
 На Holle има в Лекси /Пловдив/.
За ушите - знам, че ги пипат, дърпат и удрят, когато имат болки от зъбчетата.
Кръвта е от пръста, но ако искаш и глюкоза да се изследва - от вената.

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 08:00 от Racel

# 512
 allana, аз не съм още.

# 513
  • София
Ами май все нещо искат да дърпат Simple Smile Момиченцата ушите, а момченцата само чакат да им се свали памперса ... Joy. На мен малкия се опитва също да ми извади едното око всеки път като се гушкаме. Чудя се дали няма да успее, докато премине този период.  Laughing

Аллана, браво на малката бебка. Ние още не се сещаме да правим такива каскади. Сега само застава на колене и длани и се клати напред-назад.

# 514
Вие си дърпате ушите, а Макси си откри пишката. И като му махна ръката такъв рев дръпва Joy

# 515
Вие си дърпате ушите, а Макси си откри пишката. И като му махна ръката такъв рев дръпва Joy
Добър ден, момичета. И нашият много си играе с ушето и ако малко са му пораснали ноктите даже си прави сам ранички.
Аз да питам, някой беше споменал за някаква образователна книжка ли беше, килимче ли беше, на което бебето много се радвало. Искам да купя на малкия нещо такова - да казва звуци на животни или подобно. В нета не намерих почти нищо.

# 516
  • София
Хайде и ние да се похвалиме не с 1 а с 2 зъба на куп,тази нощ беше рев,беше чудо,а то имало за какво.Много беше неспокоен последните 2 дни,а тази нощ непоносим,нямало е досега нощ,която да не се наспя,освен последната,много рев,много мрънкане беше. #Crazy

# 517
Здравейте, момичета! Ние тази нощ общо взето я прекарахме в приспиване. Приспивам я, оставям я, тя след 10 минути пак се събужда и започваме от начало. Какво става не знам. Зъбки нямаме още, какво я тормози??? newsm78

# 518
  • Пловдив
Честито на всички зъбчета  Hug

# 519
Момичета честито на бебоците с новите зъбки tooth . Аз да попитам пак- вие притопляте ли пюретата (и как?)или ги давате на стайна температура?
И към момичетата от Пловдив - Къде правихте ехограф на корема?

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 11:43 от munas

# 520
Момичета честито на бебоците с новите зъбки tooth . Аз да попитам пак- вие притопляте ли пюретата (и как?)или ги давате на стайна температура?

Аз го затоплям във вода.

# 521
Аз открих че му харесва да е топло пюрето иначе не иска да го хапва. Ужас, малкият и той мн плачка от няколко дни. Направо вика, а не е плач. Много е раздразнителен. Дано най накрая да пробият тези зъби.

Урината му ме притеснява малко. Още не съм питала педиатъра но относителното тегло е 1,005 а референтната стойност е от 1,015 до 1,030. Четох някъде че е нормално да е 1,005 но явно зависи какъв метод е използван да тестване. При вас как е този резултат?

# 522
  • Пловдив
Аз открих че му харесва да е топло пюрето иначе не иска да го хапва. Ужас, малкият и той мн плачка от няколко дни. Направо вика, а не е плач. Много е раздразнителен. Дано най накрая да пробият тези зъби.

Урината му ме притеснява малко. Още не съм питала педиатъра но относителното тегло е 1,005 а референтната стойност е от 1,015 до 1,030. Четох някъде че е нормално да е 1,005 но явно зависи какъв метод е използван да тестване. При вас как е този резултат?

?! На нашата урина няма стойности. Пише "единични кристали, пик.кис. и неувеличен белтък, билирубин и уробилиноген".
Ехограф ще правим в Хипократ при Костадинова.
Претоплям в микровълновата. На парна баня ми е много бавно.

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 11:57 от Racel

# 523
Току що дадох на дъщеря ми първия зеленчук физиономията и е нещо от рода - мале ужас- но пък си отваря устата за още  hahaha hahaha hahaha
И докторката ми се обади, че изследванията от урината нещо не са наред. Утре ще ходим да даваме пак дано да е от крема където я мажа да са такива. А аз уж я мих преди това.... Стискайте палци всичко да е наред Praynig

# 524
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Честити зъбчета!
Ние още нямаме и само се кривим.Днес пуснахме изследванията, но не са готови всички.Проверявам он-лайн и урината е ок, но в кръвните са много високи лимфоцитите и се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт