Отговори
# 705
Варне Hug Peace
за семейството -има нещо такова, особено за малкия му брат Whistling

Фенче Heart Eyes ами тъй де Mr. Green
и аз не съм го гледала това клипче Simple Smile

това откъде са го намерили рускнините newsm78
Цитат
По случаю праздника детства, Кыванча попросили вспомнить интересную историю, которую он и рассказал в 2009 году во время одной из ТВ передач. Поскольку Киво страдал с детства аллергической астмой, мама Нуртен часто возила его из Аданы в Стамбул к врачу. После очередного осмотра, по пути в аэропорт, Кыванч попросил у мамы купить ему игру. Но, после покупки подарков для родственников, у мамы закончились деньги. И она сказала сыну: «Игру мы купим на следующей неделе, когда снова будем посещать врача». На это маленький Киво отреагировал плачем и криком, упав на пол и стуча ногами. На такой приступ гнева отреагировал полицейский, дежуривший в аэропорту. Он подошел к маме Нуртен и поинтересовался, в чем проблема. Мама ответила: «Это мой шестилетний сын, мы летим домой, в Адану». На что Кыванч парировал: «Нет, я не знаю эту женщину, это не моя мама». Поскольку, мама была брюнеткой, а Киво – голубоглазым, светловолосым, и в силу возраста не имел удостоверения личности, то их задержали до выяснения обстоятельств. Самолет в Адану пришлось пропустить. К счастью, в это время в Стамбуле находился известный футболист, друг семьи Татлытуг, который подтвердил родство. Вот, таким шалуном был Киво:)

Мерве щяла да става и певица, ще участва в новия албум на мъжа си Peace

Flutter  Flutter

цялото предаване на Стар лайф
има я и Азра и бившия мъж на Башак и кадри от вечерята с Ръза, и Мерве и Фарах и Небахат Crazy Peace

https://www.youtube.com/watch?v=OzqoUqqwM9I&feature=youtu.be

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 20:25 от Airra

# 706
Варне  thumbsup
Изгледах целия филм Брат мой ... хареса ми. Но, не толкова, колкото очаквах , когато гледах  трейлъра. Мое мнение, може на някой да му хареса много  Peace
 hahaha
Скрит текст:

Айре  Heart Eyes благодаря! А за тази случка на летището и аз съм я чела, но беше самолет играчката ... Доколкото знам турците позволяват на децата си всичко ... що на мен не ми се тръшне така да ме излага  Joy Joy Joy Joy Joy

# 707
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ии геджелер, милимоички!

Чак ся изпратих и последното дете от домочадието (големия ми син Joy), та да се добера до вас.
Два дни не мога да припаря да комп.

Айрич, благодаря за моите любимци - макар че любимеца въобще не го познах. Joy

Календарът за април е направо отврат - заболяха ме очите от силните цветове, а Къванч на едната снимка като мома, а на другата - като направен от пластмаса.

Фенче, как си бе мило? Пооправи ли се вече?
Много хубав Кивчо усмихнат!

# 708
Ей, Светленце ... как ми липсваше, мило ... Благодаря, че мислиш за мен  love001
Скрит текст:
Ами все още ме болят краката, сега ще ходя на ехокардиография, ако не е сърцето, ще ходя на съдов хирург да ми правят Доплер - да не са скрити вени ... изобщо - тъпотия ... както мразя да кисна пред лекарските кабинети ... Някоя ме прокле и мен, да знаете  Mr. Green Обаче аз не се предавам  Peace
Сега прочетох нещо за моята зодия  hahaha ама много вярно  Laughing
/spoiler]
малки сладури

# 709
Фенче, ами мисля те, как инак. Аз се привързвам към хората и съм си Обична, както казваше един възрастен колега Joy Joy
Значи, Фенче, без да съм овен, тези неща до едно са валидни и за мен. Може да съм "маскиран" овен. Joy Joy

Много сладка малката Мелиса!
(В дотурскосериалния период си мислех, че Мелиса и Айлин са англоезични имена.)

# 710
Светле, по Банкя ли скиториш? Simple Smile
Фену Heart Eyes, и аз та мисля Peace
Скрит текст:
да знаеш, че може наистина да са те урочасали Whistling
а за другите зодии има ли? Simple Smile
видяхте ли Азра във видеото, сигурно не сте Confused
ами много е повяхнала, да не кажа друго....

Лека вечер от мен Hug

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 22:21 от Airra

# 711
Айрич, и там (вчера), и тук (днес) малкият беше с нас два дни и не мога да стигна ко комп.
Сега съм като невидяла - от два часа не съм мръдналаот него. Joy Joy

# 712
Светле, и аз съм като теб - Обична  hahaha Имам чувството, че ви познавам от 100 години, толкова сте ми близки  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes знам, че мислиш за мен, тенкс! Ами аз ти казвам, проклела ме е някоя гадинка  Joy Joy Joy
Видях Азра ... много отдавна казах, че Башак изглежда в момента много по-добре от нея. Много се е запуснала нещо ... нито прическа като хората, бая бръчици около очите - аз още нямам, а колко е по-малка  ooooh! Беше красива, когато беше с Киво. Аз като казвам, че любовта разкрасява, някои разбирачки се подиграват  hahaha Видях и Мерве ... облякла се също като някоя циганка  ooooh! Обаче е много социална ...
Интересно какво каза Елчин за Киво  newsm78
Лекинка!  Hug

# 713
Тази сдържаност показва и владеене на емоции, което си е силна черта на характера. При това и много полезна и нужна в средите на популярните лица.  Peace

Точно! Тя си е силна личност. А и излъчва аристократизъм.

По-късно видях последната страница. Нови неща, хубава снимка на хубава усмивка Къванчова. Погледнах диагонално видеото за предаването за звездите.

Светле, и аз не бях влизала много тези дни, но усетих липсата ти!

Фен, не съм прочела за здравословния ти проблем, дано се оправиш, миличка!

Варна, благодаря за споделените впечатления.

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 23:15 от ORS/KRISI

# 714
Добро утро!  Hug
Скрит текст:

Орсич Hug благодаря, мило
Скрит текст:
Закъсах го нещо с краката, да видим какво ще излезе ...

Хубав ден, момичета!  bouquet

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 09:12 от queen_fenka

# 715
Здравейте!
Хубава нова седмица и лек понеделник и от мен! Grinning
Поздрави за всички! Hug

Фенче,  Heart Eyes
Скрит текст:
Бързо възстановяване, дано не е нещо сериозно.  Hug
И много здрави мисли ти пожелавам, че са много важни! Hands Thumbsup Flowers Four Leaf Clover

И един стих за настроение днес... Grinning

Пролет
Разбирам ги - говорят ми дърветата.
Говорят ми с листа и цветове.
И шепота им в пролетните вечери
от въздуха събирам със ръце,
преплитам го със нежност във очите си,
с останалата зимна тишина...
А мислите ми, в нищото разлистени
се сливат със звездите на нощта.
Разбират ме. Говоря на дърветата,
докосвам ги с мечтана топлина.
Самата се превръщам в пролет. Ето ме-
очаквана, желана... И добра.

автор Фортуна

източник:
Хубав ден! Flowers Sunflower

# 716
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes HugМарги Hug

уффф айде да излезе вече някоя новинка, как е Киво, къде е? Sad

Heart Eyes Heart Eyes

хороскоп

хубава седмица bouquet

# 717
Марги, Айре  Heart Eyes Hug wavey
Марги  Heart Eyes
Скрит текст:
Благодаря ти! Дано! Защото ми пречи и в работата ... не мога да стоя дълго права, а навън знаеш, че не трябва да седим  Laughing Качвам се трудно на втория етаж, а преди хвърчах с всяко дете по 30 пъти, сега едва се изкачвам ...предполагам, че имам скрити разширени вени, дано е това, а не е свързано със сърцето, ще видим. Преди 3 седмици ми нямаше нищо  newsm78 Нейсе, каквото - такова.
Благодаря за стиха, много ми хареса! bouquet
Айре  Heart Eyes търпение! Ще се появят новинки за Киво, не се съмнявам. Той ще е добре и ще ни зарадва скоро, такова усещане имам, дано съм права.
Благодаря за хороскопа!  bouquet
Много хубав Киво на тези снимки ... имаше интервю с него на английски , нали ?
Пожелавам ви прекрасен пролетен ден, сладурки!  Heart Eyes

# 718
Фенче Heart Eyes,
Скрит текст:
като се разбере от какво е и ще се намери и решение, не се депресирай, всичко ще е ОК!!

ето някаква част от това интервю Simple Smile

http://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_171205841%2F64d23 … pl_wall_-42273871

# 719

Айрич, бях чела това интервю, но не бях гледала Къванч. Тук е космически харизматичен! В тази харизма включвам букет от красота, блясък, чар, излъчване, самочувствие. Но това време на първото опиянение, когато не е можел да излиза спокойно на улицата е отминало, уви! Феновете, публиката, свикват и с най-голямото предизвикателство и не могат да държат себе си в стрес към когото и да било. Просто закон - обществен, природен! Това действа на тези, които са получавали  това отношение дълго време.  А Къванч  дълго време го получаваше и все още го получава, но не е в тази пълна степен, каквато е била тогава.  И  предполагам, че това не можа да се преживява с безразличие. От когото и да било. Това си е както етапите в живота - всеки човек различно трудно приема отиващата си младост с нейната енергия, свежест, жизнерадост. Но трябва да се приема зряло зрелостта.

Айрич, благодаря ти и за хороскопа. Препращам го и на родата. Искаш ли комисионна!?  Laughing

Ето ти:   Hug Hug Hug

Марги, хубаво стихотворение. Обичах и следях поезията едно време. А сега... newsm78 Така че, пускай и друг път, когато можеш.

Фен, това както го пишеш, внезапно ли го получи!?!? Едва ли е сърцето. Чакаме резултат и ние от изследванията. И аз утре съм на поредното, шестемесчно мое такова.

И още малко красота:

Да се допълня с една информация от темата за Карадъйе:

"Като споменахте Баръш, та се сетих... актьорът, който играеше синът му в "Кварталът на богатите" Тамер Йолмез ще играе в Кьосем - принц Осман, който по-късно става султан."

Пак там тези дни четох, че май и божественият се включвал в този сериал. Което не изключва вероятността онази дребна, женска фигурка на снимката от преди няколко дни да е на нашата Ойкю! Но не мога да търся информация из и-нета, за да докажа предположението си. Grinning 

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 11:11 от ORS/KRISI

Общи условия

Активация на акаунт