Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 048
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Еее, верно ли...
И аз я харесвам, много повече от любимата му ТК

# 421
След много голяма почивка от Кинг изчетох един негов разказ
 Всичко , което обичаме ще ни бъде отнето
Simple Smile Къс разказ , със странен отврен край.

Сега продължавам със Зъл мрак , угаснали звезди  Blush

# 422

[/quote]

Всички разкази в този сборник са много добри. Особено "Щастлив брак" и "Големия шофьор".

# 423
  • София

Всички разкази в този сборник са много добри. Особено "Щастлив брак" и "Големия шофьор".
[/quote]

Peace и аз много ги харесвам.

# 424
Толкова време и никой не е споменал голямата новина? Сиела ще преиздава Момичето, което обичаше Том Гордън Party Party След някъде две седмици излиза. То вече остана ли трудно намираема книга на Краля? Едва ли...

# 425
  • София
Край на дежурството - има ли я вече по книжарниците? Или някой да знае някаква дата, кога трябва да се появи?

# 426
  • София
Край на дежурството - има ли я вече по книжарниците? Или някой да знае някаква дата, кога трябва да се появи?
Да, вече я има!

# 427
  • Пловдив
Аз си я купих още в петък, но още не съм я отворила, че имахме задачки доста през уикенда, но така или иначе знам, че ще я изчета на един дъх, така че не бързам толкова  Peace

# 428
Край на дежурството при мен ще почака доста. Преди малко прочетох Мистър Мерцедес и скоро не мисля да посягам към Търси се. Други книги на Краля ме чакат от доста дълго време, та те ще се са с предимство.
Мнението ми за Мистър Мерцедес е доста положително за разлика от масовите. От край време съм почитателка на криминалните романи и най-вече тези със серийни убийци. Хареса ми това, че Кинг е отделил достатъчно внимание на убиеца и неговия начин на живот. Обикновено той бива разкрит накрая и почти нищо не се знае за него докато върви книгата. Нещото, което искам да отлича най-много в тази книга, са героите. И докато в някои от книгите му част от героите му ги смятам за незабележими и незапомнящи се, то тук ситуацията е коренно различна. Някак си се "привързах" към тях и не исках да се разделям. Ако имаше нещо, което не ми хареса в тази книга, това е, че
Скрит текст:
Кинг много рано "резна квитанцията" на майката на убиеца.
Някои се опитват да сравнят книгата с Колорадеца. Аз смятам, че подобни сравнения са безумни. Мистър Мерцедес е с класи над нея.

# 429
  • София
Аз много харесах и Мистър Мерцедес и Търси се. Но и аз имам добро количество книги, които са на опашка, та Край на дежурството предполагам януари-февруари най-рано ще го чета. Просто я видях, че е пре ордър в озон и се зачудих, дали вече са я пуснали по книжарниците (всъщност бях забравила, че трябва да се появи тази година и ме изненада).
Ще се радвам на отзиви, ако някой я прочете скоро Simple Smile

# 430
Аз прочетох Особени сезони и ми хареса
Оказа се, че съм гледала филма за Изкуплението Шоушенк, което малко намали удоволствието от четенето на разказа, но пък другите бяха хубави

# 431
Мистър Мерцедес ми хареса много. Сигурна съм, че ще харесам и другите две книги.

Прочетох "Всичко е съдбовно". Бях чела някои разкази от сборника, вече всички са прочетени. Като "Всичко е съдбовно" е много добър. Сега чета "Малко след залеза". Имам прочетени шест разказа до момента.

# 432
Оу, забравих да се отчета за още нещо: прочетох разказа Полесражение Blush Не беше нещо кой знае какво, но пък ми беше приятен и забавен. От Нощна смяна съм прочела вече Джирусълъмс Лот, Нощна смяна, Нощен прибой, Аз съм вратата(в интерес на истината не го смятам за гаден), Вампирът, Пресата, Сиво вещество, Камионите и Полесражение. Имам един въпрос: може ли да се чете По едно за из път отделно, без да е четен Сейлъм'с Лот? Питам, понеже го водят продължение на романа.

# 433
В момента чета втората част на "Страшни сънища" и според мен в тази част разказите са по-добри. "Край на дежурството" ще си я купя и се надявам да не се  мотам много докато я прочета. "Търси се" завърши доста интригуващо и ми е интересно какво ще се случи.

# 434
От сборнкка с разкази "Всичко е съдбовно" съм чела само " Всичко което обичаш ,ще ти бъде отнето"
Доста странен ми се стори разказа Simple Smile
Иначе сега чета сборника с новели Зъл мрак угаснали звезди.
Прочетох 1922 и съм на края на Големият шофьор Simple Smile
Доста заинтригуващи са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт