Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 017
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Филма или книгата?
Д-р Сън е нещо като продължение на Сиянието..
И да - има филм по Тъмната половина. http://www.imdb.com/title/tt0106664/?ref_=nv_sr_1

# 451
Благодаря за бързия отговор, Angel Dust  bouquet

# 452
  • София
 Hug

Аз най-накрая почвам Играта на Джералд, след като целият форум вече я е чел, реших, че е срамота да изоставам  hahaha

# 453
Играта на Джералд съм я чела преди доста години и срам, не срам, трябва да призная, че почти нищо не си спомням. Много ясно и цветно ми е началото, обаче после ми е мъгла. Май ще трябва да я препрочита.

# 454
Аз е съм я чела
Веднага  я почвам

# 455
Има филм по Тъмната половина, да..

# 456
  • София
Играта на Джералд съм я чела преди доста години и срам, не срам, трябва да призная, че почти нищо не си спомням. Много ясно и цветно ми е началото, обаче после ми е мъгла. Май ще трябва да я препрочита.

Хъм, аз по принцип съм така с всичките книги, които чета... помня най-общо или само усещания към книгата. Рядко някой момент по-конкретно. Което си има и добра страна, мога да препрочитам всичко по десетки пъти и всеки път да ми е еднакво интересно Simple Smile

# 457
Играта на Джералд аз я почвах преди година-две може би, но тогава я оставих на около 50-та страница... Не знам поради каква причина. Веднага като имам възможност ще си я взема отново !  Blush

# 458
"Играта на Джералд" е много силна книга! Скоро я четох и определено увлича от самото начало.

Филмът по "Тъмната половина" не ми хареса.

Смятам да започна "Безсъние". Някакви отзиви?

# 459

Insomnia е това, нали? Много, много добра. Почвай я смело.

Аз да се похваля, че вече съм на трета книга на Джо Хил и съм супер доволна! Дето се вика, крушата не пада по-далеч от дървото  Heart Eyes

# 460
Същата. Интересно звучи и ще я започна.

# 461
  • Ямбол

Insomnia е това, нали? Много, много добра. Почвай я смело.

Аз също я харесвам  Peace .

# 462
  • София
"Безсъние" и аз я харесах много. На някои читатели им се струва бавна, мудна и скучна, но за мен не беше така.

Филмът по "Тъмната половина" е безобразно слаб в сравнение с великолепната книга.

# 463
Angel_Dust, едва ли си единствената. Все ще се намери някого, който да не я е чел. На много хора обаче им дойде в повече и не искат да чуват за препрочитане. Аз сигурно съм една от малкото, които се престрашиха да го направят и не съжалявам нито за миг Flutter

# 464
"Безсъние" и аз я харесах много. На някои читатели им се струва бавна, мудна и скучна, но за мен не беше така.

Филмът по "Тъмната половина" е безобразно слаб в сравнение с великолепната книга.

Точно! "Тъмната половина" беше първата книга, която прочетох от Кинг. Имам сантимент и не препоръчвам да се гледа филма, преди да се прочете книгата. Peace

"Сиянието" филмът също не ми хареса никак. Книгата е много добра. Още не съм стигнала до продължението, но и това ще стане.

Общо-взето, сполучливите екранизации по Кинг са толкова малко..за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт