Детски градини Варна-прием 2016

• 117 917
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • UK

Много благодаря  bouquet Аз явно на др място съм ги търсила

# 77
  • Varna, Bulgaria
Привет, дами.  bouquet

Аз имам едно /надявам се/ бъдещо ясленче у дома, Януарче 2014. Ще се боря за ясла в ОДЗ във Владиславово, ако имате отзиви драснете някой ред.

Гледам обаче обявените места за целия район са смешно малко /то и броят на наличните детски заведения като цяло е малък/ за населението, което го обитава. И като знам как става последните години ще има сума народ приет с "предимства" и простолюдието ще се бори за 3-4 места в група. Минахме с баткото по пътя на "неизтеглените" преди няколко години и още ми държи влага.  Sad

Късмет на всички пишещи!

# 78
  • Варна
Аз имам две познати в Маргаритка. Наблюденията ми са добри като цяло. Дано ви приемат. Ние сме от богопомазаните този път.  Laughing

# 79
Здравейте и ние тази година ще се борим за първа група.Да ви питам предимството за многодетно семейство важи ли за второто дете?

# 80
Здравейте и ние тази година ще се борим за първа група.Да ви питам предимството за многодетно семейство важи ли за второто дете?

Многодетно семейство е такова в което има три или повече деца, но като гледам в заявлението са го записали като трето или следващо дете и е възможно и да не важи за второто дете. Според ме няма логика, но все пак звънни в някоя детска градина и попитай.

# 81
Запис и от мен.

Малката е в самостоятелна ясла и ще се борим за първа група. Сега погледнах местата, положението е плачевно, малко са и почвам да се паникьосвам честно казано. Не ни приеха в ОДЗ(като повечето деца) и сега ще гледаме втора серия на този кошмар. Местата за район Приморски са доста по-малко от миналата година, само факта, че ОДЗ Петър Берон няма да има прием е достатъчно притеснителен. Не знам как ще ги подреждам, струва ми се невъзможно да я приемат. Що за безумие е това?!? Риторичен е въпроса, но наистина ми се струва странно - по мой спомен миналата година ОДЗ 4 Чайка приемаше 90 деца и дори тогава имаше над 150 неприети, не знам дали после е имало други класирания и дали все пак тези деца са получили шанс да ходят на детска градина, но товва, което ме ужасява е, че тази година бройките са 50  #Crazy ами как да стане?

# 82
ro6li4ka най-добре да звънна.Да с три дечица съм,сега ще кандидатствам с малката кака,а имаме и бебче.

# 83
ro6li4ka най-добре да звънна.Да с три дечица съм,сега ще кандидатствам с малката кака,а имаме и бебче.

В правилата за постъпване за детска градина пише,че децата от многодетни семейства влизат с предимство.
Представя се акт за раждане на децата. Simple Smile

# 84

В правилата за постъпване за детска градина пише,че децата от многодетни семейства влизат с предимство.
Представя се акт за раждане на децата. Simple Smile

Да то в правилата пише многодетни семейства, но в заявлението пише трето и следващо дете. Възможно е да е неправилно формулирано, но за по-сигурно трябва да пита да не се окаже накрая че няма предимство и не си е подредила правилно желанията.

# 85
Здравейте! Предстои да решим как да подредим градините в заявлението за прием.
Интересува ме дали някой има преки впечатления от филиала на Ян бибиян на ул."Добруджа"?

# 86
  • гр. Варна
Момичета, ако съм разбрала правилно всичко изчетено, трябва да подам едно заявление от тези https://gradini-varna.com/assets/files/docs/obrazec_1_2015.pdf в една детска градина с написани  4 желания.
Нали се кандидатства през сайта им на 01.04 ...  newsm78 В същото време тук https://gradini-varna.com/priemi пише, че се приемат документи до 11.03

Съвсем се обърках. Някой има ли желание и време да ми помогне?

# 87
Вторият линк е за прием на набор 2012- отбелязано е в таблицата.
За родените през 2013 се подават документи от 01.04 до 10.05. Peace Simple Smile

# 88
Нали се кандидатства през сайта им на 01.04 ...  newsm78 В същото време тук https://gradini-varna.com/priemi пише, че се приемат документи до 11.03
Съвсем се обърках. Някой има ли желание и време да ми помогне?
Тук се обявяват само седмичните класирания. Тях засега не ги гледай, ще ти потрябват само ако не ви приемат след генералното класиране около 1.юни. Сега гледай само предварително обявените места. Реалните места, за които ще се кандидатства, ще бъдат публикувани в последния момент.

Като гледам сайтът е занемарен и е под всякаква критика. Щом стоят още разясенията за набори 2007 и 2008, които отдавна са ученици...срамота!

# 89
  • гр. Варна

Много благодаря  момичета bouquet

Общи условия

Активация на акаунт