Отговори
# 45
Привет, милички! Hug
Айре  Heart Eyes благодаря за инфото! Така си и знаех, че ще отидат някъде на меден месец, но мислех, че първо ще се приберат в Истанбул. Е, да си изкарат хубаво, че после работа го чака младоженецът  Laughing
Марги  Hug да, особено далече от свекито  hahahaИнтересно, дали Башак ще е вече Татлъту или ще запази и фамилията си  newsm78 Все пак така е известна в модните среди ... Ще се разбере.
Отивам да гледам Ашка!  Hug

# 46
Фенче Heart Eyes, май предстои да заминават Peace
ама няма ли да гледаш Кузи и Джема?
а тоя Ашк, сега гледах последната серия, ами то гоуема боза станал Whistling Whistling
може да е Башак Дизер Татлъту, както беше в предишния си брак Peace

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 21:07 от Airra

# 47
Айре  Heart Eyes може и сега да заминават, знам ли  newsm78
Ама как няма да гледам Кузи ... естествено, че ще гледам, сега е най-любимата ми серия  Heart Eyes
На мен все още ми харесва Ашка, главно заради актьорите го гледам, пък и ми е любопитно какво ще измислят сценаристите ...
Откъс от интервю с Елчин, много съм съгласна с нея  Peace
Скрит текст:
Хорошо, а когда вас очень сильно расстраивали?
Внимание и любовь это действительно очень хорошо, особенно придает мотивацию по отношению к работе, которую мы делаем. У меня они имеют особое место. Однако я очень расстроилась по поводу оскорблений, написанных по поводу моей личной жизни и моих любимых. Я думаю, что любить кого-то это в то же время уважительно относится к тем, кто рядом с ним.
Е, как да не я хареса човек Джемка ... напусна си работата, за да се погрижи за Кузей, а обичния брат дори не се трогна, че Кузей е зле, когато му се обади Али  ooooh! " На него нищо не може да му се случи " ама тъпанар  #Cussing out А всичко, което чу Кузей от майката, трябваше да го чуе той  #2gunfire
Джемре си призна, че всъщност до сега не го е познавала ... ето от този момент мисля, че започна да се влюбва в него, всичко започна с възхищението и за саможертвата на Кузей ...

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 21:59 от queen_fenka

# 48
 smile3518 smile3501
страхотна серия,  игра, сценарий!!Страхотен Къванч!!!!
това са истинските турски сериали, а не бозите, които дават сега Tired
какво щеше да направи Кузей, ако не беше отишла Джемре?
кой е загрижен за Кузей, брат му Али или късия??
Джемре й трябваше много малко за да вникне в същността на Кузей, да разбере какъв е!

Фенче Heart Eyes Peace Peace
и на мен ми хресаха думите на Елчин!!

лека от мен Hug

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 22:28 от Airra

# 49
Айре  Heart Eyes колко отдавна не бяхме оплювали късия  Joy Joy Joy  Joy Боже, като се сетя как ли не го наричахме  hahaha
Е, и сега има хубави сериали, но нашия си е номер 1!
Нямам идея какво щеше да направи Кузей, но нищо чудно и да се беше хвърлил под влака, ако не беше отишла Джемре ... Но, не вярвам, той се оказа силен, също като нея. А Али му е много повече брат, отколкото късия  hahaha
А като се сетя как харесвах в началото Симай  ooooh! ooooh! ooooh! Но тя действително го обичаше в началото ... ако не и до края  newsm78
Серията на Ашка не е лоша, харесва ми! Laughing
Лека!  Hug

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 23:38 от queen_fenka

# 50
  • София
Добро утро и хубава събота!!!

Скрит текст:
Абе.... тетка си е и това е! Колкото и да се старае, и на каквато и да се прави, от километри и личат годините. Joy Joy Joy

[/img]

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 09:15 от kamelia741

# 51

Къванч и Башак в хотел Andaz Maulat Wailea на Хаваите, предпочитано място за меден месец от много младоженци.

# 52
Здравейте!
Приятни почивни дни! Grinning

Варна, благодаря за снимките. bouquet Hug
Не виждам на тях нищо обезпокоително за младото семейство... newsm78 но може би защото и не го търся. Wink
Да си изкарат добре...а кой какво мисли, вижда и казва... си е за негова сметка. Joy Wink

Фенче, Айра,  Hug Hug споделям мнението ви- страхотен епизод снощи!  Peace
Всеки един детайл изпипан, изигран, показан, казан на място- силно и въздействащо! Peace

Кузей упрекваше, наказваше отново единствено и само себе си. И в това е голямата разлика с Гюней, за който виновни бяха всички останали, но не и той. ooooh!

Браво на Али и за Джемре. Тя не се поколеба и не го остави сам в този момент. Намери най-точните думи...  Peace

Хубав ден за всички! Hug

# 53
Добрутроо Hug
Варна, благодаря bouquet
ха кой пък ги е снимал чак там #Crazy
пожелавам им много романтична почивка! Heart Eyes Heart Eyes

# 54
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Варна  Hug благодаря за снимките! Нека си изкарат много хубаво! Тетка ли е, не е ли,не знам, но добре му действа, ако ме разбрахте  Joy Joy Joy Joy

Марги  Hug така е, кой какво мисли , вижда и казва си е за негова сметка  LaughingБлагодаря за прекрасните снимки от снощната серия, невероятна беше ...
Айре  Heart Eyes водят си фотограф със себе си  Joy Joy Joy Joy Joy

# 55
Тетка ли е, не е ли,не знам, но добре му действа, ако ме разбрахте  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo

Който видял, видял. И разбрал...  Grinning Grinning Grinning

# 56
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Варна  Hug благодаря за снимките! Нека си изкарат много хубаво! Тетка ли е, не е ли,не знам, но добре му действа, ако ме разбрахте  Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha
според мен нарочно е обул малко по неразтегаеми панталонки Mr. Green ама файда йок Whistling

Марги, да много ми хареса коментара ти, че на Гунчо всички му бяха виновни Peace до самия край Whistling
Ками, мерси за кафето и тортичката Simple Smile

# 57
Айра,  Hug

Гюней имаше шанс да направи свой личен избор, сега след инцидента и след като истината се разбра от Джемре. И той го направи, но нямаше сили и смелост да понесе последствията от него. И тях прехвърли на останалите, но накрая всичко се върна върху него. Беше само въпрос на време, защото няма как да се търси право в неправомерни действия...нещо, което Гюней така и не разбра...дори и накрая. Crossing Arms

И другата седмица ни очакват силни епизоди. Peace Grinning

Hug bouquet

# 58
Марги Peace

малко снимчици Crazy
страхотно изигра мъката на Кузей!

# 59
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Така е, Айре. Ей това не ми достигна на мен в КСШ и затова не ме грабна филмът - нямаше го това сливане с образа, нито това въздействие върху зрителя. За мен. Там просто стоях отстрани и наблюдавах: това се е получило, това- не. А тук живея с образите, вълнувам се и им съчувствам, и им стискам палци, и им се радвам, когато има за какво, и ми се свива сърцето, когато страдат.

Общи условия

Активация на акаунт