Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Играта на Джералд съм я чела преди доста години и срам, не срам, трябва да призная, че почти нищо не си спомням. Много ясно и цветно ми е началото, обаче после ми е мъгла. Май ще трябва да я препрочита.

Хъм, аз по принцип съм така с всичките книги, които чета... помня най-общо или само усещания към книгата. Рядко някой момент по-конкретно. Което си има и добра страна, мога да препрочитам всичко по десетки пъти и всеки път да ми е еднакво интересно Simple Smile

Същата съм като Ейнджъл....и друг път сме го коментирали това. Само като усещане и цялостно впечатление...остава в мен.
Помня например, че онази книга с къщата на плажа и писателя , дето нямаше крак ли...и почна да рисува....не се сещам даже за името на книгата в момента Embarassed, но много ми хареса. Но убийте ми...подробности и детайли не си спомням от нея...

Тъмната половина е една от любимите ми.

# 466
  • 1st floor

Същата съм като Ейнджъл....и друг път сме го коментирали това. Само като усещане и цялостно впечатление...остава в мен.
Помня например, че онази книга с къщата на плажа и писателя , дето нямаше крак ли...и почна да рисува....не се сещам даже за името на книгата в момента Embarassed, но много ми хареса. Но убийте ми...подробности и детайли не си спомням от нея...

За Дума Ки ли става въпрос? Simple Smile
И аз съм от непомнещите! Blush

# 467
...

"Дума Ки". Нямаше ръка главният герой Laughing Много я харесвам тази книга.

"Играта на Джерълд" ми беше ужасно скучна в началото, мислех да я зарежа, но добре, че не го направих. Чудесна е.

# 468
Тя , тя...баш Laughing благодаря момичета. bouquet
Ааааа...ръката ли беше Mr. Green ама само едната ли... Laughing
 Абе нещо беше пострадал човечеца...това помня.  Mr. Green

Джералд не ми хареса на мен. Бавна и монотонна ми се видя. И краят не ми хареса. Не беше достатъчно ужасен и страшен като за моя вкус...

# 469
  • София
teta75 - абе то... айде като си чела един път книгата - иди -дойди... но аз имам книги, които съм чела по десет  пъти и пак ми се губи конкретиката Simple Smile А, за да ги прочета толкова пъти, явно са ми страшно любими Simple Smile
Понякога се ужасявам от себе си Simple Smile Като знам как има хора, помнят като слонове, имена, места, случки, че и цитати от книги...Wink

Дума ки ми е любима книга на Кинг... виж там поня това-онова, всъщност доста като за мен, ама точно това, че нещо му имаше, го бях забравила, я вярно, че всъщност от там тръгна книгата как претърпява някаква злополука.

# 470
ММ помни реплики от филми...абе всичко. Но и той ги гледа по няколко пъти де. Аз не виждам смисъл да гледам пак...считам го за загуба на време Peace

# 471
И аз залагам на новата екранизация на "То",дано се постараят  Praynig.В момента съм в началото на "Роуз Мадър",доста интересно започна  Heart Eyes

# 472
  • Varna
И аз чета"Роуз Мадър"-страхотна е много ми харесва Heart Eyes

# 473
"Роуз Мадър" е една от любимите ми книги на Кинг.

# 474
  • София
Джералд, Долорес и Роуз Мадър са ми трите книги на Кинг, които със сигурност ще прочета тази година...

А да, разбира се и Край на дежурството Wink значи четири от Краля, поне.

# 475
"Роуз Мадър" е една от любимите ми книги на Кинг.

На мен също. Много добра!

Аз си признавам, че не можах да дочета "Дума Ки". Стори ми се много мудна. Явно по-нататък става интересно и вероятно ще й дам втори шанс. И "Романът на Лизи" не можах да дочета. Това са единствените книги на Краля, които не съм дочитала. От последната минах повече от 100 страници и не можа да ме грабне. А чувах толкова хубави отзиви..

# 476
Като стана дума за Джо Хил  очаквам с нетърпение новата му книга. Излиза на 15.02, "Пожарникаря. Анотацията звучи обещаващо.
Джералд, Долорес и Роуз Мадър са ми трите книги на Кинг, които със сигурност ще прочета тази година...

Долорес и Джералд са ми много любими, особено първата. Чела съм я сигурно 5 пъти.

# 477
Лизи и на мен ми беше много тегава... Confused Не бих я препоръчала. Замисъла и идеята ми хареса...с паралелния свят с полянката и цветята, с пътечката.../ако е от тази книга де Rolling Eyes Mr. Green/, но като цяло не тая приятно усещане за нея..

# 478
"Долорес" е хубава книга. И филмът е сполучлив с невероятната Кати Бейтс. Която изигра Ани Уилкс в "Мизъри". Друг любим роман на Кинг.

# 479
Меган, тъкмо Пожарникаря приключих онзиден. Доста доволна останах. 👌

Общи условия

Активация на акаунт