Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 81 787
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол
Цитат
Не съм чела Долорес и Джералд  Embarassed Но все някой ден ще стигна до тях.

Две от най-любимите ми книги на Кинг са това  Heart Eyes .

"Клара и сянката" ми харесва, защото макар и по един извратен начин, се върти около изкуството.

# 211
  • София
Оооо, значи със сигурност ще ми хареса и на мен Клара. А в Стръв всичко се върти около творчеството на Шекспир.

# 212
Цитат
Не съм чела Долорес и Джералд  Embarassed Но все някой ден ще стигна до тях.

Две от най-любимите ми книги на Кинг са това  Heart Eyes .

И на мен, обожавам "Долорес", сигурно съм я чела 5 пъти и не ми омръзва.Впрочем на мен ми е по - лесно да кажа кои негови книги не харесвам. Доста малко са на брой. Grinning Клоунът е доста зловещ, покрай Кинг имам фобия от клоуни и врабци. Повреди ме този човек. Laughing

# 213
Аз направо психясах от 'Играта на Джералд', страхотна е!
'Клара и сянката' и 'Стръв' ги препоръчвам с две ръце, 'Зигзаг' е хубава също, но не толкова психо.

# 214
Вече разбрах, че мога да прочета "Д-р Сън", без да препрочитам "Сияние"-то. А мога ли да прочета "Черният дом" без да препрочитам "Талисманът"? Помня основните истории и на двете книги, но без подробностите. Ще ми пречи ли продълженията да си ги чета отделно?

# 215
Оооо, като сте заговорили за фобии, колкото и смешно да ви звучи, изпитвам истински ужас от религиозни фанатици. Преди не съм им обръщала кой знае колко внимание, но откакто почнах да чета негови произведения, колкото и малки и незначителни роли да имат, те автоматично ми се набиват на очи и ме побъркват. Не дай си Боже да попаднеш на такива по улиците newsm43

# 216
  • София
А мога ли да прочета "Черният дом" без да препрочитам "Талисманът"?
Чела съм и двете книги преди години, но май можеше  newsm78
Бяха си отделни историите. Най-много да е имало някакви препратки тук-там.

Не дай си Боже да попаднеш на такива по улиците newsm43
Ужас е това  ooooh!
А с мигрантите става все по-реален ужас  Tired

# 217
"Черният дом" може да се чете отделно. Но "Талисманът" е по-увлекателна и по-добра, по мое мнение.
Но щом вече си го чела, Helloweenka , давай към продължението.

"Долорес" си признавам, че не съм чела. Гледала съм филма, който е с Кати Бейтс. Добър е, но съм сигурна, че книгата ще е по-добра. Та се чудя, "Долорес ли да подхвана тези дни или "Момичето, което обичаше Том Гордън".

# 218
  • София
Препоръчвам "Долорес".

Не ми допадна продължението на "Талисманът". Имах чувството, че чета Дийн Кунц, не СК.

# 219
  • Ямбол
Аз май също не съм ги чела една след друга. Не бях и наясно, че "Черният дом" е продължение.

"Момичето, което обичаше Том Гордън" всъщност не е никак лоша. Но и аз бих препоръчала "Долорес".

# 220
  • София
Съгласна съм с казаното за То, но с тази различа, че трябва да се прочете за първи път в ранната тийн възраст с цел ужасът и страхът да могат да пометат необремененото ти съзнание. Тъй като преди няколко дни приключих с препрочитането на То, мога да кажа, че сега ефектът върху психиката ми не беше същия, както по-рано. Просто съм пораснала  Mr. Green Hug
Значи, добре че я прочетох на 14 години.  Mr. Green
Черният дом и Талисманъ ги имам и все не мога да стигна до тях.  Tired

# 221
Мерси за отговорите! Честно казано, не ми се препрочита. "Талисманът" съм го чела два пъти, не ми се чете трети път, че си е тухличка... Ще карам към новите части. "Д-р Сън" съм си я заредила на четеца, съвсем скоро ще й дойде редът. "Черният дом" ще е по-нататък...

Още един глас за "Долорес".

# 222
Прочетох я "Долорес". Хубав роман. Може да си припомня и филма, че отдавна го гледах.

Ще започна "Момичето, което обичаше Том Гордън". Доста противоречиви мнения има за нея..искам да видя на мен какво впечатление ще направи.

# 223

Ще започна "Момичето, което обичаше Том Гордън". Доста противоречиви мнения има за нея..искам да видя на мен какво впечатление ще направи.
Чакам мнението ти след като я прочетеш!  bouquet

# 224
Прочетох "Момичето, което обичаше Том Гордън" още същия ден. Имах свободно време. Предполагам, че повечето фенове на Краля са били разочаровани защото романът не е ужас. Да, не е най-доброто му произведение, но като цяло съм доволна. Обичам да чета и съответно да гледам филми за оцеляване сред дивата природа.

Общи условия

Активация на акаунт